Sentrum/Meierikvartalet

Smakfull og innbydende 3-roms toppleilighet fra 2019 | Solrik, vestvendt balkong | P-plass med el-billader | Heis

Dronningens gate 52B , 8006 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stine Marte Iversen Østgaard
Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

39%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over 5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 66 m²
Bruksareal 81 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 2019
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 4686
Energimerking C
FINN.no 277163421
Sist endret 16.08.2023 12:37
Prisantydning 4 000 000,-
Totalpris 4 841 471,-
Fellesutgifter 7 994,-

Beregnet totalkostnad

4 000 000,- (Prisantydning) 833 462,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 833 462,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 841 471,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Dronningens gate 52B - en særdeles stilfull og tiltalende 3-roms toppleilighet fra 2019, med ettertraktet beliggenhet i Meierikvartalet. Leiligheten har gjennomgående smakfulle farge- og materialvalg, en godt utnyttet planløsning, rikelig med oppbevaringsplass, samt p-plass og bod i garasjeanlegg. Fra boligens vestvendte balkong kan du nyte solen størsteparten av dagen. Her er det nytt, moderne og komfortabelt å bo.

Borettslaget har flotte fellesarealer for sine beboere, med blant annet et moderne treningsrom, badstue, lekeplass og hage. I 1. etasje ligger også dagligvarebutikk. Her bor du tilbaketrukket men samtidig supersentralt, med få minutters gange til alt sentrum har å by på.

Utvalgte kvaliteter
- Innglasset balkong
- Vannbåren varme
- Parkeringsplass
- Treningsrom
- Heis
- Bod

Velkommen!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og inneholder følgende:

P-rom: Stue/kjøkken, bad, 2 soverom, gang og entr é 
S-rom: Innglasset balkong og bod.

Utgang til balkong fra stue/kjøkken.

Entré

Entréen gir et innbydende og oversiktlig førsteinntrykk av boligen. Boligen har rikelig med oppbevaringsplass, med flere store skyvedørsgarderober, samt innvendig bod.

Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkken og gang, som sammen utgjør et areal på nærmere 30 kvm. Stuen har store vindusflater, som gir en særdeles lys og luftig atmosfære, og gjennomgående delikate farge- og materialvalg. Rommet legger til rette for naturlige møbleringssoner, og har god plass til et spisebord i kontakt med kjøkkenet.

Kjøkken

Innredningen er lys, flott og moderne - og har fått tilstandsgrad 0 og 1 av takstmann. Her har du integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser, stilfulle dekorflis og godt med arbeidslys.

TG2: overflater gulv.
TG2 gis grunnet at det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Forholdet er av estetisk karakter.

Bad

Baderommet er på i overkant av 5 kvm, flislagt fra topp til tå, og har lun gulvvarme. Rommet har videre en romslig, moderne innredning, vegghengt toalett, dusjnisje med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.
Badet, som boligen ellers, nyter godt av utstrakt bruk av innfelt spotbelysning i himling.

TG2:
Bad: overflater gulv.
TG2 gis grunnet stedvise sprekker/riss i flisfuger. Fliser med sprekker kan løsne. Årsak er ukjent.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en solrik, vestvendt balkong, der du kan nyte leilighetens flotte beliggenhet i byggets 5. og øverste etasje. Den innglassede balkongen er i overkant av 8 kvm, og har plass til en koselig sittegruppe - en flott forlengelse av stuerommet på sommerstid.

Uteareal

Borettslaget har flotte fellesarealer for sine beboere, blant annet et moderne treningsrom. I tilknytning til treningsrommet er det også oppført en herlig badstue. Med leiligheten følger også fast parkeringsplass og bod i oppvarmet garasjeanlegg. Leiligheten ligger midt i sentrum, med kort gangavstand til alt byen har å by på.

Soverom

Hovedsoverommet er på hele 11 kvm, og har god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Her har du godt med naturlig lysinnslipp, og en romslig skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet er på ca. 7,5 kvm, og fungerer ypperlig både som soverom, hjemmekontor og gjesterom.

Beliggenhet

Boligen ligger i den midterste, og mest fredelige delen av Meierikvartalet. Eiendommen ligger meget sentralt midt i Bodø sentrum, men likevel tilbaketrukket fra byens mas og støy. Fra leilighetesbygget er det kort vei til alt Bodø sentrum har å by på - alt fra et svært godt restaurant- og utelivstilbud til spaserturer langs moloen og havnepromenaden. Stormen konserthus og shopping i byen har aldri vært mer tilgjengelig. Her er også flere små og koselige parker i sentrum om du trenger litt rekreasjon der og ønsker du lengre turer er det ikke langt til Bodømarka med alle mulighetene som ligger her.

