Straumgjerde

Fjellsætra Alpin Lodge - 11 frittstående hytter på selveide tomter! Panoramautsikt og Ski-in/Ski-out

Fjellsætra Alpin Lodge , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Hellevik
Lars Hellevik Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 77 m²
Bruksareal 82 m²
Soverom 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 8
FINN.no 296743761
Sist endret 18.09.2023 09:32
Prisantydning 3 790 000 - 3 890 000,-
Totalpris 3 803 670 - 3 903 670,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H10 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H11 3 77 m2 82 m2 3 890 000,-
H12 3 77 m2 82 m2 3 890 000,-
H2 3 77 m2 82 m2 3 890 000,-
H3 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H4 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H5 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H6 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H7 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H8 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-
H9 3 77 m2 82 m2 3 790 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Velkommen til Fjellsætra Alpin Lodge!
Prosjektet består av 12 arealeffektive hytter på 82m² (BRA). Hyttene har tre soverom og wc i 2.etasje, samt stue/kjøkken, dusj/wc og bod i 1.etasje.

Hyttene leveres nøkkelferdig. Gulvoverflater blir levert med 3-stavs eikeparkett og flis. Vegger i en kombinasjon av laminerte tømmervegger og stående panel, og himlinger kledd med stående panel. Det blir også tilbydd tilvalgspakker for gulv, vegger, himlinger, lister og dører. Kjøkken fra Sigdal Kjøkkenstudio i Ålesund. Opparbeidede parkeringsareal like ved hyttene, og med mulighet for èn carport per hytte.

Nærmeste nabo mot vest er alpinbakker, og stille og rolig natur mot øst. Her kan du sitte på terrassen og nyte den fantastiske utsikten, eller ha oversikt over barn og barnebarn i alpinbakkene. Du kan spenne på deg skiene på terrassen og skli rett inn i løypene, og skli tilbake til hytten for en kakao eller en matbit.

Beliggenheten byr på mange muligheter både vinter og sommer. Her kan ung og gammel trives hele året, enten man ønsker seg rekreasjon i form av avslapning, fysisk aktivitet eller lek. Her har man alt Sunnmøre har å by på av storslått natur. Med panoramautsikt over Nysætervatnet, fjellheimen og alpinanlegget i umiddelbar nærhet, inviterer beliggenheten til aktivitet. På Fjellsætra er det lysløype for langrenn, fem skitrekk, kveldskjøring, områder for snøbrett og lek, varmestue og restaurant like i nærheten. Strandafjellet er heller ikke langt unna, kun ti minutters kjøring. Der finner man blant annet skianlegg, restaurant og gondolbane.

Sommerstid er området også et perfekt utgangspunkt for tøffe toppturer til fots, roligere turer på en av de mange turstiene, sykling eller løping langs grusveiene, samt blåbærplukking og piknik i det fri. Nysætervatnet er dessuten svært populært for kajakk eller fiske, og sjansen for å få en stor ørret på kroken er absolutt til stede. Man kan fiske fra land eller fra båt/kano en fin vårkveld, og grille fersk fisk på terrassen. Det er også mulighet for laksefiske i elver en kort biltur unna. I tillegg er Nysætervatnet en flott badeplass.

Besøk prosjektets hjemmeside her: www.fjellsætra.no

Forventet fremdrift

Utbyggingen av prosjektet vil være trinnvis, som gjør at byggeprosessen for hver enhet blir startet etter at avtale om kjøp foreligger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på vestre side av Kongshaugen, med en helt unik beliggenhet i hjertet av Sunnmørsalpene kun et steinkast fra skitrassèen. Ekte ski-in/ski-out! Fra eiendommen har man ikke bare en fantastisk utsikt utover både Sætrevatnet og Nysætervatnet, men også svært gode solforhold.

