Sentrum - The Storm

Særdeles innbydende og romslig 3-roms hjørneleilighet fra 2021 | Vidstrakt utsikt | 2 balkonger | Garasjeplass | Heis

Dronningens gate 1 , 8006 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stine Marte Iversen Østgaard
Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

79%

har bolig mellom 60-120 kvm

51%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 83 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 1 248 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 11
Byggeår 2021
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 2059
FINN.no 310705650
Sist endret 24.08.2023 13:28
Prisantydning 8 500 000,-
Totalpris 8 723 119,-
Fellesutgifter 4 341,-

Beregnet totalkostnad

8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 223 119,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 723 119,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til The Storm, og en rikholdig og generøs 3-romsleilighet i 11. etasje. Boligen har optimal internbeliggenhet på byggets vestlige hjørne, som gir deg fantastiske solforhold og vidstrakt utsikt over havet og omkringliggende fjellformasjoner - fra alle boligens oppholdsrom såvel som fra dens to innglassede balkonger. Leiligheten byr blant annet på en åpen stue- og kjøkkenløsning på nærmere 40 kvm med kjøkkenøy, hovedsoverom med walk in-garderobe, og egen parkeringsplass.

The Storm er nærmest et symbol på det urbane byliv, med beliggenhet midt i smørøyet, underjordisk Smart Park-system, mulighet for å benytte seg av hotellfasiliteter, enkel heisadkomst, og vannbåren oppvarming av boligmassen. Alt i alt er dette en bolig som virkelig gir deg det lille ekstra.

Innhold

Vestvendt hjørneleilighet i 11. etasje med entre, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og 2 soverom. Bod/walk in closet og to innglassede balkonger. Parkeringplass og bod i parkeringsanlegg.

Standard

Konklusjon fra takstmann: Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold.

Entré

Gangen gir et flott og åpent førsteinntrykk, og har god plass til ytterligere oppbevaringsmøblement ved behov. Når man kommer inn i leiligheten kan man skimte utsikten ved første øyekast, og er kun en kort heistur unna sentrumskjernen med sitt rike servicetilbud.

Stue

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning på ca. 40 kvm, med flere rause vindusflater som gir utsyn og sollys fra sørvest til nordøst. Boligen har optimal internbeliggenhet på byggets vestlige hjørne, som gir deg vidstrakt utsikt over havet og omkringliggende fjellformasjoner - innomhus så vel som utomhus. Boligens planløsning er tydelig gjennomtenkt og enkel å møblere etter ønske og behov, med naturlige soner for både sittegrupper og spisestuemøblement.

Kjøkken

Kjøkkenet har stilrene og moderne hvite, slette fronter, benkeplate med nedfelt servant med waterguard, innfelt spotbelysning og frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenøyen bidrar med ytterligere spiseplasser, oppbevaring og arbeidsflate - og gjør kjøkkenet til en sosial sone. Kjøkkenet, og alle andre punkter i tilstandsrapporten, har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.

Bad

Baderommet er flislagt fra topp til tå med lyse veggfliser og kontrasterende mørke gulvfliser. I tillegg har rommet smarte innfellbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin og spotbelysning i tak.

Balkong

Fra stue/kjøkken er det utgang til boligens største balkong, oppmålt til ca. 11 kvm. Balkongen er praktisk innglasset og kan fint benyttes som en helårs forlengelse av boligen. Her ligger du høyt og fritt omkranset av pittoreske omgivelser. Balkongen rommer fint flere sittegrupper og grill, samt har et lunt teppegulv.

Soverom

Hovedsoverommet er på ca. 15 kvm, med walk in-closet på ca. 4,5 kvm fullt innredet med Elfa garderobesystem. Fra soverommet har du også utgang til boligens andre innglassede balkong, som også gir gode luftemuligheter og flott utsyn. Boligens andre soverom er på nærmere 8 kvm, og kan fint benyttes som både gjesterom og kontor.

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i smørøyet av Bodø sentrum. The Storm er nærmest et symbol på det urbane byliv, med underjordisk parkering, muligheter for å benytte seg av hotellfasiliteter, vannbåren oppvarming og fantastisk utsikt selv midt i sentrumskjernen. Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til et bugnende serviceutvalg, Nordlandssykehuset, City Nord og dagligvarebutikk, samt gode kollektivforbindelser. Er du glad i å være ute finnes det flere koselige parker i området, og ønsker du lengre turer er det ikke langt til Bodømarka med alle mulighetene som ligger her.

Felleskostnader

Kr. 4 341 pr. mnd.

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Drift/vedlikehold - boligdel: kr. 1 838,-
Felleskostnader - hele bygget: kr. 645,-
Kabel-tv/internett: kr. 749,-
Parkering: kr. 309,-
A-konto varmtvann: Enhet: 681/14 (6812-14): kr. 400,-
A-konto fjernvarme: Enhet: 681/14 (681-14): kr. 400,-

Seksjonseier/styret avleser energimåler(varmtvann/fjernvarme) hvert år ca. den 30/11 og rapporterer til Nobl. Måler vil da bli avregnet mot akonto innbetaling fra seksjonseier.

