Bodø

Hunstad/Galnåsmyra - Rekkehus over to plan - Attraktiv plassering i feltet - Flott utsikt - Stort uteområde

Hunstadveien 172A , 8022 Bodø

VISNINGER

20. oktober onsdag kl. 17:15-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Benjamin Kristiansen
Benjamin Kristiansen Medhjelper
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

85%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 88 m²
Bruksareal 92 m²
Tomt 80 349 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1977
Gårdsnummer 41
Bruksnummer 784
Energimerking F
FINN.no 235177000
Sist endret 13.10.2021 16:06
Prisantydning 2 880 000
Totalpris 3 160 845
Fellesutgifter 5 987,-

Beregnet totalkostnad

2 880 000,- (Prisantydning) 272 863,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 152 863,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 160 845,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling ønsker deg velkommen til visning i Hunstadveien 172A.
Innbydende og stilrent rekkehus i populære Galnåsmyra Borettslag. Stille og rolig område som må betraktes som svært barnevennlig. Boligen strekker seg over 2 plan og har en praktisk planløsning med hovedsoverom samt bad i 2.etg og stue, kjøkken og 2 soverom i 1.etg. Utgang fra stuen til en svært romslig veranda med gode solforhold. Fleste overflater er oppgradert i 2018
-Barnevennlig område - interne veier uten trafikk
-Nært flere parkeringsplasser
-Gangavstand til barne- og ungdomsskole
-Flott utsikt
Velkommen på visning!

Innhold

2. Etasje:
Gang, wc-rom, bad og soverom.
1. Etasje:
2 soverom, gang m/trapp og stue/kjøkken.

Standard

Leiligheten holder god standard og det er gjort løpende vedlikehold, blandt annet ble taket utbedret i 2017/18. Selger viser også til at all isolasjon ble skiftet i 2013/14 og alle vannrør ble byttet i 2016.
Kjøkkeninnredning med fronter i hvit utførelse, normalt utbygget med benker og overskap. Fliser montert under overskap. Benkeplate med nedfelt servant. Plass for kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. Avtrekk fra komfyrplass.
Bad med vinylbelegg på gulv, våtromstapet på vegger og malt slett himling. Servant i innredning, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dusjkabinett. Tilluft under dørblad og avtrekk i himling. Renovering må påregnes. Wc-rom med belegg på gulv, mdf-panel på vegger og malt slett himling. Utstyrt med toalett og servant i innredning. Tilluft under dørblad og avtrekk i himling. Plater på vegger er nyere, wc-rom med tettesjikt og rør er trolig som fra byggeår.
For mer informasjon om standard se vedlagt takstrapport.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i Galnåsmyra borettslag med sine flotte uteområder. I borettslaget er det flere lekeplasser hvor flere av disse nylig har blitt oppgradert.
Her får ungene kort vei til både skole og barnehage, kun 10 minutters gange til Hunstad barneskole, 5 minutter til Hunstad Ungdomsskole og 15 minutter til Bodin videregående skole og maritime fagskole. Nærmeste barnehage ligger kun 3 minutter unna.
Det er også kort vei til busstopp med gode forbindelser inn til Bodø sentrum.

Felleskostnader

5 987 pr. mnd. Felleskostnader er fordelt på følgende måte: Drift/vedlikehold: 5 191,- Tilleggsytelser: Alarm: 297,- Kabel-tv: 499,-

Andel fellesgjeld

272 863

Borettslag

Borettslag: Galnåsmyra borettslag, Orgnr: 956293413

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Boligselskapet har sikringsordning via Klare Finans AS. Oppsigelsestiden på avtalen er 6 måneder, men må fremlegges
generalforsamling for endelig avgjørelse.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 67143402196, Nordea Bank AS (publ) filial i Norge
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 28.09.2021: 1.23% pa.
Antall terminer til innfrielse: 105
Saldo per 28.09.2021: 71 817 990
Andel av saldo: 272 863
Første termin

Forsikring

IF skadeforsikring NUF Polisenummer: SP588695.1.1

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 92 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, gang m/trapp og stue/kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 30 m².
Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, wc-rom, bad og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Følg kartlinken i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 80 349 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er plant oppbygget med plen og trær. Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Felles parkering på borettslagets egen parkeringsplass. Boligen ligger midt mellom to store parkeringsplasser.

Byggemåte

Grunnforhold og fundament:
Antatt støpt plate mot grunn, dreneringsforhold trolig som fra byggeår.
Yttervegger:
Bindingsverk av trekonstruksjoner, antatt isolert etter datidens byggeskikk. Kledd med stående trepanel. Skillevegger mellom enheter av
betong.
Takkonstruksjon:
Flatt tak av betong, tekket med sarnafil. Sarnafil skiftet i nyere tid
Vinduer og ytterdører:
Vinduer av 2-lags isolerglass fra ca 1996. Vinduer blir skiftet av borettslaget ifølge eier.
Balkonger, verandaer, terrasser, etc:
Utgang fra stue 1.etg til 46m² platting over 2 plan. Dekke har behov for utskiftning da det fremstår slitt og med større sprekker.
Etasjeskillere:
Betong i etasjeskille

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 19.04.1979 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Elektirsk oppvarming

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 823 782 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 965 615 pr. 31.12.20 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tobias.bronder@partners.no eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har 20 dagers forkjøpsrett. Utslysing og administrering av forkjøpsrett skjer gjennom Nobl

Adresse og matrikkel

Hunstadveien 172A, 8022, Bodø, Gnr. 41 bnr. 784, andelsnr. 1969 i Galnåsmyra borettslag med orgnr. 956293413 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-21-0044

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.