Bodø

Mørkved - Innbydende rekkehus med god standard - Solrike balkonger - Carport

Lirypeveien 12 , 8028 Bodø

BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 78 m²
Bruksareal 80 m²
Bruttoareal 90 m²
Tomt 2 845 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1997
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 661
Energimerking E
FINN.no 220750898
Sist endret 14.06.2021 13:13
Prisantydning 3 480 000
Totalpris 3 580 070
Ligningsverdi 821 775,-

Beregnet totalkostnad

3 480 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 100 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 580 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lirypeveien 12 ligger sentralt til på Mørkved med god tilknytning til nærområdet. Her bor du nært alt fra Nord Univesitet, flere treningssenter, Mørkvedhallen med aktivitetspark til kjøpesenter, flere daligvarebutikker og restauranter og barer. Er du glad i tur i marka finner du et bredt utvalg av sti- og lysløper rett opp i Bodømarka som er flittig brukes året rundt.
Sameiet er veldrevet og består av 16 boenheter fordelt på 4 bygninger. Lirypeveien 12 ligger meget fint plassert i feltet med enkel adkomst enten fra gjesteparkeringen eller fra tilhørende carport. Vel inne i boligen har god en god planløsning, to balkonger hvor den ene er meget romslig og begge to nyter svært gode solforhold og flott utsikt.

Innhold

Boligen er innredet over 2 plan med areal fordelt på følgende måte:
Underetasje:Gangareal/trapperom, vaskerom, bad og 2 soverom samt boder.
Utgang fra hovedsoverommet til stor balkong med plassbygde møbler.
1. etasje: Kjøkken, stue og vindfang.
Utgang fra stuen til solrik balkong med flott utsikt.
Carport merket med nr 12 samt tilhørende sportsbod.

Standard

Boligen holder gjennomgående normalt god standard både utvendig og innvendig og det er gjort løpende vedlikehold opp gjennom årene. Hele boligen oppleves som lys og svært innbydende gjennom alle rom. Stue- og kjøkkesonen med gjennomgående lys og god takhøyde.
I underetasjen er ene boden bygd om til vaskerom, her er også 200 liters varmtvannsbereder plassert samt skyllekar på vegg. For øvrig er det enda en bod i underetasjen i tillegg til utvendig sportsbod.

Entré

Lys og fin entré med flislagt gulv, lyse vegger og himling. God plass for garderobeskap og ytterklær.

Stue

Åpen stueløsning mot kjøkken med laminat på gulv, malte veggflater og lysmalt panel i himlingen som følger utvendig takvinkel. Du får dermed en meget god romfølselse og masse lys inn i hele denne etajen. Her er god plass til både sittegruppe så vel som spisestue. Midt i rommet er etablert vedfyrt ovn med stålpipe noe man setter pris på når de kalde høst- og vinterdagene kommer.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning i type hvit slett utførelse normalt utbygget med benker og overskap, med mekanisk avtrekk fra komfyrplass og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer følger med.

Bad

Romslig bad med fliser på gulv med varmekabler og fliser på vegger, wc på vegg, servant nedfelt i innredning i hvit utførelse og boblekar med dusjvegg i glass.

Balkong

Fra hovedsoverommet er det tilgang til en stor balkong med plassbygde møbler. Her får du solen tidlig på dagen og kan nyte late sommerdager til sent på kvelden. Møblement som er plassbygd og fastmonter medfølger i handelen.

Soverom

Begge soverom med laminat på gulv med gulvvarme og malt strie på vegger. God plass til garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til på Mørkved med kort vei til de aller fleste fasiliteter. Meget gode solforhold på eiendommen og tomta ligger godt skjermet mot innsyn. Kort vei til Mørkved bydelssentrum hvor du bla finner butikk, kiosk, bank, apotek, pub, trenningssenter og svømmehall. Kort vei er det også til barne og ungdomsskole, barnehager og universitet. Svært rolig og barnevennlig område velegnet til barnefamilier.

Felleskostnader

9 695 pr. år. Dekker snørydding og felles bygningsforsikring. Beløpene gjelder for 2020

Sameie

Sameie: Ingen,

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 90 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gangareal/ trapperom, vaskerom, bad og 2 soverom
1. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue og vindfang.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlinken i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 845 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Fast plass i carport merket nr 12

Oppvarming

Ovn for fast brensel i stuen. Oppvarming forøvrig med varmekabler i gang, bad og begge soverommene i underetasjen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 397 pr. kvartal

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 821 775 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Obligasjon  
18.06.1997 
BELØP: NOK 20.000
Panthaver:Sameiet Øvre Mørkvedtun Felt 8.1  
Lnr: 2115841
Overført fra: 1804-42/661
Gjelder denne registerenheten med flere
Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lirypeveien 12, 8028, Bodø, Gnr. 42 bnr. 661 snr. 11 i Bodø kommune

Eier

Oda Myhre

Oppdragsnummer

93-21-0005

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.