Bodø sentrum

Lys og innbydende 3-romsleilighet | Sentral beliggenhet | Utsikt | Solrik balkong | Garasjeplass | Heis | Delvis IN-lån

Parkveien 80 , 8005 Bodø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tobias Bronder
Tobias Bronder Daglig leder / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

34%

har bolig på over 120 kvm

77%

av boligene er eldre enn 20 år

22%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 78 m²
Bruksareal 88 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2004
Gårdsnummer 138
Bruksnummer 820
FINN.no 327072934
Sist endret 23.11.2023 11:21
Prisantydning 3 050 000,-
Totalpris 3 763 285,-
Fellesutgifter 10 225,-

Beregnet totalkostnad

3 050 000,- (Prisantydning) 703 876,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 753 876,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 409,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 763 285,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Parkveien 80 - en innbydende og romslig 3-romsleilighet beliggende i byggets 2. etasje. Boligen har sentral og ettertraktet beliggenhet på Zefyrhaugen, i umiddelbar nærhet til Nordlandssykehuset, Rensåsparken og sentrumskjernen. Bygget er fra 2004, med innglassede balkonger fra 2017. Balkongen vender ut mot frodige friarealer og trehusbebyggelse, og gir deg både lite innsyn, trivelig utsyn og svært gode solforhold.

Boligens areal fordeles på effektivt vis over en åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, baderom, bod og entré. Med leiligheten følger det parkeringsplass og bod i garasjeanlegg. Bygget har heis.

Her ligger alt til rette for å nyte et lettvint hverdagsliv, med gangavstand til alt man trenger.

Velkommen til en trivelig visning!

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje.

Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Entre, bad, stue/kjøkken, 2 soverom, bod og innglasset balkong
Utgang fra stue til innglasset balkong.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller oppmålt til ca. 5 m2, en biloppstillingsplass i felles garasje og parkeringsmuligheter på felles tomt.

Entré

Entréen gir et innbydende og romslig førsteinntrykk av boligen. Her har du en skyvedørsgarderobe, samt svært god plass til annen oppbevaring om ønskelig.

Stue

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er av svært god størrelse, og gir rom for flere møbleringssoner og innredningsmuligheter. Her mottar du rikelig av naturlig lysinnslipp via store vinduer og balkongen. Rommet har, som boligen ellers, lyse og tradisjonelle farge- og materialvalg. Stuen har parkettgulv.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen, og har en lys og romslig innredning fra byggeår, og godt med både oppbevaringsplass og arbeidsflate. I kontakt med kjøkkenet er det også god plass til en spisegruppe.

Kjøkkenet er oppført med innredning med profilerte fronter, benkeplate av laminat, nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur, benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk, integrert stekeovn og platetopp, frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap, ventilator i overskap, og fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Bad

Romslig baderom flislagt fra topp til tå med behagelig varme i gulv,

Beliggenhet

Boligen har sentral og ettertraktet beliggenhet på Zefyrhaugen, i umiddelbar nærhet til Nordlandssykehuset, Rensåsparken og sentrumskjernen. Beliggenheten kombinerer nærheten til sentrum med alle fasiliteter samtidig som byens største bypark og andre flotte friluftsområder også er et steinkast unna. Eiendommen ligger innenfor bomringen slik at du kommer deg mellom Stormyra og sentrum uten å passere bomring.

Felleskostnader

10 225. Fellesutgifter: Renter Lån - kr 2 925,- Drift/vedlikehold - kr 1 978,- Avdrag lån 1 - kr 3 162,- Avdrag lån 2 - kr 384,- Renter Lån 1 - kr 1 476,- Tilleggsytelser: Fellesutg lik fordeling - kr 2 300,-

Andel fellesgjeld

703 876

Borettslag

Borettslag: Parken borettslag, Orgnr: 985140693

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 77482351

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Våtrom - Bad Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Se side 7 i vedlagt tilstandsrapport.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Se side 8 i vedlagt tilstandsrapport.

Radon Radon - Se side 9 i vedlagt tilstandsrapport.

Dører og vinduer Vinduer - Se side 10 i vedlagt tilstandsrapport.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært

Firmanavn Gunvald Johansen AS og SnekkerBjørn AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: 2016: Alle altaner ble bygget opp på nytt og inn-glasset (Gunv. Johansen). 2021/2022:Ute terrassen ble revet og bygget opp på nytt for å unngå eventuelle lekkasjer i garasje/boder. Inngangsparti ble ekstra isolert (SnekkerBjørn)

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært
Firmanavn Brattøy Elektriske Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Leiligheten: Byttet termostat bad 02.12.2021. Lys montert i skyvedørsgarderobe vf/gang. Parkeringskjeller: klargjort for el-bil lading, ukjent firmanavn.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Nei
Kommentar Vet ikke

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja
Kommentar Det har vært punkt-sjekk av enkelte leiligheter i borettslaget.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Nei
Kommentar Det er klargjort for dette i parkeringsgarasjen

TILLEGGSKOMMENTAR
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne
sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til
å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 88 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 78 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Følg kartlink i nettannonsen for nøyaktig veibeskrivelse.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Felles tomt for Borettslaget opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal og biloppstillingsplass. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje

Byggemåte

Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskillere av betong. Valmtak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget).Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35 . Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Leiligheten ble ved byggeår oppgradert med eget mekanisk balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 017 001 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 864 604 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bodø kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 16 68 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Parkveien 80, 8005, Bodø, Gnr. 138 bnr. 820, andelsnr. 308 i Parken borettslag med orgnr. 985140693 i Bodø kommune

Oppdragsnummer

93-23-0115

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Bodø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.