Bodø

The Storm - Påkostet og meget lekker 3-roms hjørneleilighet - Innflytningsklar!

Dronningens gate 1 , 8006 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

43%

eier sin egen bolig

23%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

36%

har bolig på over 120 kvm

49%

av boligene er eldre enn 20 år

21%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 1 248 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 12
Byggeår 2021
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 2059
FINN.no 229085495
Sist endret 21.09.2021 14:43
Prisantydning 5 450 000
Totalpris 5 587 592

Beregnet totalkostnad

5 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 136 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 137 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 587 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Helt ny og ubebodd hjørneleilighet i 12. etasje med nydelig utsikt over praktisk talt hele Bodø by - Mere sentral beliggenhet enn dette finner du ikke i Bodø sentrum og samtidig er du så høyt oppe at du ikke hører noe til støy og bråk fra byens gater. Fra 1-8 etasje i bygget ligger Nordic Choice hotell så får du besøk kan de faktisk bo på hotell i samme bygg. Utover det har du selvfølgelig alt du trenger av hverdagslige nødvendigheter rett utenfor ytterdøra, det samme gjelder et bredt utvalg av restauranter og barer, Stormen kulturhus og bibliotek, småbåthavna og moloen, samt sentrums nye parker og allrom.
Leiligheten inneholder 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bod og innglasset balkong. Det er nydelig utsikt fra vinterhagen, stuen og soverommene. Du nyter soloppgangen fra vinterhagen, utsikten strekker seg over hele Bodøhalvøya, Børvasstindene og mot Sørfugløy i sørvest. Fra stuen og soverommene har du nydelig utsikt over hele sentrum, Rønvik og videre mot Landegode mot nord.

Innhold

Leiligheten ligger i 12 etasje og inneholder entré, bod, mellomgang, bad, 2 soverom, stue med åpen kjøkkeløsning og innglasset balkong.
På hovedplanet er det adkomst fra bakkenivå samt via bakgården og underetajen.

Standard

Leiligheten er nylig ferdigstilt, med andre ord er det god standard gjennom alle ledd. Stilren og gjennomført med 1 stavs parkett, lyse flater samt gode og høye vindusflater, som umiddelbart skaper en meget god romfølelse.
Lekker kjøkkeninnredning fra HTH med malte, slette fronter, grepslist. Normalt godt utbygget med skap og benkplass. Avtrekk fra komfyrplass.
Bad med fliser på vegger og gulv. Servant over innredning, dusjvegger og vegmontert wc. Varmekabler.
Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.
Downlights.
Porttelefon.
Rør i rør system for vannledninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt midt i Bodø sentrum, men likevel tilbaketrukket fra fra byens mas og støy. Her bor du urbant med absolutt alt av sentrums fasiliteter like utenfor ytterdøra samtidig som du har det stille og rolig hjemme hos deg selv.
Leiligheten ligger i 12. etasje som hjørneleilighet og fra den innglassede balkongen har du nydelig utsikt over Bodø og området rundt. Solen får du fra den står opp på morgenkvisten og fra stuen og soverommene kan du nyte utsikt og solnedgang bak Landegode. 
Fra The Storm er det kort vei til alt Bodø sentrum har å by på - alt fra et etthvert svært godt restaurant- og utelivstilbud til spaserturer langs moloen og havnepromenaden. Stormen konserthus og shopping i byen har aldri vært mer tilgjengelig. Her er også flere små og koselige parker i sentrum om du trenger litt rekreasjon og ønsker du lengre turer er det ikke langt til Bodømarka med alle mulighetene som ligger her.

