Støver

Lys, moderne og tiltalende 3-roms toppleilighet | God takhøyde | 2 balkonger | Fast parkeringsplass | Ingen forkjøpsrett

Martha Støvers vei 34E , 8030 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stine Marte Iversen Østgaard
Stine Marte Iversen Østgaard Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

88%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig mellom 60-120 kvm

78%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 52 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 3 061 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 55
Bruksnummer 117
Energimerking D
FINN.no 319513431
Sist endret 13.09.2023 15:47
Prisantydning 1 800 000,-
Totalpris 2 715 872,-
Fellesutgifter 8 923,-

Beregnet totalkostnad

1 800 000,- (Prisantydning) 906 463,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 706 463,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 409,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 715 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Martha Støvers vei 34E - en innbydende 3-roms toppleilighet sentralt på Støver. Leiligheten er gjennomgående og har skråtak opp mot 290 cm, som gir ekstra takhøyde i flere rom og underbygger den lyse og luftige atmosfæren. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og er praktisk utformet og lett å møblere etter behov og ønske. Både kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger salget, samt vaskemaskin. Her bor du høyt og fritt, med balkonger på hver side, som lar deg nyte solgangen gjennom hele dagen - i tillegg til den flotte utsikten mot Børvasstindan. Boligen har hatt en eier siden byggeår, og fremstår som svært ivaretatt. Her får du også godt med oppbevaringsplass i både innvendig og utvendig bod, samt egen oppstillingsplass for bil.

Innhold

Åpen stue- og kjøkkenløsning, baderom, to soverom, gang/entré og bod. Utvendig bod like utenfor. Biloppstillingsplass.

Entré

Entréen har flislagt gulv med gulvvarme og et praktisk klesstativ. Her har du også leilighetens innvendige bod. Utomhus har du egen bod like utenfor inngangsdøren i 3. etasje, samt fast oppstillingsplass på tomta.

Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og bader i naturlig lysinnslipp fra flere store vindusflater. Vinduene sammen med den gode takhøyden (fra 2.4 til 2.9m) gir rommet en lys og luftig atmosfære. Boligen er tydelig oppført med omhu, og er lett å møblere etter ønske og behov.

Kjøkken

Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass og arbeidsflate. Innredningen har slette fronter i gyldent trevirke som sammen med gulvet luner opp det moderne uttrykket. Innredningen har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Hvitevarene medfølger salget. Stilrene kitchenboard er montert mellom over- og underskap, og kjøkkenet har ellers nedfelt servant, waterguard og brannslange under vask.

Bad

Baderommet er av god størrelse, flislagt fra topp til tå, og har både romslig innredning, lun gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskinen medfølger salget.

Balkong

Leiligheten har to balkonger, den største med utgang fra stue/kjøkken har flott utsikt, et praktisk takoverbygg og ligger godt skjermet fra innsyn. Her bor du høyt og fritt, med flott utsyn over nærområdet og Børvasstindan i det fjerne.

Soverom

Leiligheten har et hovedsoverom av god størrelse, med utgang til nordvestvendt balkong. Nåværende eier har fått satt inn en praktisk skyvedørsgarderobe med speildører. Det andre soverommet passer ypperlig både som gjesterom, barnerom og hjemmekontor.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til på Støver. Det er et rolig og familievennlig område med gangavstand til både barnehage og barneskole. Mørkvedmarka barnehage og barneskole ligger rundt 14 minutters gange unna. Til Hundstand ungdomsskole og Bodin vgs. er det rundt 6 minutter med bil fra leiligheten. Det er gode bussforbindelser, noe som gjør det enkelt å komme seg til skole eller sentrum.

Dagligvarehandelen kan du ta på Coop Extra få minutters gange fra leiligheten. Til Hunstadsenteret er det 3 minutter med bil, hvor du finner blant annet apotek, matbutikk, vinmonopolet og kafé. I nærheten er det et bredt utvalg av turmuligheter med Hunstadtoppen og flere lysløyper.

Felleskostnader

Felleskostnadene utgjør kr. 8 923 pr. mnd. og inkluderer avdrag og renter på felles gjeld, avsetning til vedlikehold, revisjonskostnader, forretningsførsel, kommunale avgifter, renovasjon, brøyting, gressklipping, forsikring og bredbånd/kabel-TV fra Telenor (Komplett 100 T-We box).

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Driftskostnader kr. 2812,-
Avdrag fellesgjeld kr. 1 897,-
Renter fellesgjeld kr. 3 664,-
Vedlikehold kr. 550,-

Det er ikke planlagt økning av felleskostnader, og det er allerede tatt høyde for renteøkning for tredje kvartal iflg. forretningsfører.

