Bodø

Rønvik - Unik enebolig på utsiktstomt med gjennomført stil og svært flotte utearealer - Carport

Oppliveien 3 , 8011 Bodø

VISNINGER

19. oktober tirsdag kl. 17:15-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 128 m²
Bruksareal 175 m²
Tomt 673 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1951
Gårdsnummer 32
Bruksnummer 127
Energimerking G
FINN.no 234210287
Sist endret 17.10.2021 00:41
Prisantydning 5 840 000
Totalpris 5 999 992

Beregnet totalkostnad

5 840 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 146 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 840 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 159 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 999 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling ønsker deg velkommen på visning i Oppliveien 3 - Her finner du en spennende og innholdsrik bolig med svært gjennomførte utearealer. I tillegg til boligen er det et tilbygg på ca 30 kvm som i dag er innredet som treningssenter. Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt uten særlig mye trafikk og anses som barnevennlig og generelt sett stille og rolig.
-Privat og usjenert uteareal med store terrasser i flere nivåer i tillegg til fin naturtomt
-Nydelig utsikt og gode solforhold
-Kort vei til skole og barnehage
-Bodømarka rett i nærheten
-Boligen er innredet over 2 plan pluss kjeller under deler av boligen. I tillegg til tilbygget er det tilhørende carport og rikelig med bodplass.
Velkommen på visning!

Innhold

Boiligen har god planløsning med areal fordelt på tre plan. Arealet er fordelt på følgende måte:
1. etasje:
Entre, bad, kontor/soverom. stue/kjøkken og et praktisk kott i tilknytning til stuen.
2. etasje: 
2 soverom og gang. Utgang til terrasse fra hovedsoverom.
Underetasje:
Boder.
Gym:
Treningsrom med egen inngang.

Standard

Oppliveien 3 er virkelig en bolig som kan beskrives som sjarmerende. Boligen er opprinnelig oppført som en hytte og senere tilbyd i flere omganger med resultatet som vi ser i dag. Nå finner du en koselig enebolig med romslig stue, stort kjøkken, flott flislagt bad og 3 soverom. I tillegg er det rikelig med lagringsplass i kjelleretasjen samt tilbygget på ca 30 kvm som i dag er innredet som treningsstudio. Det er lagt opp 2 strømkurser til tilbygget og etasjeskillet er dimensjonert på en sånn måte at det skal kunne bære et mulig påbygg.
Beskrivelse av innvendige overflater (vegger, tak og gulv):
Kjeller:
Trefliser på gulv, betong på vegger og trebord i himling.
1. etasje:
Gulv med fliser i entre og på bad, parkett i stue/kjøkken og kontor. Vegger med malt panel og fliser på bad. Tak med hvitmalt panel og hvite takplater.
Loft:
Gulv med laminat, vegger med malt panel og malte plater. Himling med malt panel.
Gym:
Gulv med parkett, vegger med malt kryssfiner og tak med malte gipsplater.
Det er og bygd med lavere takhøyde i deler av 1. etasje en hva som er dagens standarder. Tilbygg med takterrasse fremstår godt faglig utført med gode materialvalg og løsninger. Etablert varmepumpe i 2020 som gir god oppvarming i boligen, bad og entre pusset opp med fliser og varmekabler.
For nærmere informasjon se tekniske beskrivelser i boligsalgsrapporten.

Terrasse

Her har eier virkelig gjort en god jobb for å få flotte utearealer. Enten du har selskap ute med langbord eller sitter alene å nyter en kopp kaffe på morgnekvisten finner du enkelt en fin plass.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i Rønvik med mange flotte fasiliteter like i nærheten. Bare 5 minutter unna har du Rønvik skole og Rønvik barnehage, følger man Fjellveien 5 minutter øst ankommer vi Coop Prix Volden og litt lengre ned i Rønvikveien finner du Coop Mega. Det er også flere (søndagsåpne) Joker-butikker i området.
Har du en aktiv familie og er glad i tur, friluftsliv og trening i skog og mark ligger Rønvikfjellet og Bodømarka praktisk talt like utenfor ytterdøra. Her møter du et eldorado av stier samt lysløype som er godt brukt av både store og små - året rundt.
Sentrum er ca 2.5 km unna, Stormyra ca 3 km unna og avstand til Nordlandssykehuset er ca 2.5 km.

Forsikring

Codan Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 175 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 16 m².
1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, bad, kontor/soverom og stue/kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom og gang.
Treningsrom:
Bruksareal: 30 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlink i nettannonse for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 673 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten ligger på fjell og er hellende opparbeidet med støttemuren, brosteinbelagt adkomst, plen og beplantning.

Garasje / Parkering

Parkering på asfaltert parkeringsplass.

Byggemåte

Boligen er originalt oppført som hytte med flere påbygg i senere tid. Oppført på fjell/berg med grunnmur av betongblokker og Jackon thermoblokker på tilbygg benyttet som gym. Oppført i tre med unntak av kjeller, tak tekket med decra. Større takterrasse er nylig etablert over gymrom.
For mer informasjon om byggemåte se vedlagt eierskifterapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.02.2018 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Varmepumpe luft til luft som primærvarmekilde. Montert 2020.
Elektrisk oppvarming via varmekabler på bad og entre.
Vedovn i stue 1.etg

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 20 074 pr. år Kommunale avgifter er fordelt på fire terminer per år, og inkluderer følgende: Eiendomsskatt: 7062,- Vann: 4202,- Avløp: 4361,- Feiing: 449 Renovasjon per år kr 4000,- fordelt på to terminer per år.

Eiendomsskatt

Det er i Bodø kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 114 126 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 010 854 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Oppliveien 3, 8011, Bodø, Gnr. 32 bnr. 127 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-21-0043

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.