Straumen

Straumen - Flott fritidseiendom med nydelig utsikt og svært gode solforhold - Romslig stue og godt med soveplasser

Ner-Kvarvsveien 23 , 8226 Straumen

BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 104 m²
Bruksareal 109 m²
Tomt 499 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 3
Energimerking G
FINN.no 234488822
Sist endret 14.10.2021 16:37
Prisantydning 1 350 000
Totalpris 1 395 242

Beregnet totalkostnad

1 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 45 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 395 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til visning på denne flotte fritidsboligen i Nedre-Kvarv. Her får du nydelig utsikt, svært gode solforhold og idyllisk natur.
Her har vi en fin og romslig fritidsbolig med opparbeidet vei helt fram til boligen. Det er nylig oppgradert kjøkkeninnredning fra Ikea(2019). Boligen har 2 stuer, 3 soverom, 2 bad og egen badstue, så her har du plass til hele familien.
-Vei helt fram til hytta
-Gode fiskemuligheter, opparbeidet skispor og flott natur for deg som liker å plukke bær.
-Svært gode solforhold
Velkommen på visning!

Innhold

1. Etasje:
Stue/kjøkken, Vindfang, Gang, Bad, Bad 2, Vaskerom, Hall m/trapp, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Stue 2

Standard

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Her får du flott planløsning med det meste på ett plan, blant annet stue/kjøkken, 2 bad og 3 soverom.
Kjøkken har overflater med tregulv gulv og panel på veggene. Ny kjøkkeninnredning med profilert front og oppvask-komme som er nedfelt i laminert benkeplate. Det er finerplater mellom benk og overskap. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin (50 cm), steke topp, komfyr og kjøkkenventilator.
Bad 1 med tregulv og panel på veggene. Rommet er innredet med gulv toalett, dusjkabinett og enkel servant på underskap, speil
og lysarmatur. Mekanisk ventilering med vifte i tak og klaffventil på vegg. Badet har overflater som ikke er vanntette.
Bad 2 med fliser på gulv og tapet på veggene. Rommet er innredet med toalett, dusjkabinett og heldekkende servant på
underskap med furu profil tre fronter, samt speil og lysarmatur. Mekanisk ventilering med vifte på vegg. Det kan med fordel
etableres luftespalte under døren, for å forbedre utlufting.
Vaskerom med tregulv og panel på veggene. Rommet er innredet med stål skyllekar, opplegg for vaskemaskin og vegghengt
tørketrommel.
Rommet har overflater som ikke er vanntette.
For mer informasjon om boligens standard se vedlagt takst.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige og fine områder på den sørvestlige delen av Kvarv., ca. 2 mil nord for Straumen. Adkomst fra E6 til Kvarvsveien, og videre til ny avkjørsel, Gyltvikveien og Ner-Kvarvveien. Kjør ca. 2 km langs Ner-Kvarvveien og eiendommen ligger nesten ved enden av veien, på høyre side. Området rundt har spredt bebyggelse med boliger og fritidseiendommer. Hytten ligger på en liten høyde/ skråning ca. 100 m fra sjøen, og har fin utsikt i vestlig retning ut over fjorden. Gode sol og lysforhold.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 21646824

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 109 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 109 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, Vindfang, Gang, Bad, Bad 2, Vaskerom, Hall m/trapp, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Stue 2
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonse for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 499 kvm, Eierform: Festet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen parkeringsplass like utenfor boligen.

Byggemåte

Fritidsboligen er over en etasje og er opprinnelig oppført i 1977, samt påbygget og renovert over flere perioder. Det er krypeloft/ kvist i eldste del av bygget, og krypekjeller/ kryperom under hele hytten. Det er også registrert museavføring på kvist og en del i veggisolasjonen under hytten. Det er terrasse på sør siden med utgang fra tv stue, og terrasse på nord side med utgang fra hovedstue, samt overbygget hovedinngangsparti med platt og tretrapp til terreng. Liten treplatt fremfor terrassedør ut fra soverom. Bygget er oppført med nivåforskjeller i etasjen.
Etasjeskiller består av bjelkelag av tre. Etasjens overflater består av furubord, laminat plater og fliser på gulvet, malt panel og
tapetserte veggflater, samt malt panel og strukturplater på innvendige tak. Innvendig profildører fra ulike år.
Etasjeskiller har nivåforskjell. Tilbygg på sør side, ligger under gulvnivå på resterende bygg. Det er 8 -trinns trapp ned til tv stue.
Enkelte rom er innredet med garderobeskap. I tv stue er det kott med lagringsplass.
For mer informasjon se vedlagt takst.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 221 pr. år Eiendommen betaler slam og feieavgift for fritidsbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 196 391 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNF-område. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1977/2845-3/74 FORKJØPSRETT
06.05.1977
FOR GRUNNEIER
GJELDER FESTE
1977/2845-4/74 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
06.05.1977
ÅRLIG AVGIFT NOK 250
BEST. OM VARIGHET
GJELDER FESTE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Vei/vann/avløp

Det er adkomst til eiendommen via privat vei. Eiendommen har vannforsyning fra egen brønn på eiendommen eller i området. Avløp går via septiktank, med overløp til grøft e.l

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ner-Kvarvsveien 23, 8226, Straumen, Gnr. 29 bnr. 3 Fnr. 2 i Sørfold kommune

Oppdragsnummer

93-21-0036

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.