Bodø

Jensvoll - Stor og romslig selveierleilighet - Trapperfri adkomst - Barnevennlig område

Jensvolltunet 10 , 8071 Bodø

BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 71 m²
Bruksareal 79 m²
Bruttoareal 84 m²
Tomt 922 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1990
Gårdsnummer 40
Bruksnummer 287
Energimerking E
FINN.no 220668999
Sist endret 11.06.2021 11:52
Prisantydning 3 190 000
Totalpris 3 287 570
Ligningsverdi 717 378,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 97 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 287 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor og romslig selveieleilighet med fin beliggenhet på Jensvoll. Boligen holder gjennomgående god standard og er løpende modernisert siste årene. Enkel og trappefri adkomst rett fra asfaltert parkeringsareal, solrik hage på baksiden av boligen og en stor og delvis overbygd terrasse hvor late sommerdager kan nytes. Inne i leiligheten er det god planløsning, stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, det andre soverommet er også av god størrelse. Opprinnelig bod er innredet og er av eier brukt som gjesterom/hjemmekontor/bod (innredning av dette rommet er ikke byggemeldt). Stuen er luftig med en stilfull vedovn plassert midt i rommet for kalde høst- og vinterdager. Åpen kjøkkenløsning med naturlig god plass for spisegruppe mellom stue og kjøkken.
Eiendommen ligger i et veletablert boligstrøk, Jensvolltunet er gate uten særlig stor trafikkbelastning og i enden av veien finner du en fin lekeplass som eies av beboerne i området. For øvrig er det kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikker. Avstand til Bodø sentrum er ca 4 km.

Innhold

Leiligheten har areal fordelt på en etasje på følgende måte:
P-rom = Entré/vindfang, bad, kjøkken, stue, gang, 2 soverom.
S-rom = Bod

Standard

Boligen holder gjennomgående normalt god standard på innvendige flater og er løpende vedlikeholdt og modernisert. Senest i 2020 ble det lagt 1-stavs parkettgulv i stue, kjøkken og soverommene samt montert ny vedovn. Leiligheten er malt i tidsriktige farger og fremstår som delikat og innbydende.
For øvrig holder boligen følgende standard:
Kjøkkeninnredning i type hvit profil utførelse godt utbygget til benker og takhøye overskap, våtromsplater montert under overskap. Mekanisk avtrekk fra komfyrplass. Innebygget komfyr, mikro og kjøle/fryseskap samt plass for oppvaskmaskin (følger med).
Romslig stue med enstavs parkett på gulv med gulvvarme og malt strie på vegger, vedfyrt ovn etablert og utgang til romslig balkong.
Bad med fliser på gulv med varmekabler og fliser på vegger, wc, badekar med dusjvegg i glass, vask nedfelt i innredning i hvit slett utførelse samt plass for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Mekanisk avtrekk i tak.
Hovedsoverom med 1-stavs parkett på gulv med gulvvarme og malt strie/ tapet på vegger og skyvedørsgarderobe på vegg.

Terrasse

Fra stuen er det tilgang til en romslig og delvis overbygd terrasse med videre tilgang til hagen. Eiendommen er sørvendt så her får du gode solforhold og et lunt areal på en og samme tid.

Hage

Hagen disponeres i fellesskap av sameiet og er i stor grad opparbeidet med plen og noen prydbusker.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Jensvoll med god tilknytning til nærområdet. Fra leiligheten har du flere lekeplasser i umiddelbar nærhet, nærmeste i enden av samme gate (denne eies av beboerne i gata). Skulle du ønske større turområde når du både Bodømarkas storslåtte natur i ene retningen eller havet med utgangspunkt i Bodøsjøen eller Alstad i andre retningen etter kun få minutters spasertur.
Ungene har trygg skolevei enten til Bodøsjøen skole eller til Alstad og det er flere barnehager i området. Det samme gjelder dagligvarebutikker hvor Rema1000 på Alsgården er den nærmeste. Holdeplass for kollektivtransport er ca 300 meter fra ytterdøra og tar du bilen fatt kjører du til Bodø sentrum på få minutter.

Felleskostnader

500 pr. mnd. Dekker utvendig bygningsforsikring.

Andel formue

20 200

Sameie

Sameiet er ikke registert og drifter seg selv.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 84 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad ,2 soverom,
stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 922 kvm, Eierform: Eiet tomt
Oppgitt tomteareal med henvisning til Infoland samt oppmåling på kartriss hvor tomteareal grenser mot veiside og naboeiendommer. Seksjon 1 eier en forholdsvis andel på 1/4 del. Direkte adkomst til eiendommen fra vei med trafikk begrenset til adkomst boliger. Tomten som er flat er opparbeidet med asfalterte parkeringsarealer, plen og en del beplantning. Boenheten har normalt gode lysforhold, men begrenset utsikt.
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Seksjonen har parkeringsplass på felles tomt.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Byggemåte

Grunn og fundamenter
Bygningen er trolig fundamentert med betongsåler på faste masser/ Bodøleire.
Drenering
Drenering trolig fra opprinnelig byggeår.
Yttervegger
Yttervegger trolig med 6" bindingsverk. Kledd med malt liggende kledning.
Takkonstruksjoner
Takkonstruksjon som opprinnelig - opplagte sperrer.
Taktekking og membraner
Taktekking av takstein fra byggeår.
For mer info se vedlagt takst

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest 14.06.1990 datert  for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Varmekabel i del av vindfang, stue/kjøkken, hovedsoverom og bad. Ovn for fast brensel montert i stuen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 072 pr. år
Kommunale avgifter forfaller til betaling 4 ganger pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 717 378 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 582 562 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. Gjeldene reguleringsplan "Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endring av reguleringsplan for områder på Jensvoll sør for riksveg 80". Følger vedlagt. For øvrig gjelder kommuneplanens arealdel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller Bodø kommune

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser
1990/100615-2/74 SEKSJONERING
19.01.1990
SNR: 1
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/4
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 4 SEKSJONER

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jensvolltunet 10, 8071, Bodø, Gnr. 40 bnr. 287 snr. 1 i Bodø kommune
Ideell andel av sameiet: 1/4

Eier

Grethe Ringkjøb

Oppdragsnummer

93-21-0001

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.