Bodø

Mørkved - Enebolig på romslig tomt med flott utsikt og gode solforhold - Oppgradering må påregnes

Innstrandveien 38 , 8020 Bodø

BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 117 m²
Bruksareal 148 m²
Bruttoareal 162 m²
Tomt 1 636 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 1960
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 74
FINN.no 220776621
Sist endret 12.06.2021 10:30
Prisantydning 3 840 000
Totalpris 3 993 920
Ligningsverdi 671 082,-

Beregnet totalkostnad

3 840 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 153 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 993 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling ved Tobias Bronder har gleden av å presentere denne sjeldne muligheten - Innstrandveien 38 med totalt tomteareal på 1 636 kvm og meget fin beliggenhet med nydelig utsikt og meget gode solforhold.
På tomten er det etablert en enebolig bygd i 1965, drivhus og en utebod. Det må påregnes store kostnader for å få boligen opp til dagens krav ift standard, men utgangspunktet her er svært godt.
Eiendommen ligger meget fint til i Innstrandveien med kort vei til den nye skolen og ellers hele det nye byggefeltet i Mørkvedbukta. Det er også kort vei til kjøpesenter, holdeplass for buss og selvsagt kort vei til flotte rekreasjonsområder på Bertnes.
 
Velkommen på visning!

Innhold

Boligen er innredet over 2 plan pluss kjeller. I første etasje er det vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Opp i andre etasje er det trapperom/gang og 3 soverom samt boder og til slutt i den delen av kjelleren som er utgravd er det boder.

Standard

Kjøkkeninnredning i type hvit profil, normalt utbygget med benker og overskap. Fliser over benk. Mekanisk avtrekk fra komfyrplass samt plass for oppvaskmaskin. Kjøkken har belegg på gulv og malt strie på vegger.
Romslig stue med laminat på gulv og malt panel/ malt strie på vegger, varmepumpe på vegg og vedfyrt ovn etablert. Utgang fra stuen til balkong.
Bad med belegg på gulv og våtromstapet på vegger, wc, dusjkabinett og servant nedfelt i innredning i type hvit profil.
Hovedsoverom med belegg på gulv og malte vegger og garderobeskap i type hvit slett utførelse. 3 soverom på gulv med belegg/ teppe på gulv og panel/malt strie på vegger.
Kjeller under deler av bolig. 200l vvb etablert under trapp. Råkjeller med boder.
Standard for øvrig: Belegg, teppe og laminat på gulv. Panel, malt panel, tapet og malt strie på vegger. Malte plater i tak.

Beliggenhet

Beskrevne eiendom er beliggende på Bertnes/ Innstranden og ca 10 km øst for Bodø sentrum. Nærområde bestående av
spredt boligbebyggelse og jordbruksområder. Direkte adkomst til eiendommen fra Innstrandveien og videre opp til
eiendommen på . Opparbeidet romslig parkering i direkte tilknytning til adkomst bolig, samt i egen garasje.

Boligens areal

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 162 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 26 m².
1. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Dør fra stuen til balkong
2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom og 3 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Trykk på kartlinken i nettannonsen og følg veibeskrivelsen.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 636 kvm, Eierform: Eiet tomt
Oppgitt tomteareal med henvisning til Infoland, samt oppmåling på kartriss hvor tomteareal grenser mot veiside og naboeiendommer. Direkte adkomst til eiendommen fra vei med trafikk begrenset til adkomst boliger. Tomtearealet er opparbeidet med noe plen og beplantning. Her er en frodig hage med bærbusker, epletrær med mer som absolutt setter sitt preg på denne flotte eiendommen.
Det gjøres særlig oppmerskom på at det er gitt veirett over bnr 617 for adkomst til gnr 42, bnr 4. Adkomsten vil gå fra hovedakomsten til Innstradnveien 38. Det vil bli felles vedlikeholdsansvar på felles del av veien.
Parkering på gruset areal ved bolig.
På tomten er det etablert enebolig, drivhus og utebod.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt

Byggemåte

Drenering: Dreneringsforhold som opprinnelig.
Direkte fundamentering: Fundamentert på antatt steinfylling/ fjell.
Yttervegger: Yttervegger med trolig bindingsverk med bordkledning.
Takkonstruksjoner: Taksperrer.
Taktekking og membraner: Taktekke med Decra og pappshingel på utbygg.
For mer info om byggemåte se vedlagt takst

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Varmepumpe montert i stuen og vedovn i stuen. Forøvrig med el.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 13 937
Beløpet deles inn i 4 terminer per år

Eiendomsskatt

Det er i Bodø kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 671 082 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 415 896 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Jordskifte  
 23.08.2006 
Jordskiftesak 1800-2006-0001 Mørkved
Saken gjelder grensegang og bruksrett til privat veg
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Innstrandveien 38, 8020, Bodø, Gnr. 42 bnr. 74 i Bodø kommune

Eier

Helge Kristian Karstensen

Oppdragsnummer

93-21-0006

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.