Helgeroa

Tiltalende halvpart av tomannsbolig over to plan - barnevennlig og rolig område - 3 soverom - fine uteplasser - garasje

Torpesvingen 28 , 3295 Helgeroa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

62%

har bolig på over 120 kvm

37%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 137 m²
Bruksareal 144 m²
Tomt 434 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2009
Gårdsnummer 4094
Bruksnummer 116
Energimerking D
FINN.no 297700273
Sist endret 04.05.2023 11:45
Prisantydning 3 790 000,-
Totalpris 3 898 770,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 898 770,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Anders Fremmerlid Glasø har gleden av å presentere Torpesvingen 28!

Dette er en innbydende halvpart av tomannsbolig beliggende på populære Torpefeltet i Helgeroa. Området er barnevennlig og rolig. Boligen ligger fint til og har gode parkeringsmuligheter i egen gårdsplass og garasje. Boligen ble oppført i 2009 og fremstår som velholdt og pen.

Boligen går over to etasjer og har en god planløsning. 1. etasje har entré med plass til å sette fra seg sko og yttertøy, videre er det en gang med tilkomst til et praktisk vaskerom med toalett og en bod til oppbevaring. Stua er boligens hjerte og blir fort det stedet familien vil tilbringe mest tid. Her er det god plass til både sittegrupper og spisestue. Vedovn i stua gir både varme og kos på kalde dager i tillegg til at det er varmekabler i alle gulv i 1. etasje. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har innredning med lyse, profilerte fronter. Her er det god plass til matlaging og godt med oppbevaring i skuffer og skap. Boligens 2. etasje har en fin stue som egner seg utmerket som lekeområde for barna eller som et sted hvor ungdommen kan trekke seg tilbake. Her er det utgang til en fin balkong hvor du kan nyte herlige sommerdager. Videre er det 3 gode soverom og et lekkert flislagt bad.

Tomten er pent opparbeidet med gårdsplass med belegningsstein og hage. I tilknytning til stue er det en fin terrasseplatting - denne er delvis takoverbygget slik at du sitter litt mer skjermet for vær og vind. Her er det god plass til utemøbler og grill - perfekt utgangspunkt for å nyte en av områdets mange soldager. Hagen inviterer til lek og moro for både to- og firbente.

Fra boligen er det kort vei til Søndersrød med matbutikk, post i butikk, legekontor og apotek. For deg med små barn så ligger Torpeløkka barnehage kun noen få minutters gange unna boligen. Det er heller ikke langt til Berg barneskole og Nesjar idrettsanlegg. Det er også kort vei til fine sandstrender, svaberg og marinaen med kiosk og restauranter. I tillegg er det flust av fine turområder hvor bla. Kyststien er verdt et besøk. Sommerperler som Nevlunghavn og Stavern ligger heller ikke langt unna, og er absolutt verdt et besøk sommerstid. Ellers finnes du Larvik sentrum med sitt gode og varierte tilbud innen kort kjøreavstand fra boligen.

Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje: Entré, gang, vaskerom, bod, stue, spisestue og kjøkken.
2. etasje: Gang, bad, stue og tre soverom.

Standard

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2009 beliggende i Helgeroa. Boligen holder en normal god innvendig standard.

Innvendige overflater:
Tre-stavs parkett og flis på gulv.
Vegger med panelplater og flis.
Himlinger med takessplater.

Kjøkken:
Kjøkkenet er fra byggeår og har tre-stavs parkett på gulv, vegger med panelplater, samt himlinger med takessplater. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplate i heltre. Rommet er ventilert via avtrekksvifte integrert i overskap.

Bad 2. etasje:
Badet er fra byggeår og har fliser på gulv og vegger, samt himlinger med takessplater. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett og servant med innredning. Det er varmekabler i gulvet og rommet er ventilert via elektrisk fuktstyrt vifte.

Vaskerom:
Rommet er fra byggeår og har fliser på gulv og vegger, samt himlinger med takessplater. Av installasjoner finnes toalett, servant med innredning og opplegg til vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet og rommet er ventilert via elektrisk fuktstyrt vifte.

VVS/Teknisk:
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.
Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår.
Varmtvannstank av typen Oso super S200 fra 2009 plassert på vaskerom.
Hovedstoppekran plassert i vannskap.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod.
Oppvaring via vedfyring og elektrisitet.
Boligen har naturlig ventilasjon.

