Bodø

Rønvik - Stor og svært innbydende utsiktsleilighet - God standard - Parkering i garasje

Øvre Lagård terrasse 14 , 8012 Bodø

VISNINGER

21. september tirsdag kl. 18:45-20:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

47%

har bolig på over 120 kvm

71%

av boligene er eldre enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 161 m²
Bruksareal 161 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1988
Gårdsnummer 32
Bruksnummer 409
Energimerking F
FINN.no 231983636
Sist endret 15.09.2021 09:06
Prisantydning 5 700 000
Totalpris 5 851 492
Ligningsverdi 1 271 630,-

Beregnet totalkostnad

5 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 151 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 851 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Svært innbydende og gjennomført utsiktsleilighet i Øvre Lagård Terrasse. Boligen er betydelig oppgradert siste år og holder gjennomgående meget god standard, her er helt nytt og påkostet kjøkken fra Designa med mange smarte løsninger, oppgradert bad, innredning av tilleggsareal med vaskerom og bodplass samt nye gulv- og veggflater i stort sett hele leiligheten. Her er en god planløsning og leiligheten inneholder på hovedplanet en stor stue, delvis adskilt kjøkken med fin spisestueplass mot utsikten og en lun terrasse med nydelig utsikt og gode solforhold. I underetasjen er det 3 soverom, walk-in garderobe, stort bad samt innredet areal som brukes til vaskerom, bodareal og hjemmekontor.
Leiligheten ligger veldig fint til med nydelige turområder like utenfor ytterdøra, du har for eksempel Pallvannet og Linken i "din egen bakgård", skulle du ønske mere tilrettelagt aktivitet når finner du Rapida og Feel24 en kort spasertur unna og på veien passerer du Joker (søndagsåpent), Rema 1000 og Kiwi. Det er gode bussforbindelser til og fra området med nærmeste busstopp i Nordstrandveien og avstand inn til Bodø sentrum er like over 2 kilometer.

Innhold

Leiligheten har en god planløsning med areal fordelt på to plan. Arealet er fordelt på følgende måte:
1. etasje:
Vindfang/entré, stue og kjøkken. Utgang til stor terrasse fra stuen.
Underetasje:
Gangareal med trapperom, vaskerom, walk-in garderobe, kontor, 3 soverom og bad.
Fast plass i garasjeanlegg med opplegg for el-bil lader.

Standard

Leiligheten er betydelig oppgradert og pusset opp siste år. Allerede før du kommer inn ser du en oppgradert adkomst og platting med Royal-dekke. For øvrig er sameiet veldrevet og fellesareal tas godt vare på.

Entré

Inne i entréen er det en romslig Langlo garderobe med smarte oppbevaringsløsninger og integrert belysning. Her er altså god plass til å henge av seg yttertøyet uten at entréen føles trang.

Stue

Stuen oppleves som svært romslig og det er enkelt og naturlig å dele den inn i flere soner. Du har god plass til sofagruppe samtidig fint med plass for godstolene som mange velger å sette forran de store vinduene slik at du kan sitte inne å nyte utsikten selv når været ikke er på sitt beste.
Videre er det god plass til spisestue i forbindelse med kjøkkenet.

Kjøkken

Her har eier brukt mye tid på å finne de beste og funksjonelle løsningene samtidig som design og uttrykk også har blitt prioritert. Resultatet gir seg i form av et svært delikat og stilfullt kjøkken levert av Designa med kvalitetshvitevarer, takmontert ventialtor, integrert belysning med mer. Kjøkkenøyen skaper et naturlig skille mot spisestuen og det er enkelt å underholde både familie og selskap når du selv står å lager mat. Dette rommet blir raskt et naturlig samlingspunkt enten det er til hverdags eller til fest.

Bad

Baderommet er oppgradert med stor dusjnisje og boblebadekar. I tillegg er innredningen modernisert og hele rommet fremstår som innbydende og pent. Vaskemaskin og tørketrommel er flyttet inn i tilstøtende.

Terrasse

Utsikten fra terrassen er upåklagelig og solforholdene er også svært gode. På grunn av beliggenheten i boligfeltet og måten terrassen er bygd på oppleves den som svært lun. Du har god plass til stor sittegruppe, grill med mer. Utsikten nyter du helt usjenert og uten innsyn fra naboer eller omkringliggenge begybbelse.

