Bodø

Grønnåsen - Stor og innbydende selveierleilighet - 4 soverom - 2 stuer - Separat vaskerom - Garasje

Presthaugveien 3A , 8074 Bodø

VISNINGER

22. september onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

70%

av boligene er eldre enn 20 år

57%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 151 m²
Bruksareal 153 m²
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2000
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 632
Energimerking C
FINN.no 231984481
Sist endret 15.09.2021 09:22
Prisantydning 5 180 000
Totalpris 5 318 492
Ligningsverdi 1 377 448,-

Beregnet totalkostnad

5 180 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 180 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 138 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 318 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor leilighet på over 150 kvm med egen garasje innerst i vei uten gjennomgangstrafikk i attraktive Grønnåsen. Boligen ligger på hjørnetomt og grenser mot friareal både mot vest og mot nord. Fra boligen har du både skole og barnehage innen trygg avstand og den flotte Bodømarka ligger praktisk talt like utenfor ytterdøra. Det er også kort vei til dagligvarebutikk og bussholdeplass.
Leiligheten inneholder blant annet 4 soverom, 2 stuer, bad, vaskerom med wc, stort kjøkken og godt med lagringsplass. I tillegg er det tilhørende garasje og flotte utearealer rundt boligen.

Innhold

Leiligheten har god planløsning med areal fordelt på to plan. Arealet er fordelt på følgende måte:
1. etasje: Vindfang, vaskerom, tv-stue og stue/kjøkken
2. etasje: 4 soverom, gangareal m/trapp og bad.
Parkering på biloppstillingsplass og i egen garasje med montert elbillader.

Standard

Boligen holder gjennomgående god standard og oppleves som godt ivaretatt allerede fra første steg innenfor døren. Her er en svært god planløsning og boligen passer absolutt for en stor familie.

Entré

Inne i entéen er det godt med garderobeplass og direkte adkomst til boligens vaskerom.

Stue

Stuen oppleves som svært romslig og deles enkelt og naturlig inn i flere soner. God plass til stor sittegruppe samtidig som du kan ha spisestuen i tilknytning kjøkkenet.

Stue 2

Her har vi boligens kanskje mest allsidige rom? Her kan du innrede til TV-stue eller kanskje lekerom til barna? Alternativt kan du kombinere rommet som treningsrom og hjemmekontor?

Kjøkken

Fin kjøkkeninnredning med fronter i hvit profilert utførelse, normalt utbygget med benker og overskap. Malte fliser montert under overskap. Benkeplate med nedfelt servant. Plass for kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Avtrekk fra komfyrplass.

Bad

Boligen har et romslig bad i andre etasje med flislagt gulv og vegger. Her er det dusjkabinett, hjørnebadekar, wc og en romslig innredning med nedfelt servant. På hovedplanet finner du vaskerommet, her er varmtvannsbereder, utslagsvask, wc og en enkel innredning med vask og speilskap.

Balkong

Balkongen som ligger like utenfor stuen er et naturlig sted å ha grillen stående. Her også fin plass til en hyggelig sittegruppe og solen nytes fra tidlig om morgenen.

Terrasse

tilknytning til inngangspartiet er det en romslig terrasse med plass til å samle hele familien. Her er montert uttrekkbare le-vegger slik at du  får en helt privat atmosfære om du ønsker.

Soverom

Alle soverommene holder god standard og er malt i moderne farger. Det er god plass til garderobeløsninger på samtlige rom, og tilknytning til walk in-garderobe på hovedsoverom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i en meget barnevennlig og attraktiv del av Grønnåsen. I tillegg til å ligge innerst i en gate uten gjennomgangstrafikk ligger boligen også som hjørnetomt mot friareal både i mot nord og mot vest. Dette bidrar både til at området er svært stille og rolig. Barna har trygg skolevei fra aller første skoledag og nærmeste barnehage under 1 km fra boligen om du følger gangveien.
Eiendommen grenser praktisk talt mot Bodømarka så du har et utallig utgvalg av stier samt lysløype like utenfor ytterdøra. Du trenger ikke gå særlig langt før du treffer første av mange gapahuker og stiene som tar deg så langt du bare orker. Om vinteren kjøres det opp spor i lysløypa og det legges enkelt opp til turer enten du har med de minste i familien eller om du trener til merke i Birken.
Av dagligvarebutikker er Bunnpris Grønnåsen den aller nærmeste og på andre siden av riksveien finner du Rema 1000. I lyskrysset på Grønnåsen er det også holdeplass for buss som tar deg inn og ut av byen med hyppige avganger.
Du har altså alt du trenger like rundt husveggene uten at noe av det er påtrengende nært. Skulle du likevel trenge noe mere er det bare ca 2 kilometer til Stormyra med Nord-Norges største kjøpesenter i tillegg til en hel masse andre servicetilbud. Videre er det ca 4 kilometer til Nordlandssykehuset og ca 5 kilometer til Bodø sentrum.

Sameie

Sameie: Sameiet Gamle Kirkeplass 4,

Forsikring

Frende

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 153 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, vaskerom, tv-stue og stue/kjøkken
2. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 4 soverom, gangareal m/trapp og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.
Tomten ligger delvis mot fjell og er hellende opparbeidet med støttemure, asfaltert adkomst, plen og beplantning. Biloppstillingsplass i og ved garasje.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass ved egen garasje. Garasje bygget i 2006 i følge eier.

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt plate mot mark, med vegger av mur og bindingsverk av tre. Tak tekket med betongtakstein og kledning av liggende trepanel. Bygget er bygd på i 2010, med ringmur med støpt betongdekke. Bindingsverk av tre, kledning av liggende trepanel og betongtakstein på tak.
For detaljert informasjon om byggemåte se vedlagt byggesalgsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.05.03 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Det foreligger også ferdigattest datert 23.03.11 for tilbygg. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Grønnåsen skole (1.-7. trinn) ligger ca 300 meter fra boligen.
Nordlandia Tusseladden barnehage ca 1 km fra boligen.

Oppvarming

Vamekabler på bad, vindfang og vaskerom. Balansert ventilasjonanlegg og peis i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 20 089 pr. år Kommunale avgifter er fordelt på fire terminer per år, og inkluderer følgende: Eiendomsskatt :7065,- Vann : 4755,- Avløp : 4944,- Feiing : 449,- Renovasjon per år kr 2876,- fordelt på to terminer per år.

Eiendomsskatt

Det er i Bodø kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 377 448 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 958 812 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2000/7181-2/74ERKLÆRING/AVTALE
20.06.2000
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
2000/7181-1/74SEKSJONERING
20.06.2000 OPPRETTET SEKSJONER:
SNR: 1
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 106/169
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selgers opplyser i egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Er feil med dreneringen på garasjen. Ved mye snøsmelting kommer det vann inn i garasjen.
Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Easee 22kw lader følger med boligen.
Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Et lite område hvor trappen møter platået ved ytterdøren er noe fukt og råteskadet.
Se vedlagt egenerklæringsskjema for detaljert informasjon.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Presthaugveien 3A, 8074, Bodø, Gnr. 38 bnr. 632 snr. 1 i Bodø kommune

Eier

Jonas Fredrik Høyem Carina Skogmo

Oppdragsnummer

93-21-0028

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.