Moss

Papirhuset på Verket - Nybygget 3-roms - Balkong på 15 kvm - Takhøyde på 2,6 m - Unik takterrasse - Vannbåren varme

Rebækkas gate 4 , 1534 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tone Selfors Ekeland
Tone Selfors Ekeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

78%

har bolig mellom 60-120 kvm

89%

av boligene er nyere enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 680 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 2022
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 4088
Energimerking C
FINN.no 281936853
Sist endret 25.11.2022 13:30
Prisantydning 5 490 000,-
Totalpris 5 636 272,-
Fellesutgifter 4 391,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 146 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 636 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Rebækkas gate 4!
Flytt rett inn i en splitter ny og delikat leilighet med fin utsikt over nærområdet. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og har store vindusflater som slipper inn rikelig med lys, samtidig som de rammer inn utsikten.

Leiligheten er holdt i lyse toner, med moderne rammer som gjør det enkelt å innrede. Med vannbåren gulvvarme vil du aldri behøve å bekymre deg for kalde føtter på de kalde dagene. Med sine 83 kvm rommer leiligheten entré, gang, to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til balkong hvor både utsikten over nærområdet og lange sommerkvelder kan nytes. Den åpne kjøkkenløsningen gjør ikke bare rommet luftigere, men skaper også en sosial atmosfære. Her er det enkelt å invitere gjester til hyggelige lag. Kjøkkenet er ofte hjerte i et hjem, og i Rebækkas gate 4 er det intet unntak. Kjøkkenet har en moderne innredning fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer fra Electrolux og rikelig med skap- og benkeplass.

Pent bad som i likhet med kjøkkenet er holdt i en lysere tone. Baderommet har keramiske fliser i lyse jordtoner og er innredet med heldekkende servant fra Drømmekjøkkenet, speil, vegghengt toalett og dusjhjørne. Videre kan leiligheten by på to flotte soverom som er malt i en lys tone. Hovedsoverommet har rikelig med plass til soveromsmøblement inkludert garderobeløsning.

Til leiligheten medfølger det en sportsbod for lagring av dekk og diverse. Rebækkkas gate 4 har fri tilgang til den fineste takhage med drivhus, dyrkingsmuligheter og lekeapparater for de minste. Skulle du ikke være interessert i dyrking, er det flotte muligheter for hyggelige sammenkomster med godt med plass. Verketområdet er under full utvikling og allerede nå finner du et rekke utvalg av restauranter, kulturscene og andre forretninger. Sommer 2023 står områdets nye hotell Riviera og bystrand ferdig. I kort gangavstand finner du i tillegg Møllebyen med kino, bibliotek, caféer og museum. Derfra igjen er det få skritt til byens sentrum og Amfi kjøpesenter.

Innhold

Leilighet beliggende i 5. etasje og som inneholder:
Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stue.

Det medfølger en sportsbod til leiligheten. 

Innvendige overflater:
Gulv med parkett og fliser.
Vegger med malte flater og fliser.
Himling i male flater med downlights på bad.

Utstyr

Sikringsskapet er oppført i gangen med automatsikringer og kursfortegnelse.
Strømmåler er montert opp i felles tavlerom.
Det er montert sprinkleranlegg i leiligheten.
Det er montert seriekoblet brannvarslere samt montert brannslukningsapparat.
Det er balansert ventilasjon.
Leiligheten har vannbåren gulvvarme.
Varmtvannet samt gulvvarmen styres av fjernvarmesystemet i bygget.

Stue

Lekker stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. De sorte vinduene står i fin kotrast til de lyse veggene og rommer inn utsikten over Mossesundet.
Fra stuen er det via skyvedør utgang til overbygget balkong med fin utsikt mot sjøen og over nærområdet.

Kjøkken

Lekkert og tidsriktig kjøkken fra kvalitetsleverandøren Drømmekjøkkenet. Kjøkkenet består av over-/underskap, laminert benkeplate, integrert kjøle-/fryseskap, -oppvaskmaskin, helstøpt servant med kum og innfelt ovn med platetopp og ventilator over. Det er montert ventilator over kokesonen. Men kjøkkenets plassering ligger alt til rette for sosial matlaging med venner og familie.

Bad

Delikat flislagt bad med varme i gulv og som ellers består av helstøpt servant med innredning, vegghengt klosset, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Et godt sted å starte og avslutte dagen.

