Bodø sentrum

Toppleilighet på 143 kvm med storslått utsikt - Innglasset balkong + stor, privat takterrasse - 2 parkeringsplasser

Bankgata 14 , 8005 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

70%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris over 5 mill

67%

har bolig mellom 60-120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

39%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 143 m²
Bruksareal 178 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 7
Byggeår 2017
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 301
Energimerking D
FINN.no 322672115
Sist endret 07.12.2023 15:02
Prisantydning 14 900 000,-
Totalpris 15 283 119,-
Fellesutgifter 5 031,-

Beregnet totalkostnad

14 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 372 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 383 119,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 15 283 119,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Partners Eiendomsmegling har gleden av å presentere en svært innbydende toppleilighet i Bodø sentrum - Velkommen til Bankgata 14 og leilighet 702!

Bryggerihagen er et veldrevet sameie med fin beliggenhet mot Plysjbyen. Her bor du sentralt og kan enkelt benytte deg av alle sentrumsfasiliteter samtidig som du bor i stille og rolige omgivelser. Sameiet har flotte fellesarealer og som beboer har du tilgang til bl. a treningsrom, sauna, gjesteleiligheter, felles storstue for tilstellninger og flere takterrasser.

Selve leiligehten har BRA på 178 kvm og p-rom på 143 kvm fordelt på 2 soverom, stor stue, gang, kjøkken, 2 bad og bad/vaskerom. Med i bruksarealet er også 2 romslige balkonger hvor den mot vest er innglasset.

Adkomst via heis. I parkeringskjelleren følger det med 2 brede parkeringsplasser.

Innhold

Leiligheten ligger som en av to toppleiligheter i Bankgata 14. Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Entre, 2 soverom, stue, gang, kjøkken, 2 bad, bad/vaskerom, bod og innglassert balkong Utgang fra stue til balkong.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller oppmålt til ca 5 m2 og 2 biloppstillingsplasser oppmålt til ca 38 m2 i felles garasje med uttak for lading av elbil.

Standard

Sameiet Bryggerihagen ble ferdigstilt i 2017 og holder således moderne standard. Den aktuelle leiligheten ligger i byggets 7. og øverste etasje og har en god planløsning og gjennomgående høy kvalitet på materialvalg og utrustning.

Entré

Fra heisen er det inngang til leilighet H0702. Det første du opplever er en imøtekommende entré med gode muligheter for garderobeskap og oppheng for sko og tøy. Nydelig en-stavsparkett er gjennomført gjennom hele leiligheten.

Stue

Delvis åpen stue/kjøkken løsning som gir en luftig og åpen atmosfære. Her er svært gode møbleringsmuligheter og rommet bærer fint både sittegruppe og stor spisestue Stuen har også nydelig 1-stavsparkett, store veggflater og slett himling med innfelt belysning. Stuen har direkte utgang til leilighetens innglasset balkong mot vest (fra kjøkkenet er det utgang til den andre, store terrassen)

Kjøkken

Nydelig lyst kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal, godt utbygget med benker og takhøye overskap - en del glassdører. Dowlights over flislagt vegg som fremhever både benkeplate og granitt benken. Integrerte hvitevarer fra den tyske kvalitetsleverandøren Míele. Kjøkkenet har innebygget komfyr, kombiovn, kjøleskap, vinskap, oppvaskmaskin og ekstra bred komfyrtopp. Benkeplaten er av granitt/stein - noe som løfter kjøkkenet betydelig. Det er også montert nydelige fliser over benkeplate, og rikelig med stikkontakter for dine elektriske kjøkkenredskaper. Det er nydelig utsikt gjennom kjøkkenvinduet.

Bad

Leiligheten har 2 bad, begge med fliser på gulv med gulvvarme og fliser på vegg. Dusj på vegg med dusjvegger. Vegghengt toalett, og servant i servantskap og mulighet for vaskemaskin. Det er bra med oppbevaringsplass.

Balkong

Leiligheten har eksepsjonelt fine uteområder. Mot vest er det en stor innglasset balkong på ca 30 kvm. med flislagt gulv og varmekabler. Vinduene på balkongen kan selvsagt åpnes så du kan slippe inn solen på de fine dagene. Er litt kjølig ute er det fint med gulvvarmen som bidrar til å forlenge bruken av balkongen. På motsatt side av leiligheten er det en stor takterasse som sikrer deg utsikt fra Børvasstindan mot sør til Landegode i nord. Balkongen er lang, og har 180 grader utsikt. Her er det også godt med møbleringsmuligheter. Totalt sett har leiligheten svært gode solforhold nesten hele dagen!

