Reguleringsplan
Området er regulert til fritidsbebyggelse. Reguleringsbestemmelser for Lillevik og Tverrbekkhaugen følger som vedlegg til salgsoppgave.
Kommunens arealdelplan kan fås ved henvendelse til megler. "REGULERINGSPLAN LILLEVIK OG TVERRBEKKHAUGEN" GNR 35,
§ 3. Byggeområder: Område for fritidsbebyggelse. I området skal det oppføres frittliggende fritidshus. Før byggetillatelse gis, skal det utarbeides detaljplan for den enkelte eiendom som viser bygningenes nøyaktige plassering – også høyde i terrenget. Bebyggelsen skal ha en enhetlig karakter hva utforming og materialvalg angår.
Hemne kommune skal ved behandlingen av byggemeldinger ha for øye at bebyggelsen får en god utforming og materialbehandling. Det skal utarbeides forslag til farger på hyttene inkludert takflatene. Farger skal holdes i mørke toner. Blanke, reflekterende takflater tillates ikke. Alle bygninger, også hovedbygning, skal være på inntil en etasje.
Det er tillatt med ett anneks på eiendommene. Bebygd areal skal totalt ikke overstige 120 m . Veranda/altan skal ikke overstige 15 % av hyttas bruttoareal.
Hyttene skal plasseres på egen tomt. Tomteposisjon er vist på plankartet. Nøyaktig beliggenhet skal godkjennes av kommunen.
Hytte/hovedhus skal ha lengderetningen parallelt med terrengfallet, og det skal være lang, slank bygningskropp som er godt tilpasset det stedvis bratte terrenget.
De enkelte bygninger skal trekkes 4-5 meter bakenfor markerte platåkanter i terrenget for å unngå visuell dominans i landskapet. Bygningene skal ha saltak med vinkel mellom 22 og 33 grader. Maksimal mønehøyde målt fra opprinnelig terreng skal ikke overstige 6.0 m. Maksimal gesimshøyde skal ikke overstige 3,5 m. Fundamenter skal ikke være høyere enn 0,7 m. Det samme gjelder også terrasse. Gjerder rundt den enkelte eiendom tillates ikke. Det er ikke tillatt benyttet barduner til forankring av hyttene.
Det tillates innlagt vann i hyttene under forutsetning av at Hemne kommune gir utslippstillatelse. Hvis det ikke installeres vannklosett skal det benyttes formuldingstoalett. Det skal ikke innvilges utslippstillatelser innenfor planområdet før tiltakshaver har utarbeidet en samlet plan for avløp (avløpsplan bør også sees i sammenheng med framføring av vann og strøm). Ved en eventuell fremføring av strøm til området skal dette legges som jordkabel.
Eksisterende terreng og vegetasjon skal bevares.
§ 6. Spesialområder: Privat vei. Veiene gjennom området er privat vei for grunneiere av hovedbølene, oppsittere og hytteeiere som sogner til veien.
§ 8. Fellesområder: Felles parkering. Det reguleres inn felles parkeringsplasser.
P1: eksisterende, felles for brukere av naustområdet.
P2: eksisterende, felles hyttetomt 8, gnr.35/ bnr.217 og besøkende.
P3: felles for hyttetomt 5, 6, gnr. 35/ bnr.216 og besøkende.
P4: felles for hyttetomt 7, 17, 18 og besøkende.
P5: felles for hyttetomt 19, 21 og besøkende.
P7: felles for hyttetomt 25, 30 og besøkende.
P8: felles for hyttetomt 29 og besøkende. P9: felles for hyttetomt 28 og besøkende. P10: eksisterende, felles for gnr.35/ bnr.180 og Offentlig informasjon besøkende.
P11: eksisterende, felles for besøkende. Eiere av tomene 1, 2, 3, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 24, 26 og 27 har parkering på egen eiendom. Det samme gjelder også for følgende eksisterende fritidseiendommer: gnr.35/bnr.148 og gnr.35/bnr.174, gnr.35/bnr.168, gnr.35/bnr.164.
Vei/Vann/Avløp
- Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.
- Eiendommen har ikke vannmåler eller avløp.
- Eiendommen er tilknyttet privat vei.
- Eiendommen har septiktank. Her er det en felles 16m3 slamavskiller for 20 fritidsboliger. Foreløpig er 3 hytter tilknyttet.
Kjøper må selv koble seg på vann og strøm og bekoste dette.