Løpsmarka

Særlig innbydende tomannsbolig over to plan | 3(4) sov | 2 stuer | Bad, vaskerom og wc-rom | Parkering | Nydelig utsikt!

Nonshaugen 10 , 8015 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stine Marte Iversen Østgaard
Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

88%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 119 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 664 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 506
Energimerking B
FINN.no 308314476
Sist endret 24.08.2023 13:33
Prisantydning 4 900 000,-
Totalpris 5 031 519,-

Beregnet totalkostnad

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 131 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 031 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Nonshaugen 10 - en stilfull og innbydende vertikaldelt halvpart fra 2014. Boligen løper over to innholdsrike plan, i en familievennlig, fleksibel og moderne utforming. Boligen byr på blant annet to romslige stuerom, baderom, vaskerom og toalettrom, samt 3 soverom og et stort garderoberom (tidligere soverom). Boligen har både vedovn og balansert ventilasjon. Det er utgang fra stue i begge etasjer til balkonger med sol gjennom mesteparten av dagen og fantastisk utsikt mot Landegode. På østsiden av boligen er det oppført en terrasse. I tillegg er det en utvendig bod, parkeringsplass med el-billader og godt med gjesteparkeringsplasser på tomta.

Her bor du på et lite høydedrag svært sentralt i Løpsmarka, omkranset av vakker natur, like ved både dagligvare, skole og kollektivtransport. Velkommen!

Innhold

Vertikaldelt tomannsbolig. Boligen utgjør de to øverste etasjene av bygget, med inngangsparti i boligens 1. etasje.
1. etasje: Entre, garderobe, bad og stue/kjøkken og teknisk rom.
2. etasje: 3 soverom, wc-rom og stue.
Balkong med utgang fra stue i 1. etasje.
Balkong med utgang fra stue i 2. etasje.
Terrasse mot øst.
Boligen har en bod ved adkomst på ca 5m²
Oppstillingsplass med elbillader.

Entré

En pen og praktisk hall utgjør etasjens knutepunkt. Etasjen har også vaskerom, baderom, garderoberom og bod. Entréen er praktisk flislagt, og gir et åpent og innbydende førsteinntrykk av boligen. Utenfor er et overbygd inngangsparti og utvendig bod på ca. 5 kvm.

Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen utgjør de et allrom på i overkant av 27 kvm. Rommet har god plass til spisegruppe i kontakt med kjøkkenet, og en stilren peisovn som bidrar til lun og energieffektiv oppvarming i vinterhalvåret. Boligen har gjennomgående delikate farge- og materialvalg, og en smart planløsning som gir naturlige møbleringssoner i alle boligens rom. Rommet har store vindusflater mot sør og vest, som bidrar til rikelig med naturlig lysinnslipp og gir en luftig atmosfære. Fra stuen kan du nyte den fantastiske utsikten mot havet og Landegode.

Nåværende eiere har oppført en vegg mot det som tidligere var inngang til soverom 4, for å få et mer fleksibelt stueareal. Ønsker man å endre tilbake så finnes fortsatt den originale døren like i bakkant.

Stue 2

Stuerommet har fantastisk utsikt, og er oppmalt i delikate, naturlige farger som underbygger de maritime omgivelsene. Stuen er inndelt i to soner, som er på i overkant av 22 kvm. Rommet har utgang til boligens andre balkong. Balkongen i 2. etasje er også på ca. 6 kvm. Begge balkongene er overbygd, og har solgangen fra ca kl. 10-11 til ca kl. 23.00! Der det tidligere var åpent ned til 1. etasje er det etablert en bibliotekavdeling, med vidstrakt utsikt fra boligens høyeste utsynspunkt.

Kjøkken

Kjøkkenet oppleves som både tidløst og moderne, med god oppbevaringsplass og arbeidsflate. Alle hvitevarer er integrerte, og medfølger salget. Innredningen har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Fra kjøkkenet har du utgang til en av boligens to solrike balkonger. Balkongen er på ca. 5,5 kvm og rommer fint en liten sittegruppe. Her kan utsikten nytes til det fulle!

Bad

Baderommet er flislagt fra topp til tå med moderne og delikate fliser, stilren innredning, og innfellbare dusjdører i glass. Rommet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Vaskerommet ligger vegg i vegg med baderommet, og bidrar også med god lagringsplass innomhus. Det er etablert et eget toalettrom i 2. etasje, i kontakt med soverommene og boligens andre stue.

Soverom

Boligens tre soverom er etablert i 2. etasje. Alle soverommene er av god, og relativt lik, størrelse. Hovedsoverommet vender mot fredelige omgivelser, og er oppmalt i en dus blåfarge. Rommet er på ca. 9 kvm, og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Det andre soverommet benyttes i dag som barnerom, og er på ca. 8,5 kvm. Det tredje soverommet vender mot husets forside, og er på ca. 7,5 kvm. Rommet passer like godt som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. I 1. etasje er boligens tidligere 4. soverom omgjort til et stort garderoberom på hele 8,5 kvm. Rommet kan enkelt tilbakeføres som soverom dersom man har behov for det.

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og familievennlig boområde, svært sentalt i Løpsmarka. Her har du umiddelbar nærhet til både butikk, restaurant og nærmeste
busstopp. Kort vei er det også til både lekeplass og skole, samt flotte turmuligheter både til fjells og langs vann.

