Stavern

Enebolig Grevleløkka 37, 39 og 41

Grevleløkka 39 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 152 m²
Bruksareal 158 m²
Tomt 1 113 m² / Fellestomt
Soverom 4
Gårdsnummer 4040
Bruksnummer 223
FINN.no 189314708
Sist endret 29.11.2020 02:17
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 814 492

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 150,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 526 000,-)) -------------------------------------------------------- 14 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 814 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Grevleløkka!
Her bygges det nå frittliggende eneboliger i barnevennlige omgivelser like utenfor Stavern. Området vil inneholde en kombinasjon av eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter, med kort vei til naturen og alt nærområdet har å by på.
Det er fine grøntarealer rundt tomtene med nærlekeplass og kort vei til Kyststien, strender og svaberg. Gangavstand til barnehage og barneskole.
Boligene vil gå over to plan og blant annet inneholde stue og kjøkken i åpen løsning, fire soverom og to bad.
Ta gjerne kontakt for en gjennomgang av prosjektet!

Innhold

Første etasje inneholder romslig gang, tre soverom, bad med opplegg for vaskemaskin samt bod.
I andre etasje blir det stor stue med åpen kjøkkenløsning, hovedsoverom med adkomst til bad via garderoberom. Fra stue blir det utgang til romslig terrasse.
Det medfølger 1 parkeringsplass i carport og en biloppstillingsplass foran carport. Det blir tilrettelagt for ladepunkt for el-bil. Det leveres sportsbod i bakkant av carport. Carport kan omgjøres til garasje mot tillegg.

Standard

Flis på gulv i entré. Alle øvrige rom med unntak av bad leveres med 14 mm 1-stavs eikeparkett, hvit matt lakk som standard. Det leveres keramiske fliser 30x60 cm på gulv i bad i grå utforming. I dusjsone leveres tilsvarende flis i mindre format. I rom med eikeparkett leveres gulvlister av eik, ellers fabrikkmalt. Alle utforinger/gerikter rundt vinduer og dører leveres fabrikkmalt, synlige spikerhoder/skruehoder etterbehandles. Taklister leveres i enkel utførelse.
Himlinger leveres som sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og i helt eller delvis nedforede gipshimlinger.
Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal. Benkeplate i laminat. Det leveres avtrekkshette over komfyr. Hvitevarer leveres fra Siemens. Det presiseres spesielt at plantegninger og tegninger i salgsoppgaven ikke gir et riktig bilde av kjøkkeninnredningen som leveres som standard innredning. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere i samarbeide med utførende entreprenør.
På badet blir det flislagt gulv. Vegger i dusjsonen flislegges, øvrige vegger leveres med malte gipsplater. Baderomsinnredning fra Vikingbad, type Mie eller lignende. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Dusjarmatur leveres montert på vegg, det monteres dusjvegger eller dusjhjørne. Badekar leveres ikke. Det leveres opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Egen baderomstegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet.
Det blir levert varmekabel på bad og i entré. Fancoil plasseres i stue/kjøkken. Mulighet for vannboren gulvvarme (tilvalg).
Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene.

Beliggenhet

Grevleløkka ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Stavern sentrum ligger ikke langt unna - her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted.
Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
I tillegg er det gangavstand til idrettsanlegg, barnehage og skoler.

Estimerte felleskostnader

Det legges ikke opp til at det skal betales felleskostnader i sameiet. Styret kan vedta felleskostnader dersom de ønsker dette etter overtakelse.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen (første årsskifte etter tinglyst hjemmel).
For 2019 var satsene 25% av boligverdien for primærbolig og 90% av boligverdien for sekundærbolig. Dersom formuesverdien overstiger 30% av markedsverdi for primærbolig, eller markedsverdien for sekundærbolig kan formuesverdien kreves nedjustert.
Ta kontakt med megler eller Skatteetaten ved spørsmål.

Adgang til utleie

Det blir ikke lagt opp til hindringer mot utleie av hele boenheter.

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 158 kvm
1. etasje
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 73 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, tre soverom og bad.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.
2. etasje
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, gang, bad og soverom.
I tillegg er det sportsbod på 5 kvm.
Arealene som er opplyst er hentet fra salgstegninger. Det tas forbehold om at avvik i arealene kan forekomme ved en oppmåling av bygget etter ferdigstillelse.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området omfattes av reguleringsplanen "Enigheten" og kommuneplanens arealdel. Området er i begge planene avsatt til bolig og lekeplass.
Reguleringskart og bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven. Kommuneplankart er også vedlagt salgsoppgaven. Bestemmelsene i kommuneplanen kan i sin helhet leses på: http://webhotel3.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3805/201312/Dokumenter/Reviderte%20bestemmelser%20vedtatt%2013.09.2017,%20sist%20revidert%2025032020.pdf

Vei/Vann/Avløp

Boligene vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Grevleløkka er en kommunal vei, med adkomst til fylkesvei.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Kjøper er ansvarlig for å tegne forsikring etter overtakelse.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale et forskudd på 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Selger vil stille en garanti ihht. Bustadoppføringslova § 47 for å få forskuddet utbetalt. Renter på forskuddet tilfaller selger så snart garantien er stilt.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.
Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør dersom disse avtales etter kontraktsinngåelse.
Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.
Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag.
Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.
Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.