Husebyskogen / Tjølling

Stilig enebolig med dobbel garasje fra 2011 beliggende i attraktivt område

Husebykroken 8 , 3280 Tjodalyng

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Cecilie Moe Jensen
Cecilie Moe Jensen Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 171 m²
Bruksareal 173 m²
Tomt 703 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2011
Gårdsnummer 1032
Bruksnummer 218
Energimerking B
FINN.no 279379994
Sist endret 26.05.2023 15:37
Prisantydning 6 390 000,-
Totalpris 6 563 770,-

Beregnet totalkostnad

6 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,-)) 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 173 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 563 770,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Husebyskogen 8!

Stilig enebolig og dobbel garasje fra 2011. Pent opparbeidet gårdsplass med beleggningsstein og gressplen rundt huset. Det er en skjermet terrasse ved inngangspartiet, samt en terrasse ut fra stua i 2. etasje. Boligen går over to plan med god planløsning. Eneboligen har en tøff utforming med ekstra takhøyde i stue/kjøkken og store vindusflater med mye lys.

Boligen inneholder romslig hall, 3 soverom, stue og 2 bad i 1. etasje. Fra inngangspartiet er det inngang til en utebod.

I 2. etasje er det romslig, stue, spisestue og kjøkken i delvis åpen løsning, samt et soverom.

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Husebyskogen. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.

Velkommen til visning!

Innhold

Boligen inneholder romslig hall, 3 soverom, stue og 2 bad i 1. etasje. Fra inngangspartiet er det inngang til en utebod.

I 2. etasje er det romslig, stue, spisestue og kjøkken i delvis åpen løsning, samt et soverom.

Standard

Stilig enebolig med dobbel garasje fra 2011. Pent opparbeidet gårdsplass med beleggningsstein og gressplen rundt huset. Det er en skjermet terrasseplatting ved inngangspartiet, samt en terrasse ut fra stua i 2. etasje. Boligen går over to plan med god planløsning.

Stue og kjøkken:
Lys og romslig stue og kjøkken i delvis åpen løsning i boligens 2. etasje. Rommet har store vindusflater og ekstra takhøyde som gir mye lys og god romfølelse. Stua har god plass til møblering av blant annet spisebord og sofagruppe. Det er satt inn vedovn i stua for kjørligere dager. Utgang til romslig vestvendt balkong.

Kjøkkenet ligger på innsiden av stua og har lys og pen innredning med mye plass i skuffer og på benkeplaten. Integrerte hvitevarer i form av komfyr, mikro, platetopp, oppvaskmaskin og nisje for side-by-side kjøl/frys. Vegghengt avtrekksvifte. Det er etablert komfyrvakt. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Platetopp og ovn fra ca. 2015.

Stue og kjøkken har en-stavs gulvbord, vegger av sletter flater og panel, samt slett himling. Det er i tillegg en praktisk stue i boligens 1. etasje i tilknytning til 2 av soverommene.

Bad:
Det er 2 bad i boligen. Romslig hovedbad med fliser på gulv og vegg med varmekabler. Badet inneholder servant i innredning og speil med integrert belysning over, samt et vegghengt høyskap i samme serie. Videre er det vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og stor dusjnisje.

Det andre badet er også flislagt og har varmekabler i gulv. Badet inneholder servant i innredning med overskap og speil, samt dusjhjørne og toalett. Det er av takstmann foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsoner på begge bad. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Slukmansjett av typen filt som stikker ut under klemring ikke innsmurt med membran. Fare for fuktopptak. Flislegger har i etterkant av tilstandsrapporten fikset fuger 2 steder i gangen, samt skrapt opp og fuget noen fliser inne i dusjen.

Soverom:
Det er totalt 4 soverom i boligen hvorav alle har garderobe. 3 av soverommene er i 1. etasje og det siste i 2. etasje.

Gang:
Romslig flislagt hall med flott skyvedørsgarderobe og varmekabler i gulv. Det er downlights i hele 1. etasje.

Overflater:
Innvendige overflater består av en-stavs gulvbord og tre-stavs parkett, samt fliser. På vegger er det trepanel, panelplater og malte, slette flater- Himling har slette flater eller panel.

Det er en utvendig bod med inngang til høyre for inngangsdøren. I tillegg er det kaldloft med adkomst via luke med nedfellbar stige.

VVS/Teknisk:
Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Varmtvannsbereder av typen Super S200 fra 2011, vannskap og sentralstøvsuger er plassert på teknisk rom. Hovedstoppekran plassert i vannskap. Varmepumpe fra 2020 plassert mellom stue og spisestue. Ventilator av typen Flexit plassert på kaldtloft.

Det elektriske anlegget er i hovedsak vurdert å være fra boligens byggeår. Sikringsskap med automatsikringer er plassert ved stue i 1. etasje.

Frittstående garasje i trekonstruksjon. Støpt betong mot grunn. Fasade med stående trekledning. Saltak tekket med betongtakstein. Elektrisk leddport. Garasjen er målt til ca. 44 m2. Det er etablert utvendig trapp/stige og adkomst til loftsetasje for lagring. Samt utvendige boder på gavlvegg.

De fleste bygningsdeler og innredninger er fra byggeåret. For ytterligere informasjon om boligens tilstand, se tilstandsrapport fra takstmann inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må lese tilstandsrapporten nøye før inngivelse av bud.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Husebyskogen i Tjølling. Tjølling er kjent for vakker natur, fantastiske turområder, historisk sus, flotte oldtidsminner fra vikingetiden, moderne boligfelt, skjærgård og strender. Kort sagt alt man kan ønske seg. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.