Soverom

Master bedroom med suiteløsning. Her har du egen walk-in garderobe og videre tilgang til ditt private bad. Hovedsoverommet har også direkte adkomst til og fra vinterhagen. Det er også naturligvis nydelig utsikt fra soverommet.

Soverom 2

Soverommet 2 er lyst og har plass for dobbeltseng og garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt midt i Bodø sentrum, men likevel tilbaketrukket fra byens mas og støy. Fra Bryggerihagen er det kort vei til alt Bodø sentrum har å by på - alt fra et svært godt restaurant- og utelivstilbud til spaserturer langs moloen og havnepromenaden. Stormen konserthus og shopping i byen har aldri vært mer tilgjengelig. Her er også flere små og koselige parker i sentrum om du trenger litt rekreasjon der og ønsker du lengre turer er det ikke langt til Bodømarka med alle mulighetene som ligger her.

Her bor du urbant med absolutt alt av sentrumsfasiliteter like utenfor ytterdøra, samtidig som du har det stille og rolig hjemme hos deg selv.

Felleskostnader

5 031 pr. mnd. Drift/vedlikehold: kr 3 522 Felleskostnader lik fordeling jmf vedtekter: kr 1 309 Parkeringsrett 1: kr 100 Parkeringsrett 2: kr 100

Sameie

Sameie: Sameiet Bryggerihagen, Orgnr: 920036872

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP1687279

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Det er ikke anmerket noen TG2 eller TG3

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-
-
-

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 178 kvm
De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 21.06.2023 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 5 m². Bod i kjeller. Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling
Leiligheten disponerer 2 biloppstillingsplasser oppmålt til ca 38 m2 i felles garasje

7. etasje:
Bruksareal: 178x m².
Primærrom: 143 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 soverom, stue, gang, kjøkken, 2 bad og bad/vaskerom


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Via offentlig vei med adkomst enten fra Fredensborgveien eller Bankgata.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper og sittegrupper. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis.
Her er også felles parkanlegg i sameiet samt flere felles takterrasser.

Garasje / Parkering

2 biloppstillingsplasser oppmålt til ca 38 m2 i felles garasje med uttak for lading av elbil.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2017. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse db40. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Fjernvarme med vannbåren gulvvarme i stuen og kjøkken.Mekanisk balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 26 972 pr. år Kommunale avgifter deles inn i 4 terminer per år og inkluderer følgende: Avløp: Kr. 5 059,64 Eiendomsskatt: Kr. 17 180,00 Vann: Kr. 4 733,40

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 756 465 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1962/100069-1/74  Bestemmelse om bebyggelse  
06.01.1962 
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven
Rettighetshaver Bodø Aktiebryggeri.
Overført fra: 1804-138/301
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/102454-1/74  Bestemmelse om bebyggelse  
01.08.1966 
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver Bodø Aktiebryggeri.
Overført fra: 1804-138/301
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/104127-1/74  Bestemmelse om bebyggelse  
13.09.1972 
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. lagerbygning
Overført fra gnr 138 bnr 683.
Overført fra: 1804-138/301
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/6816-2/74  Best. om vann/kloakkledn.  
06.06.2003 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 1804-138/301
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/450551-2/200  Bestemmelse om vannledning  
19.02.2018 21:00 
Rettighetshaver:BODØ KOMMUNE  
Org.nr: 972418013
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
 
2018/450551-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
19.02.2018 21:00 
Rettighetshaver:BODØ KOMMUNE  
Org.nr: 972418013
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
 
2018/450551-4/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  
19.02.2018 21:00 
Rettighetshaver:BODØ ENERGI AS  
Org.nr: 890892612
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
 
2018/450551-5/200  Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel  
19.02.2018 21:00 
Rettighetshaver:TELENOR ASA  
Org.nr: 982463718
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Bankgata 14, 8005, Bodø, Gnr. 138 bnr. 301 snr. 139 orgnr. 920036872 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0068

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.