Stavern

Solstadløkka 6

Solstadløkka 6 , 3292 Stavern

BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 141 m²
Bruksareal 151 m²
Soverom 4
Gårdsnummer 4044
Bruksnummer 746
FINN.no 170326349
Sist endret 22.04.2021 08:48
Prisantydning 5 450 000
Totalpris 5 466 342

Beregnet totalkostnad

5 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 16 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 466 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

På Solstadløkka kan du nå sikre deg en moderne enebolig over to plan. Boligene har en gjennomtenkt planløsning med stue og kjøkken i 2. etasje. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse. Det er totalt fire soverom, fordelt over to etasjer. Hovedsoverom har adkomst til garderoberom med gjennomgang til bad. Separat vaskerom med benkeskap og utslagsvask. Overbygget inngangsparti med carport til to biler. Adkomst til sportsbod fra carport.
Solstadløkka er et område som har det meste du kan ønske deg! Du har umiddelbar nærhet til flotte turområder som byr på fine naturopplevelser både om sommeren og på vinterstid. Gangavstand til idylliske Stavern med en rekke deilige badestrender, båthavn, sjektekanalen, trivelige spisesteder og et yrende forretnings- og foreningsliv.

Innhold

1. etasje:
- Carport
- Sportsbod
- Vindfang (bare nr. 4 og 8)
- Gang
- Tre soverom
- Bad
- Vaskerom
2. etasje
- Stue
- Kjøkken
- Soverom
- Bad
- Terrasse

Standard

Kjøkken og garderobe
Kjøkken leveres fra kvalitetsleverandøren Marbodal, med fronter i høyglans - type Vollo. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen. Det leveres nisje til stekeovn og oppvaskmaskin i benkeskap. Hel benkeplate ved plass til koketopp. Hvitevarer kan kjøpes som tilvalg - ta kontakt for mer informasjon.
Det leveres hvite garderobeskap, 1 meter per inntegnet sengeplass (skaphøyde 2,10).
Kjøkken og garderobe er inkludert for kr. 80 000,- inkl. mva. og montering.
Bad
Vegger på bad med Fibo-Trespo baderomsplater, type "White Tile", flislagt gulv med grå flis eller tilsvarende. På bad leveres 100cm innredning m/speil (uten lys) - utførelse matt, høyglans eller sort. Vegghengt WC er standard. Dusjhjørne type med innad og utad slående dører.
Gulv
Boligene leveres som standard med 1-stav eik parkett fra Boen. Det leveres ferdig malte slette gulvlister. Alle utforinger/gerikter rundt vinduer og dører, samt taklister, leveres ferdig malt, uten synlige spikerhoder/skruehoder.
Vegger og innerdører
Innvendige vegger av trestendere og kledd med gipsplater/sponplater. Mineralull i alle innvendige vegger.
Innvendige leveres hvite slette lette dører med hvite karmer. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Stål dørvridere. Ytterdør til hovedinngang leiligheter.
Oppvarming/ventilasjon
1et: Varmekabler i på alle gulv for boligene i 1 etg (ekskl. sportsbod).
2et: Panelovner.
Varmekabler i alle våtrom/baderom.
Ventilasjon skjer via et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Nedforet himling kan oppstå i visse arealer som berøres av kryssende kanalføringer.

Beliggenhet

Solstadløkka er et område som har det meste du kan ønske deg! Du har umiddelbar nærhet til flotte turområder som byr på fine naturopplevelser både om sommeren og på vinterstid hvor kan du spenne på deg skiene.
Gangavstand til idylliske Stavern med en rekke deilige badestrender, båthavn, sjektekanalen, trivelige spisesteder og et yrende forretnings- og foreningsliv.
Området er et etablert og populært boligområde med en fin blanding av alle aldersgrupper. Du har nærhet til både skoler og barnehage. Leilighetene ligger sentralt på Solstad med gangavstand til Stavern sentrum, skole og barnehage. Solstadløkka ligger i et flatt terreng på en høyde med mye sol, kun få minutter unna sjøen og Stavern by.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen (første årsskifte etter tinglyst hjemmel).
For 2019 var satsene 25% av boligverdien for primærbolig og 90% av boligverdien for sekundærbolig. Dersom formuesverdien overstiger 30% av markedsverdi for primærbolig, eller markedsverdien for sekundærbolig kan formuesverdien kreves nedjustert.
Ta kontakt med megler eller Skatteetaten ved spørsmål.

Adgang til utleie

Det blir ingen kjente hindringer mot utleie av hele boenheten.

Boligens areal

Solstadløkka 4 og 8 - BRA: 158 kvm / P-Rom: 153 kvm
1. etasje
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 77 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, tre soverom, garderobe, bad og vaskerom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod m/ adkomst fra carport. 
2. etasje
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom og bad.
Solstadløkka 6 - BRA: 151 / P-Rom: 141 kvm
1. etasje
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 68 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/entré, tre soverom, garderobe, bad og vaskerom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod m/ adkomst fra carport. 
2. etasje
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom og bad.
Arealet er angitt som bruksareal (BRA), som er arealet innenfor boligens yttervegger inkl. eventuelle boder. P-ROM er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan "Solstad vest, gbnr. 4044/691", vedtatt 02.12.2015. I kommunedelplan for Stavern by er eiendommen avsatt til boligbebyggelse. Det pågår for tiden rullering av kommunedelplanen.
Syd for eiendommen pågår reguleringsarbeid med ny reguleringsplan for Brunla skole. Planområdet er ca. 77daa og omfatter Brunla ungdomsskole og Stavern familiesenter. Formålet med reguleringsarbeidet er å tilrettelegge for samlokalisering av eksisterende ungdomsskole og ny barneskole (1-7). Det er foreløpig ikke kommet utkast til planen ifølge Larvik kommunes innsynsløsning.
Ved ytterligere spørsmål til regulering, ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg. Adkomst via privat vei.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Kjøper må selv tegne bygnings- og innboforsikring fra og med overtagelse.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales avdragsvis etter bustadoppføringslova § 47. Første innbetaling skjer så snart kjøpekontrakt er signert og selger har stilt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Etter denne innbetalingen vil eiendommen (tomten) bli overskjøtet til kjøper. Resterende innbetalinger skjer i takt med byggeprosessen etter betalingsplanen under. Siste innbetaling skjer i forbindelse med overlevering av boligen. Kjøper oppfordres til å kontakte sin finansieringskilde for avklaring av byggelån og vilkår rundt dette før bud inngis.
Innbetalingsplan:
- 800 000,- (Tomtepris) + omk. - Betales ved inngåelse av kjøpekontrakt
- 20% av restvederlag betales ved Milepæl 1
- 20% av restvederlag betales ved Milepæl 2
- 20% av restvederlag betales ved Milepæl 3
- 20% av restvederlag betales ved Milepæl 4
- 10% av restvederlag betales 2 dager før overtagelse
Milepæl 1
Plate støpt, elementer ferdig produsert evt. materialer er anskaffet - tømrerarbeid igangsettes.
Milepæl 2
Hovedetasje og takstoler er montert på byggeplass, samt utvendig undertak er montert.
Milepæl 3
Hus ferdig utvendig, og isolert innvendig.
Milepæl 4
Leveranse innvendig levert byggeplass (gulv, bad, kjøkken etc.).
Overtagelse
To dager før overlevering av bolig.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.