BOLIGSELGER UNG

Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund har siden oppstart i januar 2019 jobbet målrettet for å oppnå det beste resultatet for kundene.

Vi gjør alltid det beste for kunden. Vi kan med hånden på hjertet etter hvert salg, si at vi har gjort vårt aller beste. Tett oppfølging av kunden fra første møte, gir en trygg salgsprosess. Hver gang vi lander et salg, skal kunden være helt sikker på den rette avgjørelsen om å takke ja eller nei til salg. Det er viktig å jobbe riktig.

Med Boligselger Ung tilbyr vi et meget prisgunstig fordelsprogram for boligselgere under 34 år i Ålesund, Giske og Sula kommune. Tanken bak fordelsprogrammet er å hjelpe unge boligselgere slik at de kan føle seg trygge på prosessen. I fordelsprogrammet er alt inkludert, herunder full digital markedsføring (inkl. sosiale medier), fotografering av profesjonell boligfotograf, samtlige visninger og i tillegg full salgsgaranti. Det som kommer i tillegg er tilstandsrapport, valgfri boligselgerforsikring og eventuelle kostnader til forretningsfører i borettslag.

Tett oppfølging
- Vi har tett oppfølging av kunden fra første møte for å sikre en trygg salgsprosess, sier daglig leder og eiendomsmegler i Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund.
Tett oppfølging

Den profilerte megleren forteller alle nye kunder at de har et ekstremt fokus på tett oppfølging. Tanken er at kunden hele tiden skal sitte i innerlommen. En tett dialog gir den beste klargjøringen for boligen. Alle som inngår kontrakt med oss, blir veiledet grundig før fotografering av boligen. Hvis ikke man ønsker å style boligen selv, får alle tilbud om profesjonell styling. Vi sender ingen fotograf til boligen, før stylingen er ordnet. Det tas ingen bilder før megler og kunde er fornøyde med klargjøringen.

Klargjøring av bolig

Kunden yter mer i forberedelsene til fotografering, når man tidlig i prosessen blir fortalt hvor viktig det er med styling. Fotografene kommer først når boligen er klargjort for fotografering, for å være helt sikker på å få de beste bildene. – Gode bilder gir mer klikk, som har alt å si for markedsføringen av boligen. Vi holder til i Ålesund, hvor det forventes å stå på litt ekstra. Med en kultur hvor det forventes å stå på, er det ekstremt viktig med jungeltelegrafen. Heldigvis er vi kjent som dyktige meglere med meget gode referanser.

Klargjøring av bolig
Alle som inngår kontrakt med Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund blir veiledet grundig før otografering av boligen, og samtlige får tilbud om styling.
Skreddersydde løsninger
- Boligselger Ung gir en god startpris på salg for å hjelpe unge i boligmarkedet, forteller partner og eiendomsmegler i Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund.
Skreddersydde løsninger

Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund er fremoverlente meglere med skreddersydde løsninger for kundene. – For best mulig resultat, hører vi alltid på det kundene sier. Vi snakker mer med kunden, enn å sende tekstmeldinger. Fremoverlente meglere oppleves som mer på ballen. Det er viktig å ikke glemme menneskene bak salget.

Kjøpsrådgivning

Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund tilbyr både salgsforberedelser og kjøpsrådgiving. – Hos oss får man rådgivning til salgsforberedelsene av boligen inkludert i prisen, det samme gjelder kjøpsrådgivning hvis man ikke har kjøpt ny bolig. Kjøpsrådgivning er noe stadig flere etterspør, avslutter megleren, som har visjonen; «best på visning, best på oppfølging».

Kjøpsrådgivning
- Boligselger Ung gir en god startpris på salg for å hjelpe unge i boligmarkedet, forteller partner og eiendomsmegler i Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund.

KONTAKT OSS I DAG

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg i løpet av kort tid!