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Helgeroa som er særlig godt kjent for sin koselige atmosfære og liv om sommeren. Fra boligen er det kort vei til Søndersrød med matbutikk, post i butikk, legekontor og apotek. Det er kort vei til både barnehage og barneskole. Helgeroa byr også på en flott marina med kiosk og restauranter, i tillegg til flere fine sandstrender, svaberg og flott turterreng. Den populære Kyststien går forbi området og bør oppleves. Stien strekker seg fra Helgeroa via Nevlunghavn og til Stavern og byr på en spennende og variert turterreng.

Idylliske Nevlunghavn ligger ikke langt unna, og er en perfekt destinasjon for en sykkeltur. Nevlunghavn er en liten tidligere fiskerlandsby, som står på UNESCOs liste over verneverdige tettsteder, med trange smågater med eldre trehusbebyggelse omkranset av vakker naturskjønn skjærgård. I Nevlunghavn er det et koselig miljø med fiskeutsalg på brygga, populært bakeri, trivelige små restauranter og gjestgiveri. Du bør også ta turen innom  populære Nevlunghavn Bakeri & Conditori - et samlingssted for fastboende og turister.

En kort kjøretur unna finner du populære Stavern som er en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted.

Larvik sentrum er kun en bil- eller busstur unna. Her finnes butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Larvik sentrum kan også by på nærhet til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på.

Dette er konstruksjoner som ikke er undersøkt:
Stakeluke - Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
Yttertak - Tekking, takgjennomføringer, skorstein over tak, beslag, renner, nedløp og snøfangere er ikke undersøkt.
Fundamenter og byggegrunn - Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent og fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har.

Dette er tilstandsgrad 2:

Bad 2. etasje:
Overflater himling - Det ble registrert fuktmerke i himling. Merket ble på befaringsdagen funnet tørt. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Fallforhold - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 7 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.

Vaskerom:
Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn.
Fallforhold - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 6 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.

Øvrige rom:
Overflater gulv - Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Innerdører - Dørbladet til innerdør ved et soverom i 2. etasje har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes - dørblad/dørkarm bør justeres.

VVS/Teknisk:
Annet - Vannskap mangler innvendig sprutsikring. Låsesylinder til skapdør på vannskap er defekt - tiltak anbefales.

Radon - Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen.

Yttertak:
Inspeksjonsmulighet - Det var ikke fremlagt stige på befaringsdagen. Taket ble derfor ikke tilstrekkelig vurdert fra utsiden.

Balkong:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - Gulv har behov for overflatebehandling.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Tilleggskommentar:
Huset har kun vært bebodd sporadisk i vårt eie, gjerne noen få dager ifbm ferier, som en lite brukt fritidseiendom. Huset er malt utvendig av fagmann høst -22. Terrassegulv ute bør oljes når det tørker opp etter vinteren.

Boligens areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 144 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, vaskerom, stue, spisestue og kjøkken.
I tillegg finnes en bod på 7 m² som s-rom.

2. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, stue og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Torpesvingen.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 434 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på egen gårdsplass.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Anticimex AS og opplysninger gitt fra selger:

Bygningen er oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasade med liggende trekledning. Saltak
tekket med betongtakstein. Vinduer i 2-lags glass terrassedører og ytterdør fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.09.2009 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

I 2010 ble det godkjent oppføring av garasje på eiendommen. Det foreligger ikke ferdigattest for tiltaket.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvaring via vedfyring og elektrisitet. Det er varmekabler i alle gulv i 1. etasje.

Ildstedet i boligen er ikke registrert hos Larvik kommune, men selger er i prosess med å melde inn ildstedet til kommunen. Det betales pr. i dag ikke noe i kommunale avgifter for feiing etc. Larvik kommune opplyser at de ikke har informasjon om feiing eller branntilsyn på eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 825 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp og renovasjon.

Det er innført eiendomsskatt i Larvik kommune for 2023. Satsen er 1 promille av Skatteetatens formuesgrunnlag for 2023. Satsen kan maksimalt økes opp til 4 promille i 2026.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 863 101 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 107 162 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Torpefeltet og i bebyggelsesplan for Torpefeltet - Felt B11 og B12. Kopi av dokumentene følger inntatt i salgsoppgaven. Eiendommen er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel. Eiendommen omfattes av hensynssone H910_1 som sier at reguleringsplanen gjelder foran kommuneplanens arealdel.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 85 99 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Torpesvingen 28, 3295, Helgeroa, Gnr. 4094 bnr. 116 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-23-0034

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.