Balkong

Fra stuedelen er det utgang til balkong med rekkverk av glass og stål og nydelig utsikt til Mossesundet.
For ekstra boltreplass, er det en unik takhage på toppen av bygget. Takhagen har bl.a. lekeapparater og drivhus og det er lagt opp til at sameiet i felleskapet kan utvikle denne etter egne ønsker.

Området er under voldsom utvikling og byggeplassen vil innen få år bl.a. bestå av Verket Brygge II, flotte fellesområder og yrende liv.

Soverom

Boligen har to soverom. Den ene gjør seg naturlig som hovedsoverom, mens det andre er yppelig som gjesterom, barnerom eller kontor.

Beliggenhet

De nye leilighetene i Papirhuset på Verket har ett par minutters gange til stranden, ett minutt til nærmeste restaurant og like kort vei opp på taket hvor du finner over 400 kvm takhage med drivhus og dyrkingsmuligheter for det meste du kan tenke deg.

Å bo i Moss inviterer på alle måter til et aktivt liv. Her finner du det meste innen korte avstander. Moss sentrum har gode valgmuligheter for idrett og fritid.

Med Oslofjorden på den ene siden og Vansjø på den andre, er det nok av badeplasser, strender og fiskeplasser å velge mellom. Vansjø er et populært sted for ferskvannsfiske og har i tillegg perfekte forhold for kano eller kajakk - noe som rett og slett bare må oppleves. På Verket finner du også egen småbåthavn med mange båtplasser for de som ønsker seg en deilig tur på fjorden.

Som beboer på Papirhuset får du tilgang til elsykler, som du fritt kan benytte deg av. Ved Mosseelva er det etablert en brygge for utsetting av kajakker. Foretrekker du friluftsliv i skogen, ligger Mossemarka like ved med både lysløyper, skihytte og sykkelterreng. Den Norske Turistforening har oppmerkede løyper i området som loser deg på kyststien forbi flere fine rasteplasser direkte fra Verket. Her kan du gå til Røysåsen og nyte den fantastiske utsikten, eller til Molbekktjern for en frisk dukkert og en matbit på den flotte grillplassen.

Når det bygges på Verket, blir det lagt stor vekt på langsiktighet. Verket har gjennom historien hatt et yrende liv, og når det nå bygges en ny bydel, er dem opptatt av at det skal være rom for trivsel, både for beboere, besøkere, butikker og servicenæring. For det er folk som skaper liv.

Felleskostnader

Kr. 4 391 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer; Forretningsførsel, revisjon, kabeltv (grunnpakke), strøm til fellesarealer, vedlikehold, trappevask, forsikring av bygningsmasse, årlig avlesning av fjernvarme, a-konto oppvarming, renovasjon og vann- og avløp.

Sameie

Papirhuset Moss Sameie, består av 34 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via felles byggforsikring i sameiet. Premien betales via fellesutgifter. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt innenfor de begrensninger og i overensstemmelse med følgende vilkår;  Det samtykker til husdyrhold som omfatter kun to dyr. En seksjonseier som ønsker å holde flere dyr må søke styret om samtykke til dette.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 83 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 680 kvm. Eierform: Eiet tomt

Fellesområdene er pent opparbeidet.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass kan leies i Møllegata p-hus eller på Verket.
Sportsbod i kjeller medfølger.

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport avholdt av Stian Pettersen i Norsk Takst, med rapportdato 16.11.2022 for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Leiligheten er oppført i 5. etasje i en boligblokk på flere plan samt seksjoner.
Leiligheten holder normal/god standard fra byggeår og er normalt vedlikeholdt.
Boligblokken og utearealet er pent opparbeidet.
Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår.
Fasadene er av luftet fasadesystem med puss.
Bygningen har 3-lags alu-kledde trevinduer.
Vinduene er utvendig beslått.
Bygningen har ytterdør i aluminium og malt balkongdør av tre.
Balkongdørene er utvendig beslått.
Etasjeskiller er av betongdekke.
Leiligheten ligger i 5. etasje over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.
Innvendig har leiligheten malte glatte dører.
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør).
De er besiktiget i rørskap.
Det er avløpsrør av støpejern.
Leiligheten har balansert ventilasjon.
Leiligheten har vannboren gulvvarme. Bad med elektriske varmekabler.
Varmtvannet samt gulvvarmen styres av fjernvarmesystemet i bygget.
Sikringsskapet er oppført i entre med automatsikringer og kursfortegnelse.
Strømmåler er montert opp i felles tavlerom.
Det er montert sprinkleranlegg i leiligheten.
Det er montert seriekoblet brannvarslere samt montert brannslukningsapparat i entre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.10.22 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Peterson barnehage, 0.9 km
Røysåsen barnehage, 0.9 km
Kråka FUS kulturbarnehage, 1.1 km

