Bøfjorden

Sjarmerende hytte med vedfyring og fantastisk utsikt. Anneks/uthus fra 2017. Stor, solrik terrasse. Naust.

Steinholmlia 42 , 6643 Bøfjorden

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trond G. Nedal
Trond G. Nedal Daglig leder / Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 50 m²
Bruksareal 50 m²
Tomt 999 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1972
Gårdsnummer 91
Bruksnummer 57
Energimerking F
FINN.no 302286539
Sist endret 20.05.2023 09:40
Prisantydning 1 150 000,-
Totalpris 1 189 820,-

Beregnet totalkostnad

1 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 28 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 150 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 39 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 189 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Steinholmlia 42- en sjarmerende og trivelig hytte med anneks og flott uteområde. Hytten inneholder en romslig stue med vedfyring, kjøkken, 2 soverom og bad. Det er nydelig utsikt fra kjøkken- og stueromsvinduet, og store vindusflater som gir rommet godt med dagslys. Bygget fikk ny taktekking i 2015. Det er også et anneks som ble bygd i 2017. Det er i dag innredet som soverom og oppholdsrom. Utenfor er det stor terrasse, med gode solforhold og vakker utsikt. Ved sjøen er det et tilhørende naust.

Eiendommen ligger fint til i et rolig og tilbaketrukket område. Det er kort vei til sjø og turmuligheter, samt dagligvarebutikk.

Velkommen på visning!

Innhold

Hytte: Stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Anneks: Soverom/ oppholdsrom

Markert naust på gnr. 91 bnr. 1 medfølger eiendommen ifølge hjemmelshaver/selger.

Standard

Utvendig
Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Takrenner, nedløp og beslag er av aluminium/ stål. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer. Bygningen har malt hovedytterdør, boddør og enkel kjellerdør i tre. Understøttet balkong oppført i trematerialer. Utvendig trapper i tre.

Innvendig
Innvendig er det gulv av laminat og furu. Veggene har trepanel. Innvendige tak har trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Boligen har mursteinspipe og vedovn. Innvendig har boligen malte fyllingsdører.

Kjøkken

Lyst og fint kjøkken, med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Det er oppvaskmaskin og komfyr, og kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad

Toalettrom utstyrt med wc, et dusjhjørne som ikke er direkte vanntilkoblet og en servant.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et rolig og tilbaketrukket område med nydelig utsikt.  Det er kort vei til sjø og turmuligheter, samt dagligvarebutikk. En kort biltur til Surnadal, ca. 1,5 times kjøring fra Kristiansund og 2 timers kjøring fra Trondheim.

Forsikring

Eika

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Utvendig > Taktekking
TG2 gis grunnet: Det er ikke montert fuglesperre i forkant av takplatene.

Utvendig > Nedløp og beslag
TG2 gis grunnet: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

Utvendig > Veggkonstruksjon
TG2 gis grunnet: Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon.

Utvendig > Vinduer
TG2 gis grunnet: Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke.
Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne.

Utvendig > Dører
TG2 gis grunnet: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
TG2 gis grunnet: Konstruksjonene har skjevheter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Utvendig > Utvendige trapper
TG2 gis grunnet: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Innvendig > Overflater
TG2 gis grunnet: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
TG2 gis grunnet: Målt høydeforskjell over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Pipe og ildsted
TG2 gis grunnet: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke
på pipe.

Innvendig > Innvendige dører
TG2 gis grunnet: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
TG2 gis grunnet: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Små sårskader på noen dør/skuffronter og  benkeplate.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
TG2 gis grunnet: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Tomteforhold > Drenering
TG2 gis grunnet: Det er avvik: Det er ikke påvist drenering eller bortledningsgrøfter rundt bygget

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
TG2 gis grunnet: Det er avvik: Det er registrert skjevheter på noen pilarer. Lettklinker er ikke pusset eller slammet

Tomteforhold > Terrengforhold
TG2 gis grunnet: Det er avvik: Skrående terreng bak hytte, vann vil kunne renne under hytta.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
TG3 gis grunnet: Boligen er ikke utstyrt med nødvendig slokkeutstyr og røykvarslere.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen? Ja, kommentar: Lekkasje tak ved pipe da hytta ble kjøpt. Nytt tak lagt og skadet treverk byttet ut.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja, kommentar:  Var mus første vinter etter kjøp. Fant hvor den kom inn grunnet dårlig list og glipe i panel bak komfyr. Tettet og har siden ikke hatt noe problem.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært/ egeninnsats
Firmanavn: Utført av faglært som vennetjeneste Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Venner og bekjente i bygningsbransjen samt far og tidligere svigerfar.

