Ytre enebakk

Våglia. Rå 2-mannsbolig under oppføring | Påkostet standard | Ca. 60 kvm. takterrasse | Vid utsikt utover vannet Våg

Borgveien 15 , 1914 Ytre enebakk

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Ole Andreas Huse
Ole Andreas Huse Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 118 m²
Bruksareal 0-123 m²
Tomt 823 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2023
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 285
FINN.no 291847099
Sist endret 20.03.2023 08:51
Prisantydning 6 900 000,-
Totalpris 6 921 342,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
Snr.1 3 118 m2 123 m2 6 900 000,-
Snr.2 3 118 m2 m2 6 900 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Vi i Lokalmegleren & Partners har gleden av å presentere dette nyboligprosjektet sentralt plassert i populære Våglia. Her kan du flytte rett inn i en topp moderne del av en vert. delt 2-mannsbolig. Et helt strøkent og "nøkkelferdig" hjem med familievennlig planløsning over to etasjer, egen takterrasse samt hyggelig uteplass på bakkeplan. Innredningen er flott sammensatt og har et designmessig uttrykk.

Av kvaliteter nevnes:
- Praktisk planløsning over 2 etasjer
- Takterrasse med panorama utsikt utover vannet Våg og kulturlandskapet rundt
- Markterrasse ved inngangen og hagedel på bakkeplan
- Åpen stue/kjøkken løsning
- Store vinduer med glass som går helt ned til gulvet gir rikelig lys og utsyn
- Moderne kjøkken type Kungsbacka fra IKEA i antrasitt farge
- Tre gode soverom
- To delikate flislagte bad
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- 2 biloppstillingsplasser til hver bolig
- Sportsbod med utvendig inngang
- Idyllisk og rolig beliggenhet
- Nærhet til vakre turområder
- Gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole, idrettsplass, butikksenter og 18-hulls golfbane
- Lav dokumentavgift

Innhold

1. etasje:
Entré med plass til garderobeskap, bad/vaskerom, 3 soverom.

2. etasje:
Stue, kjøkken og bad.

Takterrasse:
Hver enhet får ca. 60 kvm. del av takterrassen.

Standard

Borgveien 15 C og 15 D  leveres nøkkelferdige og klare til å flytte rett inn i. Boligen oppføres på komprimerte steinmasser med støpt plate. Ringmur med støpt såle. Yttervegger i treverkskonstruksjoner med bindingsverk og utvendig trekledning. Etasjeskiller i trebjelkelag. Taktekking med sveiset banebelegg av Sarnafil el.tilsvarende.

Boligen leveres med en tidløs 1-stavs hvitlasert eikeparkett.
Vinduer og balkongdører leveres av Løken Trevare. Listfritt rundt vinduer og i tak. I hovedplanet er det åpen løsning mellom kjøkken og stue. Den åpne og luftige planløsning med de store vindusflatene sørger for rikelig med lysinnfall fra flere sider. Vinduene leveres med sorte rammer, hvilket gir en fin effekt av å ramme inn det man ser utenfor.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres iht. til plantegning med innredning fra IKEA - Type Kungsbacka, Farge antrasitt - med laminert benkeplate. Vinduet over kjøkkenbenken gir fint lys inn på arbeidsbenken. Vegg montert kjøkkenventilator IKEA Finsmakare. Hvitevarer leveres som en del av standardleveransen.

Bad.
I begge etasjer leveres det delikate flislagte bad. Flislagt gulv med 30x60 lys grå fliser. Mosaikk fliser i dusjnisje - Lys grå
Flislagt vegger - 30x60 - Lys grå
Downlights i tak

Innredning bad: 1. etasje:
Vegghengt klosett med innebygget sisterne og soft close sete.
Servantskap: Vikingbad Mie sort 120 cm m/ enkel servant.
Vikingbad Speil 120cm m/ ledlys.
Dusjgarnityr Vorin Regndusj.
Dusjnisje med 90x195 nisjedør Ifø solid.
Opplegg for vaskemaskin.
Servantbatteri: Oras Safria
200 L Varmtvannsbereder fra Ozo Saga

Innredning bad 2. etasje:
Vegghengt klosett med innebygget sisterne og soft close sete.
Servantskap: Vikingbad Mie sort 120 cm m/ enkel servant.
Vikingbad Speil 120cm m/ ledlys.
Dusjgarnityr Vorin >Regndusj..
Dusjhjørne 90x90x195 Ifø solid.
Servantbatteri: Oras Safria

Vi vet at èn av gledene ved å kjøpe ny bolig, er å kunne sette sitt personlige preg på den. Det vil du få mulighet til! Kjøperne vil kunne gjøre endringer på interiøret som f.eks. å bytte parkett, fliser, farger på veggene, kjøkken- og
baderomsinnredning m.m., så sant det gjøres innenfor gitte tidsfrister. Slik skaper du ditt drømmehjem!

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

For nærmere beskrivelse av standard og leveranse se vedlagte romskjema og leveransebeskrivelse.

