Rørvik

Velholdt hytte i vakre omgivelser med stor solrik balkong med fantastisk utsikt | Anneks | Turmuligheter |

Kilvannet , 8273 Nevervik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mats Johne
Mats Johne Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 43 m²
Bruksareal 43 m²
Tomt 1 349 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2012
Gårdsnummer 263
Bruksnummer 70
FINN.no 316462856
Sist endret 26.09.2023 11:47
Prisantydning 1 150 000,-
Totalpris 1 192 669,-

Beregnet totalkostnad

1 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 28 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 42 669,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 192 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Idyllisk hytte i Rørvik, Hamarøy - Presentert av Partners Eiendomsmegling

Velholdt hytte i vakre omgivelser med stor solrik balkong med fantastisk utsikt. Denne hytten med naturskjønn beliggenhet i Hamarøy kommune er den perfekte fritidsboligen for natur- og turelskere. På den meget romslige tomten på 1 349 kvm er det en hytte på ca. 43 kvm med en sørvendt balkong på ca. 51 kvm, samt et anneks på ca. 15 kvm med en balkong på ca. 25 kvm. Like ved vannet kan du nyte eksepsjonell nordnorsk natur, med plass for hele familien. Hytten har alt på ett plan (samt hems) og inneholder blant annet: åpen kjøkken/stue løsning, toalettrom og et soverom.
Ønsker du stillhet og ro fra hverdagens mas? Så er denne hytteperlen er fantastisk løsning.

Innhold

Hytte på ett plan (samt hems) bestående av:
1. etasje: Stue/kjøkken, gang, entre, toalettrom og soverom.
Balkong i forbindelse med inngangsparti og med utgang (tilkomst) fra stue.
På tomten er det også et anneks på ca. 15 kvm med balkong på ca. 25 kvm.

Boligen disponerer en utvendig bod oppmålt til ca. 2 m2.

Stue

Hyttens stue er et luftig og lyst allrom med flere møbleringssoner, som bader i lysinnslipp fra flere vindusflater. Vindusflater samt adkomst til meget romslig balkong gir en fabelaktig utsikt mot Kilvatnet og den vakre naturen rundt. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkken, og her er det mulig å ha en spisestue med nærhet til kjøkken. Peisovn plassert i stue tilføyer en lun og behagelig varme, for både kalde kvelder og for en koselig atmosfære.
Gulvflater er belagt med laminat, og vegg- og himlingsflater i malt panel.

Kjøkken

Kjøkkenet har en pen og lys IKEA kjøkkeninnredning med L-formet kjøkkenbenk med god plass for oppbevaring. Hvitevarer er frittstående, med både gasskomfyr og gassdrevet kjøleskap med fryser ved entre. Benkeplaten er av laminat. det er nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur og benkeskapsbelysning.

Bad

Baderom er belagt med tregulv, panel på vegger og panelbord i himling. Det er gulvstående servantinnredning med dører. Hytten har et gulvstående forbrenningstoalett som drives på gass.

Balkong

Utgang fra stue til sørvestvendt balkong på ca. 51 m2.
Balkong i forbindelse med anneks på ca. 25 m2

Soverom

Boligen har ett soverom i tillegg til en hems.

Beliggenhet

Hytten beligger helt nede ved vannkanten til Kilvatnet utenfor Hamarøy. Hytten har fabelaktige omgivelser med turmuligheter og flotte naturopplevelser. Adkomst til hytten er med båt, og selger har hatt på langs Kilnesveien ved Sanden. Her er det mulig å parkere bilen, og ta båten utover til hytten. Nærmeste butikk til hytten er Joker Storfjord som er ca. 6,5 km unna.

Selger opplyser om at adkomst til hytten er noe mer utfordrende i de kaldeste vintermånedene. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Forsikring

Bygningsforsikring Polisenummer: 2218779

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Kjøkken
Ventilasjon: TG2 gis grunnet: Ikke tilfredsstillende avtrekk. Det ikke er montert kjøkkenventilator. Tiltak bør påregnes.
Overflater gulv: TG2 gis grunnet: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent.
Innredning: TG2 gis grunnet: Benkeplate har stedvise skader og det registreres utettheter/skjevheter i sammenføying. Tiltak bør påregnes.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Overflater gulv: TG2 gis grunnet: Det registreres stedvise gliper i gulvets overflatemateriale. Eksakt årsak er ukjent.

