Rygge

Kirkegrenda - Enebolig på ett plan - stor hage - garasje - 3 soverom - renoveringsbehov.

Prestegårdshavna 13 , 1580 Rygge

VISNINGER

30. november tirsdag kl. 17:00-19:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørn Erik Thorbjørnsen
Bjørn Erik Thorbjørnsen Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

82%

har bolig på over 120 kvm

86%

av boligene er eldre enn 20 år

39%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 103 m²
Bruksareal 103 m²
Tomt 1 260 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1967
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 103
Energimerking G
FINN.no 239671145
Sist endret 24.11.2021 10:24
Prisantydning 4 200 000
Totalpris 4 319 022

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 119 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 319 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Prestegårdshavna 13!
En enebolig på ett plan med god plass til familien. Boligen er beliggende på tettstedet Kirkegrenda i Rygge og har kort vei til Halmstad med skole, barnehage og dagligvarebutikk.
Eneboligen byr på 3 soverom, stor stue, garasje og to markterrasser hvor ett har utepeis til sene sommerkvelder. Samt stor hage som de minste og firbeinte garantert kommer til å like. Tomten er pent opparbeidet med diverse beplantning, brostein i innkjørsel og plenareal.
Boligen er fra 1967 og bærer preg av dette, hvor både kjøkken og bad har renoveringsbehov.

Innhold

Enebolig over ett plan: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og tre soverom.
Boligen bærer preg fra byggeår hvor både kjøkken og bad har renoveringsbehov grunnet alder.
Uinnredet råloft med adkomst via loftsluke i gang.
Garasje på 16 m². Boligen har i tillegg en isolert bod på ca 9 m² mot garasje med utvendig adkomst og ett rom på ca 14 m² i bak kant av garasjen.
Fra spisestue er det utgang til vestvendt markterrasse.
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i gang.
Elbil-lader på garasjevegg.
Innvendige gulvflater:
Gulvflater med en-stavs laminat, to- og tre-stavs parkett.
Vegger og himlinger med panel og malte flater.

Entré

Velkommen inn. Lys entré med plass til mindre møblement og sko. Yttertøyet kan du ta med deg videre inn i gangen hvor det er god plass til å henge fra seg dette. I direkte tilknytning til gangen finner du boligens 3 soverom og bad samt inngang til stue og kjøkken.

Stue

Romslig stue med egen spisestue del. De mange vindusflatene bringer godt med naturlig lys inn. Rommet byr på mange koselige stunder enten den tilbringes ved pådekket langbord eller i sofaen med en film på tv'en. Spisestuen legger seg naturlig utenfor kjøkken hvor du enkelt kommer til gjennom en dør.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning som er vurdert til å være fra byggeår. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter i eik og laminat på benkeplate.
Nedsenket oppvaskkum, frittstående kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og komfyr samt ventilator i overskap. Det er malt og flislagt mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet byr på plass til en mindre spisebordgruppe som egner seg godt på de travle morgningene i hverdagen.
TG2: TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.

Bad

Flislagt baderom fra byggeår med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, og speil, overbelysning og stikkontakt over servant. Gulvstående toalett og dusjkabinett med hånddusj.
TG3: Helhetsvurdering, valgt på hele våtrommet grunnet høy alder og/eller slitasjegrad, Rommet har behov for total fornying.

Terrasse

Med utgang fra spisestue kommer du til en vestvendt markterrasse på ca 13,5 m². På terrassen finner du en utepeis i mur som byr på koselige kvelder for både store og små. Samt har boligen en sydvendt markterrasse på ca 42 m². Begge byr på god plass til ønsket utemøblement.

Hage

Boligen byr på en stor hage. Perfekt for barnefamilier og de med firbeinte venner, god plass til trampoline og hvor de minste kan leke.

Soverom

Hovedsoverom er malt i en behagelig farge og har plass til dobbeltseng og garderobeskap.
Boligens 2 andre soverom egner seg godt som barnerom/gjesterom og har garderobeplass - hvorav det ene rommet har innebygde skap.