Soverom

Alle soverommene holder normalt god standard og er malt i tidsriktige farger. Godt med garderobeplass.
I tillegg garderobeplass på soverommene er det en eget walk-in garderobe.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Øvre Rønvik, i overkant av 2 kilometer fra Bodø sentrum. Du har for så vidt også både Nordlandssykehuset og Stormyra ca 2,5 kilometer fra boligen så her bor du absolutt sentralt, men samtidig godt tilbaketrukket og i et veletablert og rolig nabolag. Fra den store terrassen har du nydelig utsikt over Bodøhalvøya og videre ut i havgapet. Du ser alt fra Børvasstindene i sør til Hjartøya mot nordvest. Solforholdene blir selvfølgelig tilsvarende gode.
Du kan kle på deg turskoene i yttergangen og gå rett ut i marka. Like over Øvre Lagård Terrasse finner du Pollfjellet og Pallvatnet, videre har du Linken og Rønvikfjellet. Deretter går stien mot Keiservarden og etter det er det bare fantasien som setter begrensinger. I mottsatt retning, ned mot havet, er det ikke langt til familievennlige Kvalvikstranda som er populært både utgangspunkt både for bading og kajakkpadling.
Dagligvarehandlingen gjør du enklest på Joker Rønvik (søndagsåpent), Rema 1000 Rønvik eller Kiwi Rønvika. Alle ligger innenfor en radius på ca 500 meter med Joker Rønvik kun 200 meter fra leiligheten.
Utover det har finner du både Rapida og Feel24 på Leira i tillegg til Pizzabakeren og handelspark med blant annet bensinstasjon og annen detalj- og faghandel.

Felleskostnader

3 535 pr. mnd. Inkluderer drift og vedlikehold. Opplyst av forretningsfører per 07.09.2021

Andel formue

45 156

Sameie

Sameie: Sameiet Lagården Terrasse,

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP588725

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 161 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gangareal m/trapp, vaskerom, walk-in closet, kontor, 3 soverom og bad
1. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Vindfang, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonse for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering på egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. El-bil lader montert på plassen tilhørende leiligheten og medfølger i handelen.

Byggemåte

Grunnforhold og fundament:
Støpt ringmur med plate etablert mot fjell. Dreneringsforhold som fra byggeår.
Yttervegger:
Yttervegger av tre og betong. Antatt isolert ihht. datidens byggeskikk, kledd med stående kledning. Kledning skiftet i 2010.
Takkonstruksjon:
Saltak av sperrekonstruksjoner, tekket med decra. Taktekking er skiftet i nyere tid og fremstår i god stand, ukjent nøyaktig når tekking er skiftet.
Vinduer og ytterdører:
2-lags isolerglass med trekarm. Vinduer er skiftet i 2010 i hele leiligheten.
Balkonger, verandaer, terrasser, etc.:
Utgang fra stue til 20m² terrasse med meget gode sol og utsiktsforhold. Trolig bjelkelag med plate, tekket med sarnafil eller lignende banebelegg som membran skiferstein som dekke og rekkverk av trekonstruksjoner. Konstruksjonen med membran er trolig skiftet ca 2010.
Etasjeskillere:
Betongdekke i etasjeskiller. antas være ihht. datidens brann/lydkrav.
Tekniske installasjoner: oppvarming, generelt:
Varmekabler i entre, sone mot adkomstparti kjøkken og på bad. Vedovn i stue, for øvrig elektrisk.
Elkraft,generelt:
Sikringsskap med automatsikringer, det elektriske anlegget er ikke kontrollert av takstmann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen. Det foreligger ferdigattester for hele terrassehuset, kontakt megler for å disse forelagt.

Oppvarming

Varmekabler i entre, sone mot adkomstparti kjøkken og på bad. Vedovn i stue, for øvrig elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 209 pr. kvartal

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 271 630 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 577 866 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Obligasjon  
Tinglyst 16.05.1990 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Lagården Boligsameie  
Lnr: 2112507
Prioritet etter 90 % av lånetakst til enhver tid.
Panteretten har IKKE opptrinnsrett.
Gjelder denne registerenheten med flere
Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Lagård terrasse 14, 8012, Bodø, Gnr. 32 bnr. 409 snr. 37 orgnr. 982797187 i Bodø kommune
Ideell andel av sameiet: 134/5276

Eier

Linda Antoniett Hoel Øystein Hoel

Oppdragsnummer

93-21-0040

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.