Flesberg

Splitter ny nøkkelferdig hytte med meget god planløsning, høy standard.

Øvre Åslandsetervegen 13A , 3620 Flesberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 96 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 17
Bruksnummer 256
FINN.no 243196471
Sist endret 06.06.2023 14:01
Prisantydning 4 790 000,-
Totalpris 4 818 870,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 28 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 818 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse

Vi har stor glede av å presentere denne flotte hytta som blir ferdigstilt  i uke 37 i prosjektet Øvre Åslandsetervegen.

Hytta leveres med stømstøtte i 1 år fra overtakelse. For nærmere informasjon kontakt megler.

Velkommen til prosjektet Øvre Åslandsetervegen. Blefjell hytteutvikling har i senere år bygget flere hyttemodeller i en flott moderne norsk hyttestil med stramme linjer, store vinduer og gode materialvalg.
Denne hytta  leveres med gjennomgående høy standard på både materialer, innredninger og arbeid.
Det kan nevnes bla Luft til luft varmepumpe, gulvvarme (appstyrt med natt/dagsenking) i entré, stue, kjøkken bad og gjestetoalett. Flott rentbrennende peisovn i stuen. Denne kombinasjonen brukt riktig gir et lavere strømforbruk. Kvalitetskjøkken fra Woodart med hvitevarepakke fra Electrolux, delikat bad, oppgradert EL-anlegg med Elko pluss og ellers gjennomgående god kvalitet på både overflater og innredninger.
Last ned prospektet for mer informasjon

VISNING: Velkommen til en hyggelig privat visning etter avtale med megler

Vurderer du å kjøpe hytte på fjellet og denne hytta ikke er drømmehytta bør du absolutt ta kontakt med megler. Blefjell hyttutvikling as har flere flotte prosjekter på gang på Blefjell. De bygger på reisverkshytter og hytter i stav/laft.


På tide å gjøre hyttedrømmen til virkelighet?

Innhold

1. etasje:
Gang: 10,7 m2
Soverom: 9,4 m2
Soverom: 7,9 kvm
Soverom: 8,2 m2
Bad: 7,1 m2
Gjestetoalett: 1,3 m2
Stue og kjøkken: 40 m2
Bod: 7,4 m2

Standard

Hytta ferdigstilles i uke 37 og holder gjennomgående høy standard på både materialer og arbeid.

Kjøkken
Kjøkken og hvitevarer fra Woodart, farge sort. Kjøkkenvask, ett-greps Hans Grohe blandebatteri.
Integrerte hvitevarer fra Electrolux.
- Kjøleskap
- Komfyrtopp (keramisk) med avtrekk
- Stekeovn
- Oppvaskmaskin

Bad
Det leveres innredninger i farge sort, 1 stk i 100 cm bredde inkludert speil. Kraner og dusjgarnityr leveres fra Hans
Grohe med ettgreps batterier og kraner. Gustavsberg toaletter eller tilsvarende. Dusjvegger i sort/glass utførelse.
Gulv leveres lagt med 60x60 flis, 5x5 cm i dusjsone. Panel på vegger, 30x60 cm stående flis i dusjsone

Standard
Alle hyttene i denne serien  leveres med gjennomgående høy standard på både materialer, innredninger og arbeid. Vær og vind setter høye krav til materialene du velger til utvendige flater. For å gjøre valgene enklere for deg, har vi valgt ut gode alternativer av høy kvalitet.

Yttertak:
Takkonstruksjonen tilpasses hver enkelt hytte med utgangspunkt i type tak og værforholdene i området hytte skal bygges. De fleste foretrekker torvtak til sine hytter.

Utvendig kledning:
Kombinasjonen av kledning og yttertak gir hytta sitt særegne utseende. Våre hyttemodeller leveres med den stående kledningen Nord dobbelfals tett som standard. Vi bruker en blanding av 5 og 6 tommers panelbord, som gir veggen et moderne utseende. Nord er en kledning med miljøvennlig impregnering som ikke behøver videre etterbehandling. Den grå pigmenteringen gjør at treets vakre og naturlige gråning skjer samtidig som treverket er beskyttet. Fargen på kledningen tar utgangspunkt i naturens egen palett, og glir fint inn i landskapet.