Sameiet har et «Smart-Park-System» parkeringsanlegg. Enkelte seksjonseiere eier/har parkeringsrett i parkeringsanlegget og betaler driftskostnader tilknyttet denne.

Seksjonseier kan inngå privat avtale med hotellet (næringsseksjonen) for å benytte hotellets fasiliteter.

Løpende kostnader

Sameiet er tilknyttet boligbyggelaget NOBL og årlig kontigent må påregnes.

Sameie

Sameie: Sameiet The Storm,

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har i perioden avholdt 8 styremøter, hvor følgende saker har vært gjenngangere:
- HMS/Brannalarmanlegg
- Bruk av bakgård
- Garasjeanlegg
- Overtakelse fra forrige styre/Serviceavtaler tekniske anlegg
- Fordeling Boligseksjonen/næringsseseksjonen
- Oppfølging mangler mot utbygger
- Oppfølging mangler/delovertakelse fellesareal
- Kommunikasjon

Ekstraordinære investeringer:
Det har ikke vært foretatt ekstraordinære investeringer i perioden.

Prioriterte saker for kommende periode:
- Garasjeanlegg
- Fordeling internt på kostnadssiden
- Bruk av bakgård/Søppelanlegg SDS-bygget/Parkering
- Oppfølging mangler utbygger
- Kommuninasjon
- Forskjønning uteområde hovedinngang boligdel

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen har fullverdiforsikring i If Skadeforsikring med polisenummer: SP3527041.

Regnskap

Sameiet hadde ved utgang av 2022 et overskudd på kr. 446 483,-, og en egenkapital på kr. 1 254 783,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er ingen elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 96 kvm

11. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 96 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom og to soverom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/Walk in closet og innglasset balkong

Annet:
Boligen har utgang fra stue til innglasset balkong, samt utgang fra hovedsoverom til innglasset balkong.
Bod i garasjekjeller.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 248 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leiligheten har parkeringsrett på én parkeringsplass i underjordisk parkeringskjeller, plass nr. 23.

Sameiet har et «Smart-Park-System» parkeringsanlegg. Enkelte seksjonseiere eier/har parkeringsrett i parkeringsanlegget og betaler driftskostnader tilknyttet denne.

Byggemåte

Bygget er oppført som høyblokk av stål og betong konstruksjoner. Etasjeskillere av betong. Utvendig kledd med fasadeelementer og flatt tak tekket med sarnafil eller lignende.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2022.

Adgang til utleie

I følge vedtektene skal styret til en hver tid være underrettet om hvem som bebor leiligheten. Dersom utleier også leier ut parkeringsplass, er utleier ansvarlig for å orientere styret om hvem som disponerer parkeringsplassen.

Oppvarming

Vannbåren varme i stue/kjøkken, baderom og gang.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for år 2022 var kr. 12 114,76. Beløpet fordeles over fire terminer.

Renovasjon for år 2023 er estimert til kr. 3 961,08. Beløpet fordeles over to terminer med forfall i februar og september.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig:
kr. 1 214 224 pr. 12.07.23 15:00
Formuesverdi som sekundærbolig:
kr. 4 614 051 pr. 12.07.23 15:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til blant annet boligformål. Reguleringsplan med bestemmelser følger vedlagt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1997/4993-3/74  Rettigheter iflg. skjøte
28.04.1997
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Telenor
Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/14597-3/74  Rettigheter iflg. skjøte  
22.11.2001 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Telenor
Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/5954-3/74  Rettigheter iflg. skjøte  
22.05.2003
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/392521-1/200  Bestemmelse om bebyggelse
06.05.2015 
Bestemmelse om gjensidig samtykke til at nye bygninger som kan oppføres nærmere enn 4 meter og eventuelt helt inntil eiendomsgrensen eller sammenbygd med eksisterende og/eller nye bygg
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/546353-1/200  Bestemmelse om nettstasjon 
24.05.2017 21:00 
Rettighetshaver:NORDLANDSNETT AS  
Org.nr: 990892679
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/546353-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
24.05.2017 21:00 
Rettighetshaver:NORDLANDSNETT AS  
Org.nr: 990892679
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/546353-3/200  Bestemmelse om bebyggelse
24.05.2017 21:00  
Rettighetshaver:NORDLANDSNETT AS  
Org.nr: 990892679
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2220347-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
12.03.2020 21:00
Rettighetshaver:NORDLANDSNETT AS
Org.nr: 990892679
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bygningsmessige endringer
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/953398-1/200  Erklæring/avtale  
04.08.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:138 Bnr:552  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:138 Bnr:2172  
Bestemmelse om felles søppelanlegg
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/953398-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
04.08.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:138 Bnr:552  
rettighetshaver:Knr:1804 Gnr:138 Bnr:2172  
Adkomstrett med motorisert kjøretøy
Overført fra: 1804-138/2059
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/987888-1/200  Erklæring/avtale  
12.08.2021 21:00
Bestemmelse om sammenføyning
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen rettigheter funnet.

Grunndata:
2021/978494-1/200  Seksjonering
11.08.2021 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 14
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 96/9698
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Dronningens gate 1, 8006, Bodø, Gnr. 138 bnr. 2059 snr. 14, leilighetsnr. 1101 orgnr. 928081052 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0079

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.