Beliggenhet

Boligområdet fremstår som et barnevennlig og etablert boligområde i populære Våglia i Ytre Enebakk. Her bor du i nært offentlig kommunikasjon, servicetilbudene du trenger i dagliglivet, skoler, og barnehager. Det er kort vei til lysløype i Østmarka, idrettshall, populær vannskiklubb, lekeplass, fotballbane. Badeplass ved Vannet Våg og 18-hulls golfbane ligger også i nærheten. Fra eiendommen har du enkelt tilgang til flotte tur- og friluftsområder. Blant annet er Østmarka med Vangen skistue et ypperlig utgangspunkt for turer både sommer og vinter. Skistuen er åpen hver dag hele året, og byr på mange aktiviteter med bl.a. padling om sommeren og skigåing om vinteren. Østmarka har ellers vakker natur, små fiskevann og godt tilrettelagte turløyper.

Dagligvarehandelen kan gjøres hos Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du andre servicetilbud har Våglia butikksenter 14 forretninger under samme tak. Området har også god offentlig kommunikasjon til Oslo sentrum og Ski, hvor man blant annet finner et av Norges største kjøpesentre.

Området byr på offentlig kommunikasjon via buss. Bussen inn til Oslo Bussterminal tar 50 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 14 min til Ski, 27 min til Oslo S, 35 min til Lillestrøm, samt 53 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Ytre Enebakk barneskole og Mjær ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei inn på felles privat vei.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 4 boliger, som bygges ut etappevis. Det er 2 boliger i første salgstrinn. Prosjektet vil bli organisert som 2 boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk som er 1/2

Areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 123 kvm
1 . etasje
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt utvendig sportsbod

2 . etasje
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom

Tomt / Tomteareal

Opparbeidet tomt med gruset innkjørsel, noe gressplen, blomstereng i skråning og noe naturtomt.
Støttemur i granitt mot eiendom i syd.

Seksjonenes disposisjonsrett av arealet (eksklusivt areal) er på ca. 210 m² for begge eiendommene og omhandler del foran og rundt huset på siden. Totalt tomteareal inkl. innkjøring og eksklusivt areal er 823 m² på eiet tomt. (se situasjonskart som er vedlagt salgsprospektet). Konferer megler for ytterligere informasjon.

Det er en forutsetning i salget at eiendommen blir seksjonert iht. tomtedelingsplan som ligger som vedlegg i salgsoppgaven. Det tas sedvanlig forbehold om mindre justeringer. Eksklusivt areal vil ikke bli oppmålt.

Tomten mot vest/nord (motsatt side av adkomstveien) vil bli bebygget med en ny to-etasjes 2-mannsbolig med flatt tak og det forventes ferdigstillelse av denne likt med Borgveien 15 C og 15 D.

Parkering

Det etableres biloppstillingsplasser ved hver bolig. Hver bolig vil få 2 faste plasser samt 1 gjesteparkeringsplass i fellesskap.

Boder

Sportsbod på ca. 5 m² med utvendig adkomst

Internett / TV

Det blir lagt trekkerør for etablering av fibernett/bredbåndsløsninger.
I området er det kabel-tv/bredbånd fra Altibox

Oppvarming/Ventilasjon

Elektrisk med gulvvarme på begge bad og i entré.
Det monteres pipe i stål ca. 10 cm. under himling i tak, slik at ildsted kan montres i stue i 2. etasje.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinningsfunksjon.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Sameiet

Det vil bli opprettet ett sameie på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet.

Vei/Vann/Avløp

Lett adkomst fra offentlig vei.
Privat vannverk, Kirkebygden og Ytre Enebakk
Vannverk SA.
Offentlig avløpsnett.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et uregulert området som i kommuneplanen er avsatt til boligområdet.

Utsnitt av kommuneplankart m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi og som fordeles iht. vedtektene/eierbrøk. Forslag til tjenester er felles brøyting og strøing av fellesareal.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 5 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. Dersom kjøper ikke er forbruker, kan det avtales at eiendommen likevel selges etter bustadoppføringslova. Dersom eiendommen er ferdigstilt ved budaksept reguleres handelen av avhendingslova (i slike tilfeller gjelder ny salgsoppgave).

Det forutsettes at hjemmelsdokument tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Kjøpsbetingelser

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgave og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger, mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgave, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

Kjøper oppfordres til å ta kontakt med meglerforetaket dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp inngås.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Budregler

Boligene selges etter "budrunde" prinsippet. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Forventet fremdrift

Grunnarbeidene ble igangsatt høsten 2022.
Planlagt ferdigstilt i 3 kvartal 2023.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Borgveien 15, 1914, Ytre enebakk, Gnr. 90 bnr. 285 i Enebakk kommune

Entreprenør/Utbyger

Boligene blir levert fra Andresen og Borthen AS. Selskapet har god erfaring med husleveranser i området.
Selger/utbygger er Borthen Gruppen AS.

Oppdragsnummer

193-23-9003