Andel fellesgjeld

906 463

Andel formue

7 224

Borettslag

Borettslag: Øvre støver borettslag, Orgnr: 991892079

Borettslaget har ingen forkjøpsrett.
Borettslaget praktiserer styregodkjenning av ny eier.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lån: Lån nr. 1636.64.09495 i DNB BANK ASA
Lånevilkår: Annuitet på 23 år og 3 mnd. flytende rente p.t 5,59% eff. renter.
Opprinnelig lånebeløp kr. 25 650 648
Restgjeld pr. 05.09.2023 kr. 15 229 490
Innfrielsesdato er 25.05.2046.
Det er ikke individuell nedbetaling.

Lån: Lån nr. 1636.68.76417 i DNB BANK ASA
Lånevilkår: Annitetslån, med fast rente p.t. 5,25% eff. renter.
Opprinnelig lånebeløp kr. 10 000 000
Restgjeld pr. 05.09.2023 kr. 9 942 296
Innfrielsesdato 22.02.2053
Det er ikke individuell nedbetaling.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via borettslaget i Gjensidige Forsikring med polisenummer: 85788254. Premien inngår i fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2022 viser følgende:
Årsresultat på kr. 337 496,-
Egenkapital på kr. 3 315 947,-

Årsmøtet avholdt 15.03.2023 viser følgende vedtak med økonomisk innvirkning:
- Borettslaget har vedtatt installasjon av to Zaptec pro ladestasjoner på ladestolpe. Pris kr. 150 935,-. Styret ser på finansiering og sørger for at det er penger på konto før bestilling, samt kontakter Bodø kommune for tilskudd på 20%. Forespeilet gjennomføring av tiltaket er september/oktober 2023.

- Borettslaget har vedtatt å øke løpetiden på felles lån til 30 år. Opprinnelig var siste forfall lagt til august 2046. Borettslaget får mindre å betale i måneden, men beholder felleskostnadene for å ha mer til overs for vedlikehold og fremtidige investeringer.

- Borettslaget har vedtatt å binde kr. 10 000 000,- av lånet til fastrente på 5,25 med en varighet på 3 år.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Utdrag fra husordensreglementet sier: "Det skaI søkes styret skriftlig om å holde husdyr. Nødvendige og korrekte opplysninger om tenkt husdyr legges frem for styret. "Beboere kan ho/de husdyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for deøvrige brukere av eiendommen". Lov om burettslag." for nærmere bestemmelser, se husordensreglene.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
- Bad: Membran, tettesjiktet og sluk
TG2 gis grunnet store deler av forventet levetid er oppbrukt, gjenværende brukstid er usikkert og tiltak over tid kan bli aktuelle. Uvisst når dette vil bli aktuelt.

- Andre rom
TG2 gis grunnet enkelte hakk og svellinger i skjøter på parkett, hovedsaklig i stue. Skifte av gulv må vurderes av kjøper da manglene hovedsaklig er av estetisk karakter.

- Varmtvannsbereder
TG2 gis da store deler av forventet brukstid er overgått, gjenværende brukstid er dermed usikkert. Fuktskjolder på topp av bereder som sannsynligvis kommer fra kondens eller trykkventil.

- Elektrisk anlegg og samsvarserklæring
TG2 gis da det ikke foreligger samsvarserklæring for anlegget, forholdet bør undersøkes videre. Alder tilsier at dokumentasjon trolig ikke lar seg framskaffe.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 3:
- Vinduer og ytterdører
TG3 gis da håndtak balkongdør er defekt og må byttes. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom kr. 0 - og 10.000.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har ingen kommentarer i egenerklæringsskjema. Som tilleggsopplysning har han informert om at håndtaket på balkongdør er løst. Dette er meldt inn til styret i borettslaget, og det er bekreftet av styreleder at det skiftes i regi av borettslaget og uten kostnad for den enkelte andelseier.

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 60 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 60 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, baderom, to soverom og gang. Sekundærrom er bodarealer.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 061 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Tomten har naturlig helning i terreng, det er opparbeidet asfaltert parkeringsplass med gjesteparkering og oppmerket p-plass for
leiligheter. Øvrig tomt består av bygningmasse og plen.

Garasje / Parkering

Egen merket oppstillingsplass på tomta. Det er også felles gjesteparkeringsplasser.

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt plate mot stein/grusfylling, drenering med knotteplast. Bindingsverk av tre montert i moduler, kledd med plater og bordkledning. Pulttak tekket med banebelegg eller lignende.

Det er fremlagt tegninger som samsvarer med dagens bruk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.09.2008 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4.2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler i entré og på baderom. For øvrig elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 772 350 pr. 08.09.23 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 934 928 pr. 08.09.23 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelser på andelen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer og vaskemaskin. Møblement kan medfølge ved forbehold i bud.

Selger opplyser om at han har montert ny dørklokkebryter da eksisterende ikke fungerte.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 83 46 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Martha Støvers vei 34E, 8030, Bodø, Gnr. 55 bnr. 117, andelsnr. 26 i Øvre støver borettslag med orgnr. 991892079 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0096

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.