Alpinanlegget på Fjellsætra har godt og variert utvalg for den skiglade, med totalt 5 heiser og 14 alpintrasèer. Anlegget er familievennlig tilrettelagt, med blant annet gratis barneheis og flotte langrennsløyper. Like ved hytten går også skisporet, som har et rikt utvalg med muligheter. Meglers anbefaling er runden i skisporet rundt Nysætervatnet, men totalt har man 35km med preparerte langrennsløyper å velge mellom.

Eiendommen ligger videre som et godt utgangspunkt for for trim- og fjellturer, både sommer som vinter, og terrenget innbyr alle aldersgrupper til en aktiv og sunn fritid. Området kan også by på jaktmuligheter for rype og hare ved eksempelvis Ausekaret, Roalden og Ramstadfjella. Man finner også anlegg for leirdueskyting på Strandafjellet, like ved. Nysætervatnet er for øvrig populært for både padling og fisking på sommerstid, med fangstmuligheter på ørret og røye. Jakt- og fiskekort kjøpes lokalt.

Adkomst

Adkomst fra privat, felles vei.

Areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 82 kvm

1.Etasje: P-rom: 42 m², BRA: 47 m²
2.Etasje: P-rom: 35 m², BRA: 35 m²

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/trapperom, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, wc-rom, tre soverom
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 01.03.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor hyttens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt fra ca. 160m²-220m². Arealet vil variere fra tomt til tomt, og eksakt tomteareal vil foreligge etter fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Hver eiendom i en hytterekke vil også ha 1/2 andel i et realsameie for rekken med fellesareal for innkjørsel, parkeringsareal og carport. Fellesarealene vil variere fra ca. 290m²-420m².

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan. Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate. Tomten er en råtomt og deler av denne som blir berørt av grunnarbeidene maskinplaneres med stedlige masser.

Parkering

Biloppstillingsplass for 2 biler per hytte.

Internett / TV

Det er tilrettelagt for fremtidig fiber med rørføring helt til hytteveggen.

Ventilasjon

Mekanisk avtrekk fra våtrom.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin hytte gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Hvis kjøper ikke ønsker tilvalg eller ikke ser behov for å komme til tilvalgsmøte, vil hytten bli levert i henhold til std. leveranse.
Hvis kjøper ønsker tilvalg vil de aktuelle tilvalgene bli inkludert i bestillingen med tilhørende priskonsekvens. Alle priser er inklusive MVA og viser merkostnaden for å oppgradere fra std. leveranse til det aktuelle tilvalgsproduktet.
Montering er normalt inkludert i prisen hvis annet ikke er opplyst (bla. for tilvalg kjøkken og øvrige innredninger). Tilvalg faktureres ved oppstart tekniske fag.

Tilvalg for interiør (gulv, vegger, himling, lister og dører) gjøres av kunde sammen med selger. Tilvalg vedr. kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse gjøres direkte med respektive fag.
Det er 6 uker tilvalgsfrist på tilvalg til kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse etter kontraktsignering. Inngås kjøpsavtale etter at kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse har startet sine arbeider vil tilvalg ikke være mulig. Dersom tilvalgsordrer ikke blir godkjent og signert av kjøper i løpet av 6 uker etter signert kontrakt vil hytten bli levert i henhold til std. leveranse.

Det er svært viktig at kjøper ser nøye igjennom bestillingen og sjekker at den er i overenstemmelse med ønsker og avtaler som er inngått. Overenskomster som ikke finnes i bestillingen har ikke gyldighet. Avtalene er bindende og kan ikke endres etter at den er signert og returnert. Skulle det være avvik eller uklarheter i bestillingen, må kjøper umiddelbart ta kontakt med selger og avklare forholdene. Bestillingen er underlag for leveransen. Produktene er spesialbestilt til prosjektet og kan ikke avbestilles eller returneres. Dersom hytten avbestilles, skal bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen:
- Belysning utover det som beskrevet er ikke inkludert.
- Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert i leveransen.
- Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og tinglysningsgebyrer
- Stiplede innredninger på tegninger
- Carport (pris på forespørsel)

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av hytten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av hytten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når realsameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører

Hyttene står på egne, selveide tomter, og derfor er det ikke lagt opp til forretningsfører.