Her bor du urbant med absolutt alt av sentrumsfasiliteter like utenfor ytterdøra, samtidig som du har det stille og rolig hjemme hos deg selv.

Felleskostnader

Felleskostnadene er på kr. 7 286,- pr. mnd., og inkluderer bl.a. drift, forretningsførsel, avsetning til løpende vedlikehold, avdrag og renter på felles lån, kabel-tv og internett, trappevask, og kommunale avgifter inkl. renovasjon. Kostnadene fordeles på følgende poster:

Avdrag lån 1: kr. 1 548,-
Renter Lån 1: kr. 2 601,-
Fellesutgifter -Lik fordeling: kr. 1 604,-
Fellesutgifter -brøk 1: kr. 583,-

Tilleggsytelser:
En parkering (følger leiligheten): kr. 150,-
Måler: Fjernvarme: Enhet: 314/63: kr. 400,-
Måler: Varmtvann: Enhet: 314/63: kr. 400,-

Andel fellesgjeld

833 462

Borettslag

Borettslag: Meierikvartalet borettslag, Orgnr: 921169612

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 95357034605, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 14.09.2022: 2.74% pa.
Antall terminer til innfrielse: 188
Saldo per 14.09.2022: 90 886 181
Andel av saldo: 833 462
Første termin: 31.12.2019
Første avdrag: 31.03.2020 (siste termin 30.06.2069)
Flytende rente
IN-innbetetaling mulig hvert halvår ved flytende rente. Inngåelse av IN-kontrakt innen 10/6 og 10/12. Ta kontakt med forretningsfører. Eierskifte: Kjøpers/selgers andel kapitalutgift ettersendes.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring polisenr. SP2667044.

Regnskap

Årsregnskapet for 2021 viste et overskudd på 1 892 300,-.
Disponible midler var ved utgang av 2021 kr. 2 531 024,-
Egenkapitalen var ved utgang av 2021 kr. 5 510 558,-

Årsresultatet i 2021 er kr. 348.061 bedre enn budsjettert resultat for 2021. Av forskjellen skyldes kr. 250.000 at avsetning til fremtidig vedlikehold ble budsjettert som kostnad i budsjettet, mens i regnskapet ble avsetningen regnet som en overskuddsdisponering. Følgelig kan oppnådd årsresultat i 2021 regnes som kr. 98.061 bedre enn budsjettert resultat. Dette i følge styret i borettslaget.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Bad: overflater gulv.
TG2 gis grunnet stedvise sprekker/riss i flisfuger. Fliser med sprekker kan løsne. Årsak er ukjent.

Kjøkken: overflater gulv.
TG2 gis grunnet det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale. Forholdet er av estetisk karakter.

Øvrige rom: overflater vegger.
TG2 gis grunnet riss og sprekker stedvis påvist på soverom. Eksakt årsak er ukjent.

Overflater gulv.
TG2 gis grunnet det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale i alle rom med parkett. Forholdet er av estetisk karakter. Det er stedvis knirk i gulvet i gang. Eksakt årsak er ukjent.

Etasjeskiller: skjevhetsmåling.
TG2 gis grunnet det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 11 mm.  Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Elektrisk anlegg: forenklet vurdering av det elektriske anlegget.
TG2 gis grunnet det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

I tilstandsrapporten er ingen elementer gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: Det er installert lader for elbil på garasjeplassen

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 81 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 81m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue/kjøkken, bad, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Felles tomt for borettslaget opparbeidet med asfaltert vei, brostein, diverse beplantninger, plenareal, lekeplass og sittegrupper. Oppvarmet fortau foran garasjekjeller.

Garasje / Parkering

Fast p-plass i underjordisk parkeringsanlegg. Det er opplegg for el-billader til parkeringsplassen.

Byggemåte

Andelsleilighet tilhørende Meierikvartalet Borettslag beliggende i Sentrum 2, Bodø kommune. Boligbygg oppført i 2019. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i 2 underetasjer. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med lydklasse db42. Vinduer og balkongdør med karmer av metall/plast, og tre-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert den 06.10.2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt  3-2 (2) bruksoverlating for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren varme og øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 624 kwh i snitt pr. mnd.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig
kr. 956 637 pr. 31.12.21
Formuesverdi som sekundærbolig
kr. 3 443 892 pr. 31.12.21

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det gjøres oppmerksom på at opplysningene fra kommunen er innhentet for over 6 måneder siden, og eventuelle endringer i bl.a. reguleringsplan vil ikke være opplyst om i denne salgsoppgaven. Konf. megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På hovedeiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dronningens gate 52B, 8006, Bodø, Gnr. 138 bnr. 4686 snr. 63, andelsnr. 63 i Meierikvartalet borettslag med orgnr. 921169612 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-22-0114

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.