Stavern

Stavern/Sollihagen - UTSOLGT! Attraktive selveierleiligheter under oppføring i nytt boligområde på Solli

Sollihagen 5 A-D , 3292 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 72 m²
Bruksareal 77 m²
Bruttoareal 85 m²
Tomt 1 213 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 4046
Bruksnummer 340
FINN.no 176527422
Sist endret 05.02.2021 10:16
Prisantydning 2 700 000
Totalpris 2 700 000

Beskrivelse

Selger har tegnet Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper som er dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr 15.000 pr. mnd. i inntil 9 mnd., dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon.

Innhold

Leilighetene vil inneholde gang med inngang til klesbod, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, samt stue og kjøkken i åpen løsning.
Fra stua er det utgang til terrasse. Til hver leilighet medfølger carport med sportsbod. Terrassen ut mot veien er på ca 10 kvm oppe og nede, mens terrassen over carporten er på ca 16 kvm. I 1 etasje blir taket over terrassen tett.

Standard

Stue og kjøkken
Leilighetene får kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til ca. 10 kvm terrasse. Leilighetene i 2. etasje får en ekstra terrasse på ca. 24 kvm. over carporten.
Stua blir lys og fin med plass til sofagruppe og spisestue. Malte, slette vegger og himling, samt 3-stavs parkett i ask på gulv. Leilighetene i 1. etasje vår vannbåren gulvvarme, mens leilighetene i 2. etasje får vedfyrt peis.
Kjøkkeninnredning leveres ihht. tegninger vedlagt i salgsoppgaven. Standard kjøkken er hvit, takhøyt, med enkel profil. Kjøleskap, komfyr, platetopp, vifte og oppvaskmaskin er inkludert i leveransen.
Stue og kjøkken får mye naturlig lys fra store vindusflater.
Bad
Badene blir flislagt med 30x60 cm fliser i grå/sort på gulv og hvite 30x60 cm fliser på vegg. Malt gips i taket med malt, glatt listverk. Baderomsinnredningen blir i hvit høyglans med heldekkende servant og armatur. Speil med lys over servanten. Det blir også dusjnisje og veggmontert toalett.
I den innvendige boden blir det også 200 liters varmtvannstank, opplegg til vaskemaskin og vannskap/?varmesentral til oppvarming av vannbåren gulvvarme.
Soverom
Det blir 2 soverom i hver leilighet.
I neste firemannsbolig som skal bygges i Sollihagen 3 blir det 3 soverom i leilighetene i 1. etasje og i utgangspunktet 2 soverom, med mulighet for 3, i 2. etasje.
Se leveransebeskrivelse og romskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming

Leilighetene i 1. etasje får vannbåren gulvvarme, mens leilighetene i 2. etasje får montert vedovn. Elektriske varmekabler på badet i 2. etasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig område på Solli i Stavern. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage og skole, flotte turområder og kollektivtransport. Kort vei til Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Larvik sentrum er også kun en bil- eller busstur unna. Her finnes butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Larvik sentrum kan også by på nærhet til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge, Farris Bad og strandpromenaden til Tollerodden.

Estimerte felleskostnader

250 pr. mnd.
Felleskostnader dekker felles bygningsforsikring. Øvrige kostnader til evt. TV/internett, vedlikehold, plenklipping, snøbrøyting etc. fastsettes av styret etter innflytting. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av sameiets styre.
I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Pris for tilkoblingsgebyr for TV/internett avhenger av valgt leverandør og vil komme i tillegg til ovennevnte omkostninger. Dette besørges av hver enkelt kjøper, rørføringer og kontaktpunkt vil ligge klart i leiligheten. Det må normalt påregnes noe ventetid for tilkobling av TV/internett fra leverandørene.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Kommunen fastsetter endelige kommunale avgifter og det tas derfor forbehold om dette. Årlige kommunale kostnader utgjør ca. kr. 11 000,-. Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Larvik kommune.

Formuesverdi

Ikke fastsatt pt. Fastsettes normalt av i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen kjente hindringer for utleie av hele seksjonen.

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm
Bruksareal: ca. 77,2 m².
Primærrom: ca. 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2x soverom, stue, kjøkken, bad
Sekundærrom: ca. 5,2 m²: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun hentet fra bygningstegninger/selger og er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Bebyggelsen

Sollihagen er et nytt boligområde vest for den allerede eksisterende bebyggelsen på Sollijordet. Prosjektet vil bestå av 2 firemannsboliger og 3 tomannsboliger. Hver firemannsbolig/tomannsbolig vil bli fradelt og seksjonert. Prosjektet vil bli utbygd etappevis.
Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, i reguleringsplanen Solli Gård, gbr 4046/5 m. fl., ikraft 19.10.2011. Området har feltbetegnelse B1 i reguleringsbestemmelsene. Ta kontakt med megler for kopi av reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan for Stavern, ikraft 16.09.2015. Bestemmelsesområde VAR_1: Variert bebyggelsesstruktur: I områdene kan det fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Ulike takformer kan tillates etter en konkret vurdering.

Vei/Vann/Avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Fullt oppgjør ved overtagelse. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Bestemmelse om vei, tinglyst 07.09.2012 med dagboknr. 734035. Kopi av dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.