Skirvedalen

Primitiv og sjarmerende hytte i fantastiske omgivelser ved foten av Hardangervidda. Langrennsløyper 50m fra hytten

Skirvedalen - Kambeseth - Tinn Austbygd , 3650 Tinn austbygd

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tori Fremmerlid Glasø
Tori Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 32 m²
Bruksareal 35 m²
Bruttoareal 35 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1968
Gårdsnummer 25
Bruksnummer 1
FINN.no 247226747
Sist endret 21.10.2022 09:08
Prisantydning 499 000,-
Totalpris 522 740,-

Beregnet totalkostnad

499 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 470,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 499 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 23 740,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 522 740,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Koselig hytte beliggende i usjenerte og naturskjønne omgivelser i Skirvedalen, Tinn kommune. Hytta ligger syd/vestvendt ca. 854 m.o.h. Hytta ble oppført i 1968 og inneholder koselig kjøkken og stue samt sovealkove, med totalt sengeplass til 4 personer. Det er oppført utedo på tomten.

Kvaliteter ved eiendommen:
- Flott beliggenhet i Skirvedalen
- Hytte med enkel standard. Her kan du realisere drømmene dine
- Hytten er like fantastisk på vinter som sommer
- Kan benyttes hele året
- Nydelig jakt og turmuligheter i umiddelbar nærhet
- Nydelige skiløyper utenfor hytten
- Ca. 2,5 time fra Oslo med bil
- Festet tomt
- Ikke innlagt vann eller strøm
- Sti fra biloppstillingsplass ca. 450 meter unna hytten

Beliggenhet

Eiendommen ligger i hjertet av Telemark, og en meget attraktiv beliggenhet ca. 850 moh., høyt og fritt i veletablert hyttegrend på Kambeseth. Flotte turmuligheter rundt området sommer som vinter.

Nærhet til Hardangerviddas turområder og turisthytter. Kort vei med bil ned til butikker og servicetilbud i Tinn Austbygde, samt Rjukan og Gausta-området.

Dagligvarer og tjenestetilbud
Attrå ligger ca. 20 minutters kjøretur fra eiendommen, og har en Spar-butikk med meget godt dagligvareutvalg og kjøttdisk. Butikksjefen er flink til å ta inn litt mer spesielle varer f.eks fra Jacob's, og ifølge selger åpen for å hente inn varer til sortimentet på forespørsel. For øvrig har de en liten jernvareavdeling.

Austbygde kjører du til på ca. 15 minutter fra hytta, og der ligger en Kiwi-butikk med normalt dagligvaretilbud. Her finnes det også et bakeriutsalg med en liten kafè.

Rjukan er ca. 40 minutters kjøretur fra hytta, og har det største utvalget av dagligvarer (Spar, Coop og Kiwi) samt butikker som selger sport- og fritidsutstyr. Det er også Vinmonopol, badeland og mange andre tilbud på Rjukan.

Alpint
Det er ca. 35 minutter med bil til skianlegget på Gausta, som er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom de siste årene har området utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser. Lengste nedfart er 3,8 km, og største høydeforskjell er 550 meter. For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned.

Langrenn
Det går langrennsløype noen få hundre meter fra hytta, og er å betrakte som ski inn og ut på langrenn. Skirvedalsområdet har flotte langrennsløyper, jfr. bilde av løypekart i nettannonse og prospekt.

Gaustatoppen
Gaustatoppen, som mange mener er Norges vakreste fjell, rager over Rjukan med sine 1 883 m.o.h. Det er ca. 1 600 meter fra dalbunn og opp til toppen. Årlig tar ca. 130 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen for å nyte den spektakulære utsikten. I klarvær kan man se østover til grensen til Sverige og sydover til kysten. Utsikten viser da over én sjettedel av Norge. Hver dag på senvinteren, og under sommer- og høstsesongen, kan du kjøpe kaffe, vafler og mat i Turistforeningens gamle steinhytte på Gaustatoppen. Gaustatoppen Turisthytte ble bygd opp allerede i 1893, av fjellets egen naturstein.

Sommer og høst
Det er minst like fantastisk i Tinn om sommer og høst som når det er vinter og vår. Det er variert tur- og sykkelterreng med muligheter for å fiske, ro eller padle nede i mange vann i området.

Kort vei til Håvardsrud Seterliv, www.seterliv.no - en god mulighet for å oppleve tradisjonelt gårdsliv og seterdrift samt mulighet for å hilse på dyrene og smake lokale delikatesser. Setra på Dakkeset ligger ca. 3 km innover i Skirvedalen. Dette er en gammel seter som på visse tider av året er åpen for salg av rømmegrøt, vafler, egg, godt smør og ekte geitost.

Det er åpen vei fra området videre opp til Vegglifjell om sommer og høst, der fiske og turområder er populære aktiviteter. Hvis planen om vinteråpen vei over Vegglifjell nevnt under Alpint etableres blir dette flotte område lett tilgjengelig via bil også om vinteren.

Krossobanen ved Rjukan er Nord-Europas første totausbane fra 1926 og ligger kun ca. 30 minutter i bil fra hytta, langs veien gjennom Rjukan. På toppen av banen ved Gvepseborg finner du nye Rjukan Klatrepark, samt innfallsporten til Hardangervidda, den populære solstien og noen av de første hyttene til Den Norske Turistforening.