Felleskostnader

2 600 pr. mnd. Seksjonseierne må betale fellesutgifter til dekning av sameiets drifts- ogvedlikeholdskostnader. Fellesutgiftene er ikke endelig beregnet, og er foreløpig basert på erfaringstall hvor noen kostnader fordeles flatt, og andre etter størrelsen på leilighet

Sameie

Sameie: Sameiet The Storm,

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 70 kvm
1. etasje:
Felles adkomst med trapperom og heis.
12. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, mellomgang, 2 soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealet er beregnet ut fra bygningstegninger og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonse for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 248 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal og er i sin helhet opparbeidet med brosteinlagt og asfaltert adkomst.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke fast parkeringsplass. Dersom det ikke er tilgjenglig plasser for kjøp/leie i The Storm er et nærliggende alternativ for fast parkering og leie plass i parkeringshuset Kvartal 99 (ca 50 meter fra The Storm, ligger nedenfor Fylkeshuset). Per dag dato er prisen for årlig leie kr. 10 000 per år.

Byggemåte

Dreneringsforhold fra 2021.
Direkte fundamentering:
Kjellervegger av betong, med frostfri såle, gulv mot grunn og etablert på antatt steinfylling på leiregrunn.
Frittbærende dekker:
Etasjeskiller av betong, hulldekker på primærbæresystem av betongvegger, søyler og dragere i betong og/eller stål. Hulldekkene er oppforet med
rigelsystem av type Granab el. med sponplater og parkett. Hulrommet i rigelgulvet benytte til tekniske føringer. Leilighetene er levert med nedforede
himlinger med gipskledning i alle rom, foruten boder og bad.
Yttervegger:
Yttervegger består av isolert 250mm bindingsverk. Innvendig er veggene kledd med gips. Utvendig overflate er kledd med fasadeplater
Takkonstruksjoner:
Flatt takkonstruksjon med sarnafil tekke eller lignende.
Vinduer:
Isolerglass - lakkert aluminiumskledde trevinduer og/eller aluminiumsvinduer med kuldebrobryter i henhold til gjeldende forskrifter og energirammebegrensninger.
Ytterdører og ramper:
Trapper av betongkonstruksjoner kledd med fliser. Det er heiser i bygningen.
Balkong:
Balkonger i leilighetene er levert som prefabrikkerte elementer. Rekkverk og glassprofiler med lakkert aluminium med åpningsbar innglassing. Balkongen er innglasset med herdet uisolert glass hvor det er mulig å åpne og lukke vindusfelt. Innglassingen må kun ansees som skjerming mot vind og regn, og er utstyrt med luftehull for ventilering av profiler. Innglassingen må påregnes å ikke være 100% tette.
Ledningsnett for sanitærinnstallasjoner:
Rørføringer av plast, type rør i rør. Fordelerskap plassert på bad, avrenning til sluk.
Varme - generelt:
Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegget. Leilighetene får levert varmt tappevann og varme til vannbåren varme fra felles energisentral i kjeller med
egne undermålere. Alle rom foruten boder og soverom er oppvarmet med vannbåren gulvvarme.
Brannsikkerhet:
Felles brannvarslingsanlegg og alle rom i hele bygget er brannsikret med felles automatisk sprinkleranlegg, brannslanger i fellesarealer samt 6 kg
brannslukningsapparat.
Ventilasjon:
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og filtrering av luft

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse datert 03.06.2021 foreligger og følger vedlagt salgsoppgaven. Jfr. brukstillatelsen finner kommunen at manglene er av mindre vesentlig betydning og gjenstående arbeider skal være utført innen 15.08.2022.

Adgang til utleie

Utleie av seksjonen er ifølge vedktenene tillatt. Styret i sameiet skal underrett om leieforholdet og leietaker skal godkjennes.
Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmesystem og oppvarming skjer via dette. Oppvarming av baderomsgulv via elektriske varmekabler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og renovasjonsgebyr er ikke beregnet på nåværende tidspunkt og vil faktureres ny eier.

Eiendomsskatt

Det er i Bodø kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Ikke beregnet enda.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til boligformål og næringsformål ihht. reguleringsplan sist revidert 07.10.2015, vedtatt av bystyret 29.10.2015. For detaljer kan denne ses hos megler, alternativt hos Bodø kommune.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitervarer integrert i kjøkkeninnredningen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dronningens gate 1, 8006, Bodø, Gnr. 138 bnr. 2059 snr. 25 i Bodø kommune

Eier

Geir Børre Johansen

Oppdragsnummer

93-21-0019

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.