For hver rekke vil det bli opprettet et realsameie for fellesareal (felles parkerings- og tilkomstareal). Hver enhet/hytte har 1/2-andel av realsameiet. Det er gjensidig drift-/vedlikeholdsplikt for sameierne i de respektive realsameiene. Selger eller megler utarbeider ikke vedtekter da det legges til grunn at kostnader ved fellesarealer deles likt mellom hver enhet/hytte.

Velforening

Det er opprettet "Ladalen Velforening V7" med organisasjonsnr. 925 167 452. Foreningen har som formål å sørge for at veien er i forsvarlig og brukelig stand med å blant annet tilse vedlikehold, brøyting og nødvendig utbedring av veien, samt kreve inn kontingent og eventuelle avgifter. Alle som eier fritidsbolig med adkomst via veien er medlemmer av velforeningen, og kan ikke sies opp. Se vedlagte vedtekter

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleieenhet ved ferdigstillelse, men kan da i sin helhet fritt leies ut.

Pengeheftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Privat, felles vei v/ Ladalen Velforening V7 (organisasjonsnr. 925 167 452) og Kongshaugen Veilag. Begge med egne vedtekter.
Privat, felles vann og avløp v/ Kongshaugen Vann- og Avløpslag, med egne vedtekter.

Vedtektene for de respektive lagene og velforeningen følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.  Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er beliggende i området BFF2A som er regulert til fritidsbebyggelse, Områderegulering Fjellsætra felt F26A, datert 07.11.2016
Tilhørende planføresegner, sist revidert 01.06.2021.

Det er for byggetrinnet laget en ferdig situasjonsplan med type hytte og plassering. Kjøper aksepterer dog at endringer av endelig plassering kan endres av bl.a. arronderingsmessige årsaker. Hyttene byggemeldes etter hvert som de selges.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

1) Oppgjør foretas mellom kjøper og selger ihht. betalingsbetingelser beskrevet i punkt foran. Megler fakturerer kjøper for beløpet.

2) Eventuelle tilvalg-/endringsbestillinger faktureres direkte fra selger til kjøper.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven §12.

Oppgjør ovenfor selger gjennomføres når skjøtet er tinglyst og etter verdiskaping tilført eiendommen ihht. avdragsplan.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt til selger må hjemmel til boligen være overført kjøper.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges eiendommen/hyttene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når eiendommen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 200.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Eiendommene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere enheter til samme kjøper.

Oppvarming

Hyttene har oppvarming via varmekabler på bad/vaskerom og vindfang. Hyttene vil være bygd med std. Schiedel ventilert elementpipe.
Ildsted og evt. brannmur er ikke inkludert, men kan fås som tilvalg.

Innhold

1.Etasje: Vindfang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, utvendig bod
2.Etasje: Gang/trapperom, wc, 3 soverom

Hyttene blir også oppført med en terrasse på ca. 12,5m², og det blir etablert 2 parkeringsplasser per hytte.

Standard

Hyttene leveres med innvendige overflater på vegger og himlinger i ubehandlet kvalitet. På overflater med panel leveres stående panel på vegg og i tak. Gerikter, tak- og gulvlister leveres i samme farge som vegg. Foringer leveres i samme farge som vegg. Vegger på bad leveres som en kombinasjon av laminerte tømmervegger og stående panel.

Gulv i bad/vaskerom leveres flislagt, std. str. flis 20x20cm grå. Gulv i entre leveres flislagt med flis std. 30x60cm grå. Boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv leveres med 3-stavs eikeparkett.

Trapp leveres ubehandlet. Innerdører leveres ubehandlet furu fyllingsdører. Utvendige boder leveres uinnredet. Hvite ventiler i vegger for tilluft.