Dører og vinduer:
Kvalitetsvinduer og -dører sikrer et godt og lunt innemiljø. De leveres gråmalt som standard, men vi tilbyr også hvite dører og vinduer som tilvalg. Gråfargen bidrar til at fasaden fremstår roligere.

Hyttene leveres med en standard interiørpakke. Den er utarbeidet i samarbeid med våre leverandører, som har god innsikt i både trender og hyttetradisjoner. Resultatet er et interiør du kan leve godt med gjennom mange år. Ved å benytte samme farge på taklist som tak, og la øvrig listverk ha samme farge som veggene, får du et helhetlig inntrykk og delikate flater. Alle produktene er fra kjente kvalitetsleverandører.

Innvendig panel:
Vakker panel og moderne listverk i gran. Trendbildet sier panel og listverk i samme fargenyanse og kvalitet. Skumre reflekterer våre særegne årstider og døgnets ulike fasetter. Med sitt rene og naturlige utseende hvor treets vakre struktur forsterkes gjennom nøye utvalgte fargetoner, vil panel og listverk tilføre interiøret lunhet, tidløshet og et skimmer av røffhet.

Gulv:
Harmoni Eik Hvit Rustikal er en flott hvitlasert, børstet og mattlakkert eikeparkett med innslag av kvist. De brede bordene med minifasede langsider gir et ekslusivt inntrykk.

Fliser:
Reused Anthracite er en flis som fås i ulike størrelser. Gulv i bad og gang legges med 60 x 60 cm, gulv dusjsone med mosaikk 5 x 5 cm, og vegg
dusjsone 30 x 60 cm stående.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt oppe med flott terreng. Her er det kort vei til høyfjellet med flotte skiløyper like ved, og flott turterreng vinter som sommer. Det er flott utsikt utover fjellet mot Norefjell. For nærmere informasjon se gjerne www.bleloyper.no. Langrennsløypene ligger rett ovenfor hyttefeltet. Flotte turstier i terrenget til både fotturer, løping og sykling. Det er kort vei til blant annet Blestølen dagligvare og nye Blefjell Lodge. Her kan du få det meste av nødvendige dagligvarer, mat eller en god kaffekopp. Det bør også nevnes Blestua cafe og Borges kiosk. Her kan du få servert middag eller bare ta noe godt å drikke. Med under to timer reisevei fra både Oslo og Vestfold er Blefjell den «korteste» veien til fjells!

Løpende kostnader

Da boligen ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader for eiendommene.

Vei: Søndre Blefjellveien: Vegavgift er kr 75,- for enkelttur, årskort koster kr 1100,-.

De interne adkomstvegene vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg.

Vann: Vannforsyning besørges av grunneier/ hytteeierne i felleskap. Godkjent vannforsyning leveres fra borebrønner. Årlig kostnad for drift av felles pumpehus tilkommer.

Avløp: Avløp besørges av Blefjell vann og avløpsselskap AS som er eid av grunneierne i området. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløpsselskap AS. For 2020 er årsavgift ca kr 6.795,-. For mer informasjon se gjerne www.bleva.no.

Løypeavgift: Løypeavgift er obligatorisk og er pt kr 500,- til Blefjell Løypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften øremerkes oppkjøring av skiløyper. For mer informasjon se www. bleva.no eller www.bleloyper.no.

Kommunale avgifter: Årlige avgifter til Flesberg kommune betales i hht gebyrregulativ som fastsettes årlig. Det er pt ingen kommunale avgifter for ubebygde tomter. Årlig renovasjonsavgift for hytter er ca kr 1500,- Eiendomskatt vil med dagens takster påløpe seg til kr 5.460,- pr år. Pr i dag brukes følgende tabell:
Eksempel Kikut 125:
Bruksareal 125 kvm x kr 8.000,- x 1,4 sonefaktor x 1,3 ytre faktor (vei, vann og avløp). Takst kr 2.839.200,- Eiendomskatt 3 promille. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av bruk av hytta, antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Arealbekreftelse

Ved planlegging av alle hyttemodellene er det helt åpenbart at arkitekten har hatt et tydelig fokus på arealeffektive planløsninger og store lyse oppholdsrom med høye himlinger og store vindusflater. Dette gir en herlig følelse av godt lys, samt masse plass og volum i rommene. For oversikt over arealer og plantegninger.