Beliggenhet

Prestegårdshavna 13 ligger plassert i tettstedet Kirkegrenda i Rygge.
Fra Kirkegrenda har Halmstad som nærmeste nabo med dagligvare butikk hvor du kan ta hverdagshandelen, skole og barnehage, idrettsplass og svømmehall samt diverse andre lokale butikkforretninger. Setter du deg i bilen er det kun 11 min til du befinner deg i Moss, her kan du ta handelen på blant annet Rygge storsenter/Høyden handelsområde som byr på alt fra matbutikker, caféer, klesbutikker, bilforretninger m.m.
Det er flott turterreng og fine skiløyper i nærhet hvor både store og små kan nyte naturen. Kort vei til flybuss og jernbane som gjør det lett å være pendler, og enkelt adkomst til E6.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i If forsikring med polisenummer: 4417819.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 103 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og tre soverom.
Det er også et rom i bakkant av garasje som er benyttet til hobbyrom/tv stue for de eldre barna.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 1 260 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tilnærmet flat tomt opparbeidet med brosteinbelagt innkjørsel og adkomst, plenareal, trær, busker og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Garasje på ca 16 m². Støpt gulv mot grunn. Elektrisk port og elbil-lader.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Stian Christensen i Anticimex AS, med rapportdato 18.11.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over ett plan. Boligen har plate på mark og grunnmur av betong utvendig slemmet og malt. Bærende vegger av trekonstruksjoner.
Yttervegger av trekonstruksjoner med utvendig stående kledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Renner og nedløp av metall.
Profilert entrédør med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer/ rammer av tre og to-lags glass fra 1990. Støpt gulv mot grunn. Det er gjort målinger i følgende rom: Stue og gang. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Vannmåler og stoppekran plassert i skap på bad. Oso varmtvannsbereder på 200 liter fra 2009 og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel mellom kjøkken og bad. Mitsubishi varmepumpe fra 2009 i stue. Naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og yttervegger. Drenering fra byggeår.
Følgende punkter har fått TG2:
Kjøkken: Helhetsvurdering, TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.
Øvrige rom: Overflate vegg/gulv, enkelte vegger bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling. Gulvet bærer preg av alder/slitasje. Merker i gulv etter tidligere lekkasje i rom mellom bad og kjøkken.
Teknisk anlegg/VVS anlegg: Helhetsvurdering, Tekniske installasjoner, vann- og avløpsrør inne i boligen er i hovedsak fra boligens opprinnelige byggeår. Tiltak må påregnes.
Yttervegger ink fasade/konstruksjon: Panel på sydveggen er stedvis råteskadet, og utbedringer er nødvendig.
Dører/vinduer: Vinduer, Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Til info; ytterdører er av eldre dato og det må derfor forventes høyere varmetap sammenlignet med dører fra nyere dato.
Yttertak: Tekking, symptomer på slitasje og elde er registrert. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden.
Terrasse/platting: Plattingen har behov for overflatebehandling.
Drenering: Alder, Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.
Følgende punkter har fått TG3:
Bad: Helhetsvurdering, valgt på hele våtrommet grunnet høy alder og/eller slitasjegrad, Rommet har behov for total fornying. Tiltak må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag: 100 000 - 300 000.
Loft: Kontroll av diffusjonssperre, det er ikke etablert dampsperre over våtrom mellom varm og kald sone. Kondensproblematikk/fukt er påvist. Tiltak må påregnes.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt,
Eneboligen ble godkjent for oppføring i 1966. Det ble ved lovendring 1. juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Voldskogen barnehage, 22 min
Tittin familiebarnehage, 1.9 km
Fasanveien barnehage, 2.6 km
Skoler:
Halmstad skole, 1.7 km
Rygge ungdomsskole, 6.5 km
Malakoff videregående skole, 8.4 km
Kirkeparken videregående skole, 9.7 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2020 utgjør kr. 12 427,33,- pr. år.
Kommunale avgifter forfaller til betaling 6 ganger pr. år.
Fakturert hittil i år er kr. 10 802,61,- og årsprognosen ligger på kr. 12 587,57,- pr. 2021.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 829 633 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 986 679 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thorbjornsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 63 68 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Kjøkken, alder
- Øvrige rom, vegg/gulv, alder
- Teknisk anlegg/VVS anlegg, alder
- Yttervegger ink fasade/konstruksjon, råteskade
- Dører/vinduer, alder
- Yttertak, alder
- Terrasse/platting, overflatebehandling trengs
- Drenering, alder
- Bad, alder
- Loft, Kondensproblematikk/fukt er påvist

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Prestegårdshavna 13, 1580, Rygge, Gnr. 148 bnr. 103 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0415

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.