Sentrum

Særdeles stilfull og innbydende 2-roms selveierleilighet fra 2023 med innglasset balkong og supersentral beliggenhet!

Kongens gate 7B , 8006 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stine Marte Iversen Østgaard
Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

79%

har bolig mellom 60-120 kvm

51%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 47 m²
Bruksareal 56 m²
Tomt 1 530 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2023
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 2036
FINN.no 306617903
Sist endret 27.09.2023 14:35
Prisantydning 3 790 000,-
Totalpris 3 893 769,-
Fellesutgifter 1 308,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Kongens gate 7B - en særdeles stilfull 2-romsleilighet i høy 1. etasje i populære Konsept B. Eiendommen ble ferdigstilt i 2023, og har fantastisk beliggenhet i sentrumskjernen, med umiddelbar nærhet til alt man trenger i hverdagen. Leiligheten inneholder entré, bod, soverom, baderom, åpen stue- og kjøkkenløsning og en innglasset balkong.

Boligen har gjennomgående lyse, delikate overflater komibert med lunt, hvitlasert trevirke på gulv og spilevegg i stue som underbygger leilighetens supermoderne stiluttrykk. Bygget har balansert ventilasjon og vannbåren varmeanlegg som bidrar til lavere energikostnader og jevn temperaturstyring året rundt.

Utvalgte kvaliteter
- Ferdigstilt i 2023
- Supersentral beliggenhet
- Innglasset balkong
- Mulighet til å kjøpe p-plass

Innhold

2-roms selveierleilighet belliggende i byggets 1. etasje. Leiligheten inneholder følgende: Entré, bod, kjøkken/stue, bad og soverom. Leiligheten disponerer en innglasset balkong med adkomst fra soverommet.

Standard

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både sofagruppe og et spisestuemøblement. Lyse overflater komibert med lunt, hvitlasert trevirke på gulv og spilevegg underbygger leilighetens supermoderne stiluttrykk. Duse dekorflis mellom skap og benk kombinert med integrert spotbelysning gjør uttrykket desto mer delikat. Kjøkkenet har selvfølgelig integrerte hvitevarer, takhøye skap og godt med arbeidsflate. Baderommet i leiligheten er av god størrelse med smakfulle og tidsriktige fliser. Badet har lys servantinnredning med skuffer, dusjnisje med innfellbare dusjdører i glass, veggehengt toalett, og opplegg for vaskemaskin. Lyst og romslig soverom med god plass for både en større garderobeløsning, samt dobbeltseng med tilhørende møblement. Rommet har også utgang til leilighetens innglassede balkong. Entréen har flislagt gulv, god plass til oppbevaringsmøblement og tilknytning til bod/teknisk rom. Bygget har inngangsparti mot bakgården, og heisadkomst til alle plan. Det er også mulig å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet

Boligen beligger midt i bodø sentrum, med direkte nærhet til alt Bodø by har å by på. Alt fra dagligvarebutikker, frisører, klesbutikker m.m. - alt du kan tenke deg ligger for dine føtter. Her bor du sentralt og godt i et moderne bygg. Leiligheten ligger i byggets første etasje, med enkel tilgang med trapp eller heis.

Som beboer i Konsept B får du gleden av å nyte en flott og bugnende bakhage med en grønn og fredelig atmosfære.

Felleskostnader

1 308 pr. mnd.

Kostnadene inkluderer vaktmestertjenester, vask av fellesarealer, brøyting og strøing, heisalarm, brannalarm, forsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer inkludert fortausvarme i Dronningens gate, avsetning til periodisk vedlikehold, tilgang TV/ bredbånd, styrehonorar samt forretningsførsel og revisjon.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at sameiet er inne i sitt første driftsår og det kan komme endringer i hva som skal være inkludert i fellesutgifter som igjen kan påvirke fellesutgiftene til hver enkelt leilighet. Beløpet avhenger av de avtaler som sameiet til enhver tid har inngått. Det er engasjert forretningsfører for sameiet som er NOBL. Forretningsfører
vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med valg av nytt styre og vedtak av budsjett. Bygget er nylig overtatt og sameiet har ikke startet inndriving av fellesutgifter enda.
Forretningsfører informerer om følgende: Budsjett er ikke endret siden revidering av budsjett fra utbygger 20/10-2021. Eiendomsskatt, kommunale avgifter og renovasjon betales av seksjonseier direkte til leverandør. Kostnader til fjernvarme/varmtvann administreres av Lyse energi og egen faktura for forbruk av dette kommer fra dem. Det gjelder også avlesning av elbil-strøm. Kabel-tv og internett må bestilles hos Signal av ny eier. Eier vil faktureres direkte fra Signal for kanalpakke og internetthastighet.