Øvrige rom - 1. Etg og hems
Overflater gulv: TG2 gis grunnet: Det registreres stedvise riper og skader/hakk i gulvets overflatemateriale i stue, soverom og entre. Det registreres stedvise gliper i gulvets overflatemateriale i entre og soverom. Eksakt årsak er ukjent. Det er stedvis knirk i gulvet i stue, entre og gang. Eksakt årsak er ukjent.
Annet: TG2 gis grunnet: Boligen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført.  erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Det observeres tegn til utettheter i dampsperren mot kald sone ved drager/bjelke på hems. Konsekvens er fare for kondensering. TG2 er satt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert. Det registreres at det mangler isolasjon/dytt rundt vinduer. Tiltak bør påregnes.
Til informasjon: Det mangler stedvis lister i og panelbord i boligen.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
Ildsteder inne i boligen: TG2 gis grunnet: Det mangler stedvis tettelist i ovnsdør. Tiltak må påregnes. Pakning rundt pipe i himling er stedvis løsnet. Tiltak bør påregnes. Innvendige trapper Stige mangler håndløper. Tiltak bør påregnes.

Etasjeskiller - 1. Etasje
Annet: TG2 gis grunnet: Etasjeskiller er ikke inspisert/undersøkt under hytten grunnet store mengder lagret materiell. Konstruksjonen er fuktutsatt. TG2 er valgt for å belyse risiko samt at skjulte feil/mangler og eventuelle fuktskader kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: TG2 gis grunnet: Det er ikke fremlagt dokumentasjon på det elektriske anlegget. Det registreres stedvise løse kabler og åpne koblinger. TG2 er valgt basert på ovennevnte forhold. Det bør gjøres tiltak og ytterligere undersøkelser.

Brann
Brannslokkingsutstyr: TG2 gis grunnet: Det er ikke gjennomført kontroll/service av brannslukkingsutstyr de siste fem/ti år. Service/utskiftning av slukkeutstyr bør gjennomføres.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Konstruksjon: TG2 gis grunnet: Det registreres at veggkonstruksjonen ved inngangsdøren ikke er ferdigstilt (synlig isolasjon fra utsiden). Forholdet gir økt risiko for vanninntrengelse i konstruksjonen og varmetap innvendig. Det bør gjøres ytterligere undersøkelser for å avdekke om det kan ha oppstått fuktproblematikk og skader inni veggen. TG3 er valgt med bakgrunn i at det bør gjøres strakstiltak.

Dører og vinduer
Vinduer: TG2 gis grunnet: Vindu i stue er malingsslitt på utside. Forebyggende tiltak bør påregnes. Skader på innvendig foring til vindu er observert på toalettrom og soverom. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, uten at det ble registrert forhøyede verdier. Ukjent eksakt årsak. Forholdet er av estetisk karakter. Det mangler underbeslag på enkelte vinduer. Forholdet gir økt fuktbelastning på vindu og veggkonstruksjon. Tiltak bør påregnes. Tettedetaljer i overgang mellom vannbord og bordkledning over vinduer bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse, med den risiko dette innebærer. Overgangen har derfor økt risiko for lekkasje/utettheter. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Dører: TG2 gis grunnet: Ytterdør/Balkongdør i stue er montert uten beslag i underkant av døren. Forholdet bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse. Tiltak bør påregnes. Skader på innvendig foring til balkongdør i stue er registrert. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, uten at det ble registrert forhøyede verdier. Ukjent eksakt årsak. Forholdet er av estetisk karakter. Tettedetaljer i overgang mellom vannbord og bordkledning over dører bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse, med den risiko dette innebærer. Overgangen har derfor økt risiko for lekkasje/utettheter. Ytterligere undersøkelser anbefales