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja, kommentar:  Har hørt det er planer om å legge nye vannrør for vintervann til hyttefeltet. Samt hyttenabo har planer om å bygge vei frem til hytta som kommer like bak hytten.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Toalettrom, 2 soverom, stue/kjøkken

Anneks:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Soverom/ oppholdsrom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nedal & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 999 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiendommen er ikke oppmålt, kun skylddelt. Eiendommens grenser er fiktive. Kjøper kan ikke legge til grunn at grensepunktene er nøyaktig, disse er kun veiledende.

Garasje / Parkering

Parkeringsmuligheter på egen tomt.

Byggemåte

Hytte fra 1972 over et plan. Bygning med kjente konstruksjoner forhold til byggeår. Bygget har delvis etterslep på vedlikehold og oppgradering, Noe oppussing og oppgraderinger må påregnes. Nærmere undersøkelser og tiltak iht. avvikspunkt i rapport bør gjennomføres. Generelt anbefales jevnlig kontroll av fagfolk på tekniske installasjoner som elektrisk anlegg, varmepumper, ventilasjonsanlegg, vann/ avløp, piper og ildsteder i en bolig.

Boligen har naturlig ventilasjon. Boligen er ikke utstyrt med nødvendig slokkeutstyr og røykvarslere. Vann og avløp er ikke vurdert iht. standarden
siden det ikke er innlagt i bygningen på ordinært vis iht. forskriftskrav eller preaksepterte løsninger. Det hentes vann i vannkilde ved hytta eller det er
fremlagt utvendig av bygningen. Det tømmes vann fra beholder eller er 12V pumpe/ fotpumpe fra vannbeholder innvendig på kjøkken, bad, toalettrom. Enkle avløpsrør som infiltreres i grunn fra vasker og eventuelt dusjløsning. Toalett er enten utedo, separett eller forbrenningstoalett. Løsningene vil ofte fungere til formålet men det kreves tettere overvåkning. Det anbefales nærmere undersøkelser på de tekniske installasjonene sine løsninger. 

Det er byggegrunn av fjell og løsmasser. Det er ikke påvist drenering rundt bygningen. Bygget er oppført på pilarer og ringmur av lettklinker.  Eiendommen ligger i relativt skrående terreng.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det foreligger byggetegninger for hovedbygg men det gjøres oppmerksom på at det er noe avvik fra dagens bruk. Det gjøres oppmerksom på at bruksendringer på rom kan være søknadspliktig, nærmere undersøkelser med kommunen anbefales. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til manglende attester og avvikende tegninger.

Det finnes ingen ferdigattest eller godkjente byggetegninger for anneks/utebod. Det gjøres oppmerksom på at bruksendringer på rom kan være søknadspliktig, nærmere undersøkelser med kommunen anbefales. Det foreligger ikke dokumentasjon på at innredede rom er omsøkt eller godkjent av kommunen, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys. Kjøper bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bruke disse rommene som soverom,stue/oppholdsrom.  Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til manglende attester og avvikende tegninger.

Adgang til utleie

Hytten kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har mursteinspipe og vedovn. Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 5 794,72

De kommunale avgiftene er fordelt på fire terminer, og inkluderer følgende:
Feiing: 508,-
AB. gebyr vann: 2 026,-
Forbruksgebyr vann: 1 185,76,-
Eiendomsskatt: 1 145,-
Mva kommer i tillegg og ligger på kr. 929,96,-

Renovasjon kommer i tillegg og utgjør kr. 1 937,50,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 141 040 pr. 31.12.2021

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritid. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Steinholmlia hytteområde Settem m.v. endring: Veg til hytte nr. 23 (28.9.2006). Planid: 1566 20060062002. Opplysninger fra Surnadal kommune 01.03.2023.

Relaterte planer:
Steinholmlia hytteområde. Settem, Endring: Heri inngår Steinholmlia II (28.8.1997). Planid: 19970062-001. Opplysninger fra Surnadal kommune01.03.2023.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1971/4620-1/61  Registrering av grunn  
20.12.1971 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1566 Gnr:91 Bnr:1
 
1971/4621-1/61  Bestemmelse om veg  
20.12.1971 
rettighetshaver:Knr:1566 Gnr:91 Bnr:57  
Bestemmelse om naustplass
Bestemmelse om strandlinje

Vei/vann/avløp

Privat vei og avløp. Offentlig vann.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 90 62 95 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Steinholmlia 42, 6643, Bøfjorden, Gnr. 91 bnr. 57 i Surnadal kommune

Oppdragsnummer

191-23-0011

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Nedal & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.