Partners Ung

Skreddersydd, smart og kostnadseffektiv salgspakke til unge boligselgere under 34 år.
Stavanger Partners Ung Stavanger Partners Ung
Partners Ung gir deg forutsigbarhet, trygghet og all hjelp du har behov for gjennom hele salgsprosessen – alt fra start til salg – til en smart pris.
Jeg vil høre mer om pakken

Velger du Partners Ung får du:

 • Heldigital markedspakke

  Alle boligkjøp starter på nett! Vi finner boligkjøperne på sosiale medier, Finn.no, våre og kjedens nettsider. Dermed vil boligen din få høy oppmerksomhet og flere på visning.


  Vår heldigitale markedspakke er et kostnadseffektivt og miljøvennlig alternativ, som har alt du trenger for et godt salg.


  Inkluderer også nabolagsprofil.

 • Interiørveiledning

  En fotogen bolig selger bedre! Gode bilder fanger oppmerksomheten til dem som er på boligjakt. Derfor gir vi deg interiørveiledning før boligfotografen kommer på besøk. Interiørveilederen tar utgangspunkt i ting du allerede eier og har, og gir deg tips og triks for å få boligen din klar og fin til fotoshoot.

 • Proff fotograf

  En profesjonell fotograf tar bilder av boligen din – plantegninger inkludert. Du får en unik bildepakke som gjør at din bolig fremstår best mulig.

 • Mitt hjem-app

  Partners sin app «Mitt Hjem» holder deg oppdatert, på både mobil og nettbrett, gjennom hele salgsprosessen. I appen kan du blant annet følge budrunden direkte. Du får tilgang til bildene av boligen din og får live oppdatering av annonsestatistikk m.m.

 • Lokalkjent megler

  Kanskje viktigst av alt; du får en engasjert og lokalkjent eiendomsmegler. Megleren hjelper deg gjennom hele salgsprosessen, slik at du kan senke skuldrene. Vår visjon er «Best på visning og best på oppfølging», noe som igjen skal gi deg som selger best mulig pris for din bolig.

 • Partners Ung

  Er en totalpakke uten skjulte kostnader, til fastpris kr. 69.900,- som også inkluderer samtlige visninger. Trygghetspakke med takstrapport og boligselgerforsikring samt eventuelt eierskiftegebyr til forretningsfører i Sameie/Borettslag kommer i tillegg. Ingen faktura. Alt blir fratrukket ved overtakelse/oppgjør.

Vi gleder oss til å snakke med deg om boligsalg!
Er det noe du lurer på, så nøl ikke med å ta kontakt.
Vi er her for å hjelpe deg.

Meglere som står på for deg

Partners Ung
Partners er en nytenkende, uavhengig eiendomsmeglerkjede. Våre engasjerte og erfarne meglere har høy lokalkunnskap og stor interesse for lokalmiljøet. Du skal være trygg på at når du velger oss, så velger du den riktige megleren for din bolig. Vi sørger for en ryddig, enkel og trygg salgsprosess. La oss ta jobben for deg.

KONTAKT OSS I DAG

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg i løpet av kort tid!