Det er også verdt å nevne at Unescos verdensarv nylig listet Rjukan industrihistorie og Vemork kraftstasjon, og det finnes mengder av historie og kultur å gjøre seg kjent med via muséene og informasjonstavlene i nærområdet.

Forsikring

Fremtind
Polisenummer: 24186341

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Sovealkove, stue og kjøkken

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Festekontrakt

Festekontrakten er datert 11.11.1968

Regulering av festeavgift

Festeavgiften kan reguleres etter hvert 5. konsumprisindeks poeng.

Adkomst

Fra Rjukan: Kjør 364/Gaustavegen i retning Austbygd. Kjør i omlag 19 km. forbi tettstedet Austbygd. Ta så en krapp sving venstre innpå Austbygdbakkan, skiltet Veggli. Etter omlag 5,3 km. sving slakt til høyre inn på Skirvedalsvegen, skiltet Veggli. Følg denne vegen i ca. 10 km. Ta til høyre inn på privat bomvei. Følg deretter veien  ett stykke frem til biloppstillingsplass. Adkomst via sti   inn til hytte.

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 11.500,-

Fritidsbolig er beliggende i skogsterreng. Tomten rundt hytta består av naturtomt. Tomten er punktfestet.

Kjøper har gjort seg kjent med festekontrakten for gnr.25, bnr. 1, fnr. 33. Kjøper vedtar denne som bindende for seg. Det er en forutsetning for salget at bortfester godkjenner kjøper som ny fester. Manglende godkjennelse medfører at nærværende kontrakt blir å annullere. Innbetalt beløp blir tilbakebetalt, med tillegg av opptjente renter på meglers klientkonto. Rettigheter og plikter i henhold til kjøpekontrakten kan for øvrig ikke gjøres gjeldende av partene. Grunneier har forkjøpsrett og dette blir avklart i etterkant av budaksept.

Garasje / Parkering

Parkering på biloppstillingsplass.

Byggemåte

Det foreligger ingen takstrapport for eiendommen. Denne informasjonen er hentet fra en tidligere takstrapport fra 2020 som er gitt fra selger. 

Bygningen er oppført på stedlig grunn på pilarer av tre og leca. Bygningen har gulvkonstruksjon i tre med isolert stubbloftsløsning. Hovedkonstruksjonen over mur av bindingsverk, isolert og maskinlaft.

Utvendig er det pålagt papp, lekter og kledd med liggende kledning. Tak er oppført som saltak, av plassbygde takstoler/ sperrer. Utvendig er det pålagt undertak av tre med   papp som taktekking. Langs takfot er det montert takrenner og nedløp av lakkert stål. Vinduer er av glass i trerammer. Hoveddør er i heltre. Pipe oppført av teglstein med tilknyttede vedovner. Over tak er pipe tekket med beslag av stål.

Utedo
Bygningen er oppført på stedlig grunn med pilarer. Bygningen har gulvkonstruksjon i tre med uisolert   stubbloftsløsning. Hovedkonstruksjonen over mur er av bindingsverk og isolert. Utvendig er det pålagt papp, lekter og kledd med   stående kledning. Tak er oppført som pulttak. Utvendig er det pålagt   undertak av tre med papp som taktekke.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarmingen er basert på vedfyring i stuen og på   kjøkkenet.

Energimerking

Selger har ikke utført energimerking iht. gjeldende regelverk, se https://www.energimerking.no/no/energimerking-bygg/kjopeleie-bolig1/kva-kan-egkrevje/

Energiforbruk

Det er ikke innlagt strøm. Det er solsellepanel som medfølger.

Kommunale avgifter

Kr. 2 286 pr. år (2021)

De kommunale avgiftene inkluderer renovasjon og   feiegebyrer.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 98 461 pr. 31.12.2020

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i reguleringsplanen for Kambeseth og regulert som fritidseiendom. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1968/2089-3/33,06.12.1968  Festekontrakt  -  vilkår
Gjelder feste
Festetid: 40 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 300
LEIEN KAN REGULERES PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN BEST. OM FORKJØPSRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei via privat grusvei med bom  frem til parkering. Derfra er det sti frem til hytta. Fra parkeringen er det ca 450 meter å gå. Kostnader til brøyting og vedlikehold av den private veien beløper seg  til kr. 5 250,- pr. år og forfaller 31.01. Avgiften er gjenstand for regulering iht. konsumprisindeksen.

Hytta har ikke innlagt vann, forbruksvann hentes fra bekk, drikkevann medbringes.

Hytta har ikke avløp, det er utedo.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hytta selges primært slik den står med inventar, gassovn, Tv, solcelle, møbler, skikjelke etc.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tori@leinaes.no eller SMS: 97 53 34 03 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Denne eiendommen selges uten at takstrapport foreligger eller at en takstmann har befart eiendommen.

Feiervesenet har foreløpig ingen opplysninger om fyringsanlegget. I ny forskrift om brannforebygging, skal alle byggverk ha feiing og tilsyn. Minner om at det vil bli krevd sikker adkomst på tak og ellers sikker adkomst til hele fyringsanlegget. Standardisert stige opp til tak og på tak vil bli påkrevd iht. opplysninger fra Tinn Brannvesen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Grunneier har forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Skirvedalen - Kambeseth - Tinn Austbygd, 3650, Tinn austbygd, Gnr. 25 bnr. 1 Fnr. 33 i Tinn kommune

Oppdragsnummer

22-22-0007

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.