Bodø

Rønvik - 3-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet - Parkering i garasje - Enkel adkomst

Rønvikveien 14G , 8009 Bodø

BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 1 608 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1992
Gårdsnummer 31
Bruksnummer 1528
Energimerking E
FINN.no 230531257
Sist endret 17.09.2021 11:37
Prisantydning 3 400 000
Totalpris 3 491 492
Ligningsverdi 696 047,-

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 91 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 491 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling Bodø har gleden av å presentere en meget innbydende og romslig selveierleilighet med sentral beliggenhet i Øvre Rønvik.
Fra leiligheten er det kort vei både til marka og til byen. Leiligheten har en meget god planløsning, godt med bodplass og en lun terrasse. Det er garasjeplass i fellesanlegg og heis i bygget. Egen inngang med svært enkel adkomst.
-Sentral beliggenhet
-2 Soverom
-Stor terrasse
-Egen parkeringsplass i garasje
Velkommen på visning.

Innhold

Leiligheten har en god planløsning med areal fordelt på følgende måte:
1.etasje:
Adkomst til boenheten fra delvis overbygd svalgang.
P-Rom = Vindfang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Utgang fra stue til romslig balkong.
S-Rom= Bod.
I tillegg er det nettingbod på ca 2,5 kvm i garasjeanlegget like ved egen parkeringsplass.

Standard

Kjøkkeninnredning med fronter i malt profilert utførelse, normalt utbygget med benker og takhøye overskap. Fliser montert under overskap. Benkeplate med nedfelt servant. Plass for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.Avtrekk fra komfyrplass.
Stue med laminat på gulv, og mdf på vegger og utgang til romslig balkong.
Soverom med laminat på gulv, malte plater på vegger og montert praktisk skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.
Bad med fliser på gulv med varmekabler, baderomspanel på vegger og hvite plater i himling. Servant i innredning, høyskap, opplegg for vaskemaskin,dusjhjørne og wc. Avtrekk i himling, tilluft under dørblad. Kobber rør for vannledninger.

Beliggenhet

Beskrevne eiendom ligger mellom Rønvikveien og Reinslettveien med hovedadkomst fra Solslettveien. Etablert boligområde med noe blandet bebyggelse bestående av eneboliger, tomannsboliger og flerfamiliehus. Beskrevne eiendom er utbygd med to bygninger med totalt 13 seksjoner,
men hvor beskrevne bygning omhandler 4 boenheter og beskrevne seksjon 11 er beliggende i 1.etg. som hjørneleilighet.
Fra leiligheten er det kort vei ned til byen, Rensåsparken, Nordlandssykehuset og gangavstand til flotte turområder ved Turisthytta og Maskinisten. Kort vei er det også til flere barnehager - Bjerkenga miljøbarnehage ligger nærmest, Saltvern skole ligger også innenfor gangavstand. Av dagligvare-butikker ligger Coop Rønvik i rusleavstand, Joker Rønvik med utvidet åpningstider ligger også i nærområdet. Av bussholdeplasser ligger det nærmeste kun få meter fra boligen.

Felleskostnader

2 500 pr. mnd.
Inkluderer drift og vedlikehold av sameiet, drift av heis, plenklipping, snøbrøyting og tv og internett
Driftsutgifter: 1100,-
Vedlikehold avsetning: 400,-,-
Kabel tv og internett: 500,- (Altibox)
Heis: 500,-

Sameie

Sameie: Sameiet Rønvikveien 12/14,

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, 2 soverom, bad og stue/kjøkken
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 608 kvm, Eierform: Eiet tomt
Totalt tomteareal i hht. fremlagt målebrev utgjør 1608 m², hvorav beskrevne seksjon har forholdsvis andel, sameiebrøken er 74/1014. Tomteareal opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser, plen, beplantning og interne adkomststier. Eiendommen har normalt gode lysforhold, men noe begrenset utsikt. Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ja

Byggemåte

Grunnforhold og fundament:
Antatt støpt plate mot mark, kjellervegger av betong. Dreneringsforhold som originalt fra byggeår.
Yttervegger:
1. og 2. etasje oppført i plasstøpt betong. Over dette bindingsverk av trekontruksjoner, antatt isolert etter datidens byggeskikk. Utvendig kledd med stående panel og aluminiums plater.
Takkonstruksjon:
Saltak av w-takstoler, tekket med betongtakstein.
Vinduer og ytterdører:
2-lags isolerglass i trekarm fra byggeår. Vinduer er nå 28 år og har ikke samme isolerende effekt som nyere vinduer vil ha.
Balkonger, verandaer, terrasser, etc:
Utgang fra stue til ca 23 m² delvis overbygd terrasse, imp.bord som dekke og rekkverk av trekonstruksjoner. Adkomst til plen fra siden av terrassen.
Etasjeskillere:
Trebjelkelag i etasjeskille, antas å være ihht. datidens krav for brann/lydskiller.
Tekniske installasjoner:
Oppvarming, generelt: Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk.
Elkraft, generelt:
Sikringsskap med automatsikringer, lokalisert i bod. Fremstår som originalt fra byggeår

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 13 477 pr. år
Kommunale avgifter er fordelt på fire terminer per år, og inkluderer følgende:
Eiendomsskatt : 4411,-
Vann : 2566,-
Avløp : 2636,-
Renovasjon per år kr 3864,- fordelt på to terminer per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 696 047 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 505 770 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1992/101877-1/74 SEKSJONERING
24.03.1992 OPPRETTET SEKSJONER:
SNR: 11
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 74/1014
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 13 SEKSJONER

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rønvikveien 14G, 8009, Bodø, Gnr. 31 bnr. 1528 snr. 11 i Bodø kommune
Ideell andel av sameiet: 74/1014

Eier

Liv Lundquist

Oppdragsnummer

93-21-0024

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.