Tverlandet

Naurstad - Sjøhus med rå beliggenhet ved havet - God standard - Båtplass

Naurstadveien 702 , 8050 Tverlandet

BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 54 m²
Bruksareal 57 m²
Bruttoareal 65 m²
Tomt 109 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 2004
Gårdsnummer 117
Bruksnummer 106
Energimerking D
FINN.no 220776604
Sist endret 14.06.2021 14:34
Prisantydning 1 980 000
Totalpris 2 054 570
Ligningsverdi 1 980 699,-

Beregnet totalkostnad

1 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 74 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 054 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling og Tobias Bronder har gleden av å presentere Naurstadveien 702 - Her ligger et flott sjøhus med båtplass, innredet med god standard rett ved havkanten i storslåtte naturomgivelser. Mulighet for å kjøpe båt og naust i tillegg!
Fritidsboligen strekker seg over 2 plan og holder en bra standard. Store vindusflater skaper et flott lys inn i sjøhuset og gir en god maritim atmosfære. Utgang fra stue i 1.etg
til stor terrasse.
Det er 3 meters avlåst båtplass på betongbrygge med etablert vannslange. Samt medfølgende båtutsett som også har vannslange.
Dette må oppleves, velkommen på visning!

Innhold

Sjøhuset er innredet over 2 plan. I første etasje er det hovedadkomst, gangareal, stue, kjøkken og bad. Fra stuen er det utgang til stor terrase og kai.
I andre etasje er det 2 soverom, gang og loftstue.
Utvendig medfølger en romslig bdo med innlagt strøm du finner like ved inngangspartiet.
2010-modell Hansvik 18 HT med Suzuki 50 hk (sist service på motor i 2020 på Hellala i Bodø) med utstyr som: fendere og diverse tauverk, Garmin 520S kartplotter, 2 stk stangholdere, båtshake, dregg, 2 stk svingbare stoler og 25 liters hovedtank samt 2 stk 20 liters reservekanner kan kjøpes i tillegg. Det er også med BK henger P1219T med brems, ny i 2020. Prisantydning båt med henger kr 160 000,-.
Naustet ligger felles naustrekke oppført i 2014. Det er eget sikringsskap for strøm i naustet, 2 hemser og støpt betonggolv.
Doble dører ut mot platting på sjøsiden og store dører for inn/ut-tak av båt mot vei.Bardisk i naustet følger med.
Prisantydning for naust er kr. 350 000,-

Standard

Kjøkkeninnredning med fronter i lys slett utførelse, normalt utbygget med benker og overskap. Heltre benkeplate. Mekanisk avtrekk fra komfyrplass samt plass for oppvaskmaskin. Hvitevarer følger med. Vvb for sjøhuset i bod under trapp.
Stue med fliser på gulv med gulvvarme og malt panel på vegger, vedfyrt ovn etablert og utgang til meget romslig balkong.
Bad med fliser på gulv med gulvvarme og fliser på vegger, wc, dusjkabinett og servant nedfelt i innredning. Mekanisk avtrekk i vegg.
Loftstue med beiset furugulv på gulv og beiset panel på tak og vegger, utgang til luftebalkong. 2 mindre soverom med beiset furugulv og malt panel på vegger og tak.
Standard forøvrig: Furugulv og fliser på gulv. Fliser og malt panel på vegger. Malt panel i tak.

Beliggenhet

Beskrevne eiendom har beliggenhet på Naurstad, i umiddelbar nærhet til havet. Område bestående av fritidsbebyggelse - sjøhus og frittliggende fritidsboliger. Adkomst på fra privat veiareal - Parkering i tilknytning til adkomst sjøhus. Eiendommen har svært gode lysforhold og utsikt.
Beskrevne eiendom består av sjøhus i rekke bygget 2004/05. Sjøhuset har normalt god standard med hensyn til materialvalg og utrustning - normalt god utførelse og liten slittasjegrad.
Sentral beliggenhet for sjøsport, fiske og annen rekreasjon.

Felleskostnader

3 050 pr. år. Eiendomsskatt naust 300,- Vedlikehold av båtplass 750,- Drift og vedlikehold av vei 2000,-

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 65 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 30 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gangareal, stue, kjøkken og bad.
2. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, gang og loftstue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Trykk på kartlinken i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse fra din lokasjon.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 109 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på felle oppstillingsplass like ved sjøhuset.

Byggemåte

Direkte fundamentering: Gulv på grunn.
Yttervegger: Bindingsverk.
Takkonstruksjoner: Taksperrer
Taktekking og membraner: Shingel.
For mer info om byggemåte se vedlagt takst.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.2006 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Vedfyrt ovn i stuen. Gulvvarme i stue/ kjøkken, gang og bad, for øvrig med el.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 2 827 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 980 699 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritid. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Direkte adkomst til eiendommen fra felles privatvei med trafikk begrenset til adkomst sjøhus/hytter. Tilknyttet offentlig vann og privat felles kloakkanlegg med septiktanker, offentlig tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Naurstadveien 702, 8050, Tverlandet, Gnr. 117 bnr. 106 i Bodø kommune

Eier

Olav Henrik Eiring Anne Kristin Sivertsen

Oppdragsnummer

93-21-0002

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.