Følgende rom vil inngå i prosjektet primærrom:
Alle rom i hytta er medregnet som P-rom. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca areal.
Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Adkomst

Til hyttefeltet: Kjør FV 40 fra Kongsberg retning Geilo ca 16 km kjører du rett frem (ikke over jernbroen). Etter ca 9 km på FV98 kjør av vei mot Blefjell syd og Blestua gjennom bom (75 kr). Kjør videre oppover i retning Blestua. Etter ca 6 km kommer et stort fireveis kryss, ta til venstre mot Blestølen og følg veien ca 2 km og ta til høyre inn til Øvre Åslandsetervegen. Følg veien ca 500 meter og du er midt i hyttefeltet.

Tomt

Eiet tomt, hver på ca 1000 kvm i hht reguleringskart. Opparbeidelse av gruset stikkvei, grunnarbeider tomt og to parkeringsplasser er inkludert. Tomten ligger høyt på oppsiden av Blestølvegen. Tomten vil bli oppmålt etter at hytta er ferdigstilt.

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Fundamenter:
Tomt graves/traues ut og masse utskiftes med stabilt underlag som stein, pukk og grus. Bunnledninger samt kabler legges inn og såle komprimeres. Bygget fundamenteres med armert betong. Ringmurs-elementer med Steni plater og støpt plate på mark. Det legges varmekabler
bad og teknisk rom for varme i støpt plate.

Bærekonstruksjoner/yttervegger:
Tradisjonelt reisverk 48x148 mm kryssisolert med 48x48, totalt 198 mm isolering. Utvendig kledd med ru slettpanel.

Innervegger:
Innvendige vegger bygges i tre med nødvendig isolasjon, glatt panel og beiset overflate.

Vinduer:
H-vinduer med 3 lag glass, U-verdi 1,06 W/m2K.

Beslag:
Utvendige beslag/takrenner leveres iht til illustrasjoner.

Takverk og taktekking:
Bærende takkonstruksjon med isolasjon. Taket tekkes med underlagspapp, knotteplast og torv på taket.

Terrasser:
Støpte terrasser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 16.09.2022. Følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utbygger eier også Blefjell hytteutleie as og er gjerne behjelpelig med utleie om dette er ønskelig. De har svært gode resulteter å vise til. Se www.blefjellhytteutleie.no.

Oppvarming

Det leveres elektrisk gulvvarme i gang, stue, kjøkken og bad. Det er ikke varmeovner på soverom. Lekker moderne peisovn fra anerkjente Contura Type 750 med front og sideglass.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Åslandsetra, Gnr 17 bnr. 9,10 : Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan vedtatt 15.05.2019. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen blir levert fri for pengeheftelser. Det kan bli tinglyst rettigheter med tilhørende forpliktelser på eiendommen. F.eks Veiretter med vedlikeholdsplikt/bestemmelser vedrørende vann og avløp med mer. I forbindelse med fradelingen følger det servitutter fra hovedbølet.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp. Vei: Søndre Blefjellveien.
Vegavgift er kr 75,- for enkelttur, årskort koster kr 1100,-. Privat veg med årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg til selvkost.

Eiendommen blir tilknyttet Blefjell vann og avløp as (privat). Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløpsselskap AS. For 2020 er årsavgift kr 6.795,-. For mer informasjon se www.bleva.no.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Omkostninger:
1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for hver bolig ink omkostninger fremkommer av prislisten.

Betalingsbetingelser:
Kjøpesummen betales i følgende terminer:
1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht Bustadoppføringsloven
§ 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Tilvalg/endringer:
Iht bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.

Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.

Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for
utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Forbehold fra utbygger:
Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene:
Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffesom f. eks  uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes.


Øvrige forbehold: Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.

Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.

Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.

I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.

Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse. Tomtene er i reguleringsplanen satt til å være ca 1 mål.

Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. De fleste bildene er tatt av tilsvarende ferdigstilte hytter, men noe er produktbilder fra leverandører. Uttrykket og materialvalg er veldig likt. Opplysninger gitt i prosjektbeskrivelsen er gjeldende.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.
Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse.
Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Åslandsetervegen 13A, 3620, Flesberg, Gnr. 17 bnr. 256 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-21-0388

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.