I hjertet av Tjølling ligger Tjodalyng barne- og ungdomsskole med svømmebasseng. I nærheten finner du også Tjøllinghallen og Tjølling IF. Klubben har et bredt tilbud innen håndball, fotball og allidrett. I 2016 åpnet klubben ny beachbane. Turområdene i nærområdet er mange, og vinterstid byr marka på oppkjørte skiløyper.

Sommerstid er Bjønnesstranda et populært utfartsmål. Badeplassen er en idyllisk fjordperle med langgrunn barnevennlig strand - kjent for gode badetemperaturer. Skjærgården innbyr til sommerhygge med utallige holmer og skjær. Kyststrekningen på Eftang kan gi spektakulære naturopplevelser. Her finner du idylliske Kjerringvik, kyststi, uberørt natur, fjell og badeplasser.

Tjølling ligger ca. 10 min fra Larvik sentrum og ca. 14 min fra bykjernen i Sandefjord, noe som gir nærhet til alt av bymessige fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass er Tjøllingvollen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:

Bad - 1. etg ved entre:
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Slukmansjett av typen filt som stikker ut under klemring ikke innsmurt med membran.
Fare for fuktopptak.

Bad - 1. etg hovedbad.
Overflater vegger: Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Slukmansjett av typen filt som stikker ut under klemring ikke innsmurt med membran. Fare for fuktopptak.

Flislegger har i etterkant av tilstandsrapporten fikset fuger 2 steder i gangen, samt skrapt opp og fuget noen fliser inne i dusjen.

Øvrige rom
Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Samt slitte flisfuger. Gulvoverflater forøvrig anses å ha normal bruksslitasje.

Loft - uinnredet / råloft
Ventilasjon: Kondens/svertesoppmerker ved takfot kan ha samenheng med mangelfull ventilering. Uten at dette kan verifiseres av bygningssakkyndig. Yttligere undersøkelser anbefales.
Overflater vegger/undertak: Det ble observert kondensmerker/svertesopp i undertak mot takfot. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn.

Innvendige trapper
Det er knirk i trappen. Eksakt årsak er ukjent.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Fasader ink. kledning: Utvendige fasader har behov for overflatebehandling.

Yttertak - Hovedtak
Gesimsløsninger: Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. Tiltak anbefales.

Balkonger, terrasser, veranda etc - 2. etg
Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom: Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke observert tegn på lekkasjer eller skader. Rekkverkshøyden er under 0,9 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Det er ikke etablert lufting av konstruksjonen/bodtaket. -Boden bør derfor forbli et kaldt rom. Hvis man varmer opp rommet vil man få problemer vedrørende manglende ventilering.

Ingen elementer er gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Ingen spesielle merknader. Skjemaet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 173 kvm

Garasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 0 m².

1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall, to bad, stue og tre soverom
Sekundærrom: 2 m²: Teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, spisestue, kjøkken og soverom
Sekundærrom: 0 m²

I tillegg er det utvendig bod på ca. 7 m2, og frittstående garasje på ca 44 m2.
Bod og garasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Øya følger du Tjøllingveien og skilt mot Sandefjord. Når du kommer til Tjøllingvollen tar du inn til venstre på Håkestadveien ved Tjølling kirke. Ta deretter til venstre inn på Kirkefjedingen og andre til høyre inn på Husebykroken.

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 703 kvm, Eierform: Eiet tomt

Romslig hjørnetomt pent opparbeidet med beleggningsstein, gressplen og vestvendte uteplasser.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje på eiendommen. Ellers god plass til parkering på eiendommen.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven: Boligen er oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasade med liggende og stående trekledning. Saltak tekket med betongtakstein. Vinduer i 3-lags glass, terrassedør og ytterdør fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eneboligen og garasjen, datert 17.09.2012.

Soverommet i 2. etasje er bruksendret og godkjent fra bod til soverom i oktober 2022.

Barnehage / skole i området

Tjølling barnehage og Tjodalyng barne- og ungdomsskole. Videregående skole i Larvik eller Sandefjord.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Jøtul vedovn, samt varmepumpe i stue 2. etasje. Balansert ventilasjon. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Larvik kommune opplyser at siste feiing var i april 2021, og siste tilsyn var i april 2016. Kommunen har ikke registrert noen avvik ved det siste tilsynet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 24 327 pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 030 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr.

Det er innført eiendomsskatt i Larvik kommune for 2023. Satsen er 1 promille av Skatteetatens formuesgrunnlag for 2023. Satsen kan maksimalt økes opp til 4 promille i 2026. Felleskostnadene kan derfor økes grunnet eiendomsskatten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 230 429 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 429 544 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse med delareal til frisiktsone i reguleringsplan Husebyskogen etappe 3, ikraft 17.02.2010. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i Kommuneplanens arealdel 2021-2033, ikraft 06.10.2021. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende rettighet som følger eiendommen:

Eiendommen har rett til kjøreadkomst, samt legging og vedlikehold av ledninger for vann og avløp, over eiendommen gbnr 1032/226. Kopi av dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Taklamper over spisestue medfølger ikke i salget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Husebykroken 8, 3280, Tjodalyng, Gnr. 1032 bnr. 218 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0274

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.