CIS (Childrens International School) (1-7 kl.) 2 min
Verket skole, 1.1 km
Bytårnet skole, 1.2 km
Krapfoss skole, 1.8 km
Kirkeparken videregående skole, 0.9 km
Malakoff videregående skole, 1.7 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme.
Sameiet har felles oppvarmingssystem via fjernvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Det er ikke fakturert kommunale avgifter pr. dags dato på boligen.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2.8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.
Hva denne vil bli er ikke avklart pr. dd.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig- og næringsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner
Id KP_3002
Navn Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.03.2021
Beliggende i sone med flomfare og i rød støysone.

Id 363
Navn Sentrumsplan Moss
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.06.2015

Kommunedelplaner
Id 363
Navn Sentrumsplan Moss
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.06.2015

Kommunedelplaner under arbeid
Id 463
Navn Kommunedelplan Sentrum
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommunedelplan

Reguleringsplaner
Id 365
Navn Verket
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.12.2015

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1874/904484-1/87  Skjønn  
02.11.1874

1874/904485-1/87  Skjønn  
19.12.1874

1881/906503-1/87  Skjønn  
27.05.1881

1884/904246-1/87  Erklæring/avtale  
03.10.1884

1884/904247-1/87  Erklæring/avtale  
07.11.1884

1951/1151-1/87  Bestemmelse om kloakkledn  
26.04.1951

1960/3748-1/87  Erklæring/avtale  
18.10.1960

1961/2878-1/87  Bestemmelse om vannrett  
18.07.1961

1967/2968-1/87  Erklæring/avtale  
24.06.1967

1967/2969-1/87  Bestemmelse om veg  
24.06.1967

1984/4586-1/87  Erklæring/avtale  
16.05.1984

1985/990052-1/87  Erklæring/avtale  
20.02.1985

1985/990052-2/87   ** Diverse påtegning  
20.02.1985

1990/1038-1/87  Erklæring/avtale  
26.01.1990

1990/5614-6/87  Best. om adkomstrett  
11.06.1990

1994/7476-1/87  Elektriske kraftlinjer  
09.09.1994

1995/2034-1/87  Erklæring/avtale  
17.03.1995

2006/197083-1/200  Best. om adkomstrett  
10.04.2006

2006/217590-1/200  Erklæring/avtale  
03.05.2006

2016/527141-1/200  Erklæring/avtale  
13.06.2016

2017/1216404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
02.11.2017 21:00

2017/1216404-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
02.11.2017 21:00

2017/1216404-3/200  Bestemmelse om byggeforbud  
02.11.2017 21:00

2018/1401818-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
12.10.2018 21:00

2018/1401850-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.10.2018 21:00

2018/1401879-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.10.2018 21:00

2018/1401879-2/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme  
12.10.2018 21:00

2019/879838-1/200  Bestemmelse om veg  
31.07.2019 21:00

2019/879838-2/200  Bestemmelse om parkering  
31.07.2019 21:00

2019/879838-3/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
31.07.2019 21:00

2019/879897-1/200  Bestemmelse om veg  
31.07.2019 21:00

2019/879897-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
31.07.2019 21:00

2020/2634445-1/200  Erklæring/avtale  
23.06.2020 21:00

2021/415190-1/200  Erklæring/avtale  
12.04.2021 21:00

2021/681649-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
08.06.2021 21:00

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtagelse.
Selger har ikke bebodd leiligheten.
Det vil ikke bli utført ytterligere rengjøring før overtagelse.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Rebækkas gate 4, 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 4088 snr. 20 orgnr. 929824512 i Moss kommune
Ideell andel av sameiet: 83/2823

Oppdragsnummer

92-22-0354

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.