Det blir tilbydd tilvalgspakker for interiør for gulv, vegger, himling, lister og dører.

Inngangsparti/Entrè
Hytten har et overbygd inngangsparti med flislagt entrè med 30x60-flis, og gulvvarme. Det er også en praktisk bod like ved ytterdøren med gulvoverflate av betong.

Stue
Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys, og gjør at gjør at utsikten kan nytes rett fra sofakroken. Fra stuen er det utgang til terrasse med flott utsikt mot Nysætervatnet, Sætrevatnet og den omkransende fjellheimen. Eiendommene vil også ha gode solforhold. Stuen vil ligge i en praktisk, åpen løsning med kjøkken.

Kjøkken
Kjøkken leveres med innredning fra Sigdal kjøkkenstudio i Ålesund til en verdi à kr. 60 000,- inkl. mva. (Uttrekksprisen er kr. 32.500,-.) Kjøkken inkluderer montering, hvitevarer og kjøkkenvifte. Endelige kjøkkentegninger og eventuelle tilvalg/endringer gjøres direkte med leverandør.

Bad/wc/vaskerom
Badet blir levert med grå 20x20-fliser på gulvoverflater med gulvvarme, og vegger i en kombinasjon av laminerte tømmervegger og stående panel. Baderomsinnredning med skuffer som tegnet og speil, samt gulvstående toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin er inkludert og leveres av rørlegger.

I andreetasjen ved soverommene vil det også være et praktisk toalettrom hvor det er montert gulvstående toalett og enkel servant.

Soverom
Boligens tre soverom er plassert i andreetasjen. Garderobeskap kan leveres mot tillegg i pris.

Se vedlagte leveringsbeskrivelse for utfyllende informasjon.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er beliggende i området BFF2A som er regulert til fritidsbebyggelse, Områderegulering Fjellsætra felt F26A, datert 07.11.2016
Tilhørende planføresegner, sist revidert 01.06.2021.

Det er for byggetrinnet laget en ferdig situasjonsplan med type hytte og plassering. Kjøper aksepterer dog at endringer av endelig plassering kan endres av bl.a. arronderingsmessige årsaker. Hyttene byggemeldes etter hvert som de selges.

Betalingsbetingelser

For H3-10:
Avdrag 1: Betaling av tomt + omkostninger, 10 dager etter signering av kontrakt: kr     700.000,-      
Avdrag 2: Ved støpt ringmur og fundament:                                                      kr     711 000,-
Avdrag 3: Ved tett bygg:                                                                                 kr 1.400.000,-
Avdrag 4: Når hytten er klar for elektriker og rørlegger:                                       kr    600.000,-
Avdrag 5: Ved overtagelse                                                                               kr    379.000,-
Totalt                                                                                                            kr 3.790.000,-

For H1, H2, H11 og H12:
Avdrag 1: Betaling av tomt + omkostninger, 10 dager etter signering av kontrakt: kr    790.000,-       
Avdrag 2: Ved støpt ringmur og fundament:                                                      kr     711.000,-
Avdrag 3: Ved tett bygg:                                                                                 kr 1.400.000,-
Avdrag 4: Når hytten er klar for elektriker og rørlegger:                                       kr    600.000,-
Avdrag 5: Ved overtagelse                                                                               kr    389.000,-
Totalt                                                                                                             kr 3.890.000,-

Endringsarbeider

Kjøper har mulighet til å få utført enkelte endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale direkte med entreprenør/leverandører. Kjøpers rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger, etc. Alle tilvalg- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt. Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
-
-
-
-

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Fjellsætra Alpin Lodge, 6220, Straumgjerde,
Hver tomt får eget Gnr./Bnr., fradelt Gnr. 29 bnr. 8 i Sykkylven kommune

Oppdragsnummer

21-21-9002

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.