Yttertak - Hovedtak
Gesimsløsninger: TG2 gis grunnet: Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. God lufting under tekningen er viktig for å fjerne eventuell fukt og hindre snøsmelting. Ytterligere undersøkelser anbefales. Gesimser har behov for vedlikehold. Tiltak bør påregnes.
Detaljer inn mot tilstøtende konstruksjoner: TG2 gis grunnet: Tettedetaljer i overgang mellom tak bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse, med den risiko dette innebærer. Overgangen har derfor økt risiko for lekkasje/utettheter. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Balkonger, terrasser, veranda etc. - Ved hytte
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)TG3: Gis grunnet: Balkongen mangler stedvis rekkverk. Forholdet kan medføre fallfare. Det er benyttet feil type skruer (det registreres rust på skruer for innfestninger til rekkverk og bjelker). Basert på ovennevnte forhold må strakstiltak iverksettes.
TG2: Gis grunnet: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter og har åpninger større en 10 cm samt er ikke utformet slik at det forhindrer klatring. Avvik fra dagens forskrift. Terrassebord og rekkverk malingsslitt. Tiltak bør påregnes. Det er benyttet feil type skruer (det registreres rust på skruer til terrassebord). Tiltak bør påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc. - Ved anneks
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): TG2 gis grunnet: Terrassebord er malingsslitt. Tiltak bør påregnes. Det mangler stedvis terrassebord. Tiltak bør påregnes. Balkongen mangler rekkverk. Forholdet kan medføre fallfare. Tiltak må påregnes.

Frittstående byggverk
Frittstående byggverk: TG2 gis grunnet: Det observeres skjevheter på flere søyler/pilarer og det registreres stedvis liten oppleggsflate på bærebjelker. Døren stopper i balkongen (kan ikke åpnes og lukkes på vanlig måte). Forholdene tyder på at annekset har fått skjevsetninger. Det må gjøres strakstiltak for å rette opp anneks.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Nei, kommentar: Hytten har ikke vært i bruk de siste 4 årene. Men var ingen skader når den var i bruk

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue/kjøkken, gang, entre, toalettrom og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Adkomst med båt langs Kilnesveien ved Sanden hvor det er mulig å parkere bil og kjøre båt til hytten.

Tomt

Areal: 1 349 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt opparbeidet med gress, myr, lekeplass, grillplass og frittstående anneks.

Garasje / Parkering

Ingen parkering da det er adkomst med båt. Parkeringsmuligheter langs Kilnesveien ved Sanden der sleger har hatt båt. Her kan man parkere bil før man går ned til der båten ligger.

Byggemåte

Fritidsbolig (hytte) beliggende i Rørvik, Hamarøy kommune. Tomt opparbeidet med gress, myr, lekeplass, grillplass og frittstående anneks.
Boligbygg oppført i 2012. Pilarer av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående
trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med shingel. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Peisovn i stue. Naturlig ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.03.2012 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Tilknyttet hytten er det en flytebrygge med med dragfortøyning. Det foreligger ingen dokumentasjon på at denne er søkt godkjent, og kjøper overtar ansvar og riske vedrørende dette.

Oppvarming

Oppvarming med peisovn og parafindrevet varmeovn i stue.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klassifisering).

Energiforbruk

Det er montert et 12 volts anlegg i boligen. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg. Det er montert 2 solcellepanel på ukjent størrelse fra byggeår. Solcelleregulator plassert i bod. 3 batteri på ukjent størrelse fra ukjent årstall plassert i bod. Ifølge eier/selger har anlegget fungert fint.

Kommunale avgifter

Kr. 1 164 pr. år Inkluderer: Eiendomsskatt
Minstegebyr renovasjon: kr. 3 370,26.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 963 704 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Pr. 31.12.2022.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR-området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Plan-id: 18502011170
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Plannavn: Kommuneplan Tysfjord

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst til hytte med båt.
Det er plassert en 10-liters kanne under vasken som man kan fylle opp for tilførsel til vann. Beholder kan man fylle med vann man henter på egenhånd. Det er lagt ut slange i vannet men mangler tilførsel til pumpe, denne ligger klar. For nærmere beskrivelser ta kontakt med megler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

- Seng
- Kjøkkenbord
- Stoler
- Skinnsofa (3+2)
- Utemøbler
- Tv

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NAFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Kilvannet, 8273, Nevervik, Gnr. 263 bnr. 70 i Hamarøy kommune

Oppdragsnummer

93-23-0084

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.