Felleskostnader

Sameiet er ikke konstituert/formalisert med vedtekter og styre. Det foreligger ingen skriftlig avtale vedr. bruk av fellesareal, og fakturaer betales fortløpende.

Sameie

Sameie: Ikke etablert,

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 80605834

Husdyrhold

Det er ingen restriksjoner for husdyrhold.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

OVERORDNET FAGLIG VURDERING AV EIENDOMMEN:
Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. For øvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Balkonger, verandaer og lignende
TG2 gis da det ble påvist avvik på søyler mellom 2 og 3.etg, søyler ligger ikke helt på linje og bør holdes under oppsyn. Dersom det ser ut til at søyler bever seg noe over tid må det gjøres tiltak for å rette opp søyler, årsak til avviket er ukjent.

WC og innvendige vann- og avløpsrør
TG2 gis da fordeler til varmtvann i skap ikke er tilstrekkelig festet, det bør gjøres tiltak for å feste/klamre fordeler i skapet. Det er viktig med god klamring av fordelere i fordelerskapet for å unngå bankelyder (trykkstøt) ved hurtig avstenging av tappearmaturen.

I tilstandsrapport er ingen elementer gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Nei. Kommentar: Fra tidligere eier: Sommer 2019 liten lekkasje på vaskerommet i forbindelse med defekt magnetventil. Rørleggerfirma Stian Larsen byttet til en ny magnetventil, samt sjekket at det ikke var kommet noen vannskader. Lekkasje kun i "rør"skap og derfor ingen skader.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Rørleggerfirma Stian Larsen
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Tidligere eier: Se over. Samt at magnetventilen før den som ble defekt ble også byttet grunnet feil på den. Ingen lekkasjer i forbindelse med det. Den siste magneventilen som ble satt inn (sommer 2019) er ett nytt merke. Garantisak.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja. Kommentar: Tidligere eier: Det har vært garantisak så vi har ingen faktura å vise til, men vil tro at Stian Larsen har det hos seg. Men u.t er usikker.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: RA snekkerservice
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bygget terassse på østsiden våren 2020.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Ovesen elektriske
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Installasjon av elbil-lader

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kommentar: elektronisk

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: 16A

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Kommentar: Tidligere eier: Bygget tak over spisestue i førsteetg. da det opprinnelig var åpent mellom første og andre etg. Det er også bygget ett overbygg over inngangsparti med tilhørende platting. Begge utført av RA snekkerservice.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 122 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 58 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, garderoberom, baderom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Sekundærrom er teknisk rom/bodareal.

2. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 61 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Tre soverom, toalettrom og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 664 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Adkomst til eiendommen fra kommunal vei og inn på felles privat gruset vei. Tomten som er beliggende i litt skrånende terreng er opparbeidet med gruset parkeringsarealer og noe plen. Det er en platting mot sørøst.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass like ved inngangsparti med el-billader (16A). Det er også gjesteparkeringsplasser på felles tomt.

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt plate mot stein/grusfylling, drenering med knotteplast. Bindingsverk av tre, kledd med plater og bordkledning. Pulttak tekket med banebelegg eller lignende.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.09.2016 for eiendommen. Dokumentet er vedlagt.

Barnehage / skole i området

Boligen ligger få hundre meter fra Løpsmark skole. Skolen har ca 300 elever og ca 45 ansatte.

Om skolen, iflg. Bodø kommune: "Fjære, skog og fjell blir flittig benyttet til fysisk fostring og uteskole. Høsten 2018 fikk skolen status som universitetsskole, som en av de to første i Nordland. Dette innebærer nært samarbeid med NORD universitet, noe som bidrar til lett tilgang til kompetanse på flere områder. Skolen er fra januar 2019 med i landsomfattende satsning innenfor inkluderende skolemiljø. Dette er et tema som vi er svært opptatte av og som alle aktører i skolen jobber med. Skolen har utviklet en standard for god undervisning og for et trygt og godt skolemiljø. Skolen har et personale som ønsker å bidra i utviklingen av en god skole for alle våre elever. Vi mener at vi har rom for alle, uansett bakgrunn og forutsetninger. Det er viktig for oss å samarbeide tett med foresatte og med elevene våre i dette arbeidet. Vi ønsker å ha en skole som oppleves som inkluderende. Nylig fikk skolen status som helsefremmende skole."

Adgang til utleie

Boligen har én bruksenhet, og kan fritt utleies.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Det er etablert vedovn i stue, og varmekabler i entré og på bad. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 16 000 kWh i 2022.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for 2022 utgjorde kr. 17 604,08, fordelt på følgende poster:,
Avløp: kr. 4 225,64
Feiing: kr. 448,76
Vann: kr. 3 961,68
Eiendomsskatt: kr. 8 968,00
Beløpet faktureres over fire terminer.

Renovasjonsavgifter for 2023 er beregnet til kr. 4 283,-. Beløpet faktureres over to terminer med forfall i februar og september.

Eiendomsskatt

Det er i Bodø kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig
kr. 1 312 769 pr. 31.12.21
Formuesverdi som sekundærbolig
kr. 4 725 967 pr. 31.12.21

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen heftelser eller rettigheter tinglyst på seksjonen.

Grunndata:
2015/222237-1/200  Seksjonering
11.03.2015 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 123/366
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Tv, sengegavl, gardiner, lampe over kjøkkenbord, nattbordslamper på hovedsoverom.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Nonshaugen 10, 8015, Bodø, Gnr. 29 bnr. 506 snr. 3 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0065

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.