Sameie

Sameie: Sameiet Konsept B, Orgnr: 930812889

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har innhentet tilstandsrapport i henhold til forskrift til avhendingslova da boligen nylig er ferdigstilt. Dersom det ville fremkommet opplysninger i en tilstandsrapport og som ikke er opplyst på annen måte, kan eventuelle mangler ved boligen være selgers ansvar. Manglende tilstandsrapport, samt at selger er næringsdrivende, innebærer at selger ikke har tegnet boligselgerforsikring.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

1. etasje:
Bruksareal: 47,1 m².
Primærrom: 42,1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken/stue, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 530 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass.

Byggemåte

Inngangsdøren leveres i slett utførelse med farge i henhold til arkitektens fargevalg, dørvrider i blank/børstet utførelse. Slagretning og utførelse kan variere avhengig av tekniske krav, herunder i forhold til bl.a. brann- og lydkrav.

Innvendige dører type kompakt, hvit glatt, med hvite karmer og hvite lister som omramming. De fleste dører leveres med flate terskler for å sikre luftstrømning gjennom leiligheten slik at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt.

Vinduer og balkong/ terrassedører:
Vinduer og balkong-/terrassedører leveres med energiglass. Utvendig farge er RAL 7016 (mørk grå). Innvendig hvit. Utførelse, inndeling, slagretning og faste eller åpningsbare vinduer avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv. Moderne vinduer
isolerer langt bedre enn eldre vinduer, noe som fører til at vinduene blir kaldere på utsiden fordi varmen ikke trekker ut. De kalde utvendige flatene
kan gi kondens på utsiden av vinduet. Vinduer leveres i listefri utførelse med fabrikkmalte vindusbrett i bunn. Innvendige dører leveres med  fabrikkmalte hvite foringer og slette gerikter ca. 12 x 45 mm som omramming.

Vegger består av stenderverk av tre eller stål, kledd med gips, alternativt betong. Leveres sparklet og hvitmalt i fargen NCS S0500-N (klassisk hvit),
alternativt med malt strie uten struktur. Alle innvendige lettvegger leveres med isolasjon. Alle flater på vegger og himlinger leveres slette i hvitmalt gips i fargen NCS S0500-N (klassisk hvit). Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter. Lister med synlig innfesting.

Det kan forekomme nivåforskjeller/terskler fra rom med fliser til rom med parkett, og fra innvendige arealer til balkong og terrasse. Det vil bli overgangslist mellom flis og parkett. Leilighetene produseres som moduler. Det vil i modulskjøter kunne forekomme overgangslister på gulv.
Leilighetene bygges etter TEK17.

TEKNISKE ANLEGG
Det leveres porttelefon med videokamera ved felles inngangsdør. Svarapparat med skjerm i hver leilighet. Ringeknapp utenfor inngangsdøren
til leiligheten.

ELEKTRISK ANLEGG
Det er lagt opp skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. I fellesarealer hvor det er betongvegger leveres anlegget  utenpåliggende. Automatsikringer i eget sikringsskap i hver leilighet med overbelastningsvern og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Hovedsikring og måler i felles teknisk rom eller i etasjefordelere i hovedtrapprommene. Belysning i korridor leveres med felles LED belysning i himling. Det elektriske anlegget for øvrig leveres etter NEK 400.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.02.2023 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Boligen har kun en bruksenhet, og kan fritt leies med samtykke fra styret.

Oppvarming

Vannbåren varme.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er ikke enda fastsatt, da bygget nylig er ferdigstilt. Avgiftene fastsettes, beregnes og faktureres av Bodø Kommune. For det tilfellet at kommunale avgifter og eiendomsskatt likevel skulle bli omfattet av felleskostnadene, vil fordeling av disse skje iht. kommunens regler for dette. Renovasjonsavgift er ikke satt grunnet nybygg. Minstegebyr for renovasjon hos IRIS er satt til kr 3370,26 i Bodø kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke stipulert av skattetetaten, da bygget nylig er ferdigstilt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjonering:
SNR: 28
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 593 / 32344
Tinglyst dato 10.01.2023

Bestemmelse om bebyggelse:
vedr loftsrom
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 07.07.1951

Rettigheter iflg. skjøte:
Rettighetshaver: Telenor
Best. om
telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger
m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Tinglyst dato 21.09.2001

Rettigheter iflg. skjøte:
Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Rettighetshaver: Telenor
Best. om
telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger
m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 13.12.2002

Elektriske kraftlinjer:
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i
nærheten av anlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 14.10.2022

Bestemmelse om bebyggelse:
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 12.12.2022

Bestemmelse om nettstasjon:
Adkomstrett for drift og vedlikehold av
anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i
nærheten av anlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Tinglyst dato 14.10.2022

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Kongens gate 7B, 8006, Bodø, Gnr. 138 bnr. 2036 snr. 6 orgnr. 930812889 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0063

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.