Bodø

Rønvik - Enebolig på romslig tomt med svært god utsikt - Utleie - Garasje

Jønkøpingveien 6 , 8012 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

80%

har bolig på over 120 kvm

83%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 240 m²
Bruksareal 278 m²
Bruttoareal 293 m²
Tomt 644 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 4
Byggeår 1965
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 3228
Energimerking F
FINN.no 222409740
Sist endret 09.09.2021 11:33
Prisantydning 8 550 000
Totalpris 8 779 570
Ligningsverdi 1 733 204,-

Beregnet totalkostnad

8 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 213 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 550 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 229 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 779 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Stor og romslig enebolig med normalt god standard. Boligen har en praktisk og funksjonell planløsning med hele 4 soverom, bad, seprat vaskerom med dusj og wc, kjøkken med spiskammers og stor stue med utgang til sør og vestvendt balkong. Fra balkongen er det nydelig utsikt over Bodø by og omgivelsene rundt. Solen nytes fra tidlig morgen til sent på kvelden. I underetajen er det etagblert en godkjent utleie-del samt en hybel som ikke er byggemeldt eller godkjent. Her får du gode og skattefrie leieinntekter som gjør regnestykket enda hyggeligere.
Utvendig er det god plass til parkering av flere biler på egen tomt samt en lun hage på sørsiden av huset.
Boligen holder for øvrig følgende standard:
Kjøkkeninnredning i hoveddel i type hvit profil utførelse, godt utbygget med benker og takhøye overskap, noen glassdører. Fliser over benk. Innebygget komfyr og plass for oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk fra komfyrplass.
Romslig stue med parkett på gulv og malt strie på vegger, vedfyrt ovn og utgang til meget romslig balkong.
Soverom med parkett på gulv og malt strie på vegger og utgang til platting.
Bad/vaskerom med fliser på gulv og malt strie på vegger, wc, dusjkabinett, skyllekar på vegg og plass for vaskemaskin.
Hovedbad med fliser på gulv med gulvvarme og fliser på vegger, dusjkabinett, servant nedfelt i innredning og wc.
Garasje etablert under deler av bolig, åpnes i front med el.leddport, støpt gulv og malt puss på vegger. Strøm innlagt.
Utleiedel 1 (ikke byggemeldt eller godkjent)
Kjøkkeninnredning i type finert slett utførelse, utbygget med benker og overskap, fliser over benk og mekanisk avtrekk fra komfyrplass.
Bad med fliser på gulv med gulvvarme og malt strie på vegger, dusjkabinett, servant i servantskap og plass for vaskemaskin.
Wc-rom med fliser på gulv og malte vegger, wc og servant på vegg.
Utleiedel 2 (godkjent)
Stue med laminat på gulv og malt strie på vegger.
Bad med belegg på gulv og tapet på vegger, wc, servant nedfelt i innredning. Bod/ sovealkove med parkett på gulv og tapet på vegger.
Kjøkkeninnredning i type hvit slett utførelse, normalt utbygget med benker og overskap, mekanisk avtrekk fra komfyrplass

Forsikring

Dnb forsikring

Boligens areal

Primærrom: 240 kvm, Bruksareal: 278 kvm, Bruttoareal: 293 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 vindfang, 2 Stue/ kjøkken, gang,
wc-rom og 2 bad. S-Rom= Boder og
garasjerom.
1. etasje:
Bruksareal: 138 m².
Primærrom: 138 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, vaskerom bad, kjøkken.
stue, gang, bad og 4 soverom.
Utgang fra stue til terrasser.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 644 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

God parkering på egen tomt.

Byggemåte

Bolig med normal slitasje med tanke på byggeår.
Det er kjent om det har vært foretatt reparasjon/ utskifting/ rehabilitering av klaven på
vannledningen, Selve vannledningen er trolig fra byggeår. Grunnet boligens alder og på bakgrunn
av de opplysninger som foreligger og levetidsbetraktninger kan tilstandsgrad på ledningene ikke
fastslåes.
Store deler av bordkledning fra byggeår og med forventet slitasjegrad. Bordkledning byttet på mest
værutsatte plasser. Registrert noen tørkesprekker/ råte i kledningen på utsatte plasser. Samt
kledning beisslitt.
Shingel trolig fra tilbyggningsår ca 1982, normal levetid pappshingel er ca 30 år.

Barnehage / skole i området

Kort avstand til barnehage og skole i området.

Oppvarming

Vedfyrt ovn i stuen i stuen. For øvrig med strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 25 019 pr. kvartal Til Bodø kommune inkl eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 733 204 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 239 534 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jønkøpingveien 6, 8012, Bodø, Gnr. 138 bnr. 3228 i Bodø kommune

Eier

Inge Børre Lekang

Oppdragsnummer

93-21-0008

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.