Kaldnes

Bo sjønært i en RÅlekker endeleilighet med høy standard! 2 balkonger - 2 soverom - Garasjeplass & heis

Rambergveien 33 , 3115 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

51%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 88 m²
Bruksareal 105 m²
Bruttoareal 113 m²
Tomt 814 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 2015
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 346
Energimerking C
FINN.no 206293370
Sist endret 14.04.2021 16:19
Prisantydning 5 990 000
Totalpris 6 148 769
Ligningsverdi 1 001 897,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 148 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og innholdsrik leilighet i 5. etg med parkeringsplass i garasjekjeller, samt egen bod. Du tar heisen opp fra p-kjeller som stopper utenfor døren til leiligheten. Leiligheten inneholder entré, stort og flott bad, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til 2 herlige balkonger. Den søndre balkongen er innglasset. Praktisk barløsning på kjøkkenet. Videre har leiligheten 2 gode soverom og en praktisk bod.
Meget flott leilighet som bør sees!

Standard

Velkommen til Rambergveien 33 og denne rålekre, trendy leiligheten med høy standard på hele 105 kvm i bra. Gjennomgående endeleilighet i 5. etasje med 2 balkonger hvorav den søndre er innglasset og begge har fin utsikt til sjøen og Tønsberg havn. Den innglassede balkongen har solskjerming på alle vinduene, så kan man selv velge hvor mye sol man ønsker inn på balkongen. Leiligheten er meget delikat og tidsriktig innredet med gjennomgående flotte og tidsriktige farger. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning. Kjøkkenet er fra HTH og har lys utførsel. Kjøkkenet har forøvrig mye skap- og benkplass, samt integrerte hvitevarer. Stuen er meget lys og åpen. Her er det store vindusflater som slipper inn mye naturlig dagslys. Det er utgang fra kjøkkenet til solrik og koselig balkong. Her kan morgenkaffen nytes mens man skuer mot Tønsberg brygge. Leiligheten har 2 soverom hvorav hovedsoverommet har stor skyvedørgarderobe og tv-uttak. Badet er stort og lekkert med nydelige fliser, dusjhjørne samt egen nisje til vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har forøvrig en innvendig bod samt en bod i kjeller og parkering i felles parkeringskjeller.
Dette er en utrolig lekker og tidsriktig leilighet med 2 store og solrike balkonger. Særlig enklere liv får man kanskje ikke - med heisadkomst til parkeringsplass i garasjekjelleren under bygget og tøffelavstand til søppelrom, sykkelbod og matbutikken. Leiligheten må oppleves - Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Felleskostnader

2 754 pr. mnd. Dekker TV-anlegg/bredbånd, felles forsikring, felles energi/fyring, personalkostnad, styre-, revisjon-, forretnings- og konsulenthonorar, drift og vedlikehold og andre driftskostnader. Akonto fjernvarme på kr 460,- pr. mnd. kommer i tillegg.
Felleskostnader 1.968,-
Garasje 200,-
Akonto fjernvarme 460,-
Kabel-tv 586,-
Sameiet har akonto innbetaling av fjernvarme og avtale med ISTA for avregning en gang pr år. Felleskostnadene settes opp med 10% fra desember 2020.
Kommunale avgifter faktureres hver enkelt seksjonseier.

Sameie

Sameiet Sjøfront er et veldrevet sameie bestående av 25 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 916914903, og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresse:
Rambergveien 33
Rambergveien 35.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se vedlagt årsberetning fra sameiermøtet i 2019.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskapet p.t.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1839923

Regnskap

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 895 567,-. Dette er kr 145 567,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak andre inntekter.
Andre inntekter består i hovedsak av viderefakturering til beboerne for kostnader knyttet til vindus- og garasjevask samt innbetaling til vedlikeholdsfond.
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 952 594,-. Dette er kr 201 244,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak høyere kostnader til drift og vedlikehold enn budsjettert.
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 29 730,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt i salgsoppgave.

Husdyrhold

Se sameiets vedtekter.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger er kledd med fasadeplater og teglstein. Flatt tak er tekket med takfolie.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 28.01.21.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Rambergveien 33 og 35, nybygg/boligblokk, datert 12.02.2016.
Det foreligger ferdigattest for grunnarbeider i sjø, datert 27.01.2014.
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for  innglassing, datert 11.11.2019.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 113 kvm
5. etasje:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Ringeklokken blir merket med Bakke Sørvik & Partners klistrelapp.

Tomt

Areal: 814 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Maritimt miljø med nærhet til alle byens funksjoner. Det er lokale butikker og restauranter på Kaldnes. Her er det trivelig å bo.

Garasje / Parkering

Garasjeplass i oppvarmet felles garasjeanlegg. Her går du tørrskodd fra bilen opp heisen og inn i leiligheten. Praktiske døråpnere i garasjeanlegget som gjør det enkelt å manøvrere seg med handleposer i hendene.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Kostnader knyttet til drift og vedlikehold av biloppstillingsplass i garasjekjeller, som f.eks. garasjeport, renhold av garasjeanlegget o.lign. fordeles mellom seksjonene som disponerer parkeringsplass med en lik andel pr. plass, jfr. også § 21.
Parkeringsplasser og boder med kjøre- og adkomstarealer i garasjeanlegget utgjør en egen anleggseiendom gnr 1003/bnr 345 . Anleggseiendommen er et eget realsameie mellom de ideelle eierne i dette.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten badet som har varmekabler.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 7 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 7 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 761 pr. kvartal I tillegg har sameiet felles vannmåler, og betaler vann og avløp etter målt forbruk.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor. Kostnad er inkludert i fellesutgifter pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 001 897 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 606 829 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse/blokkbebyggelse, uteoppholdsareal og trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser, med reguleringsplan Kaldnes delfelt M,N,K mfl. (vedtatt 25.4.2012, planID3803 20110035). Relaterte planer til eiendommen er Kaldnes, felt "O" med tørrdok og tilhørende torg (vedtatt 1.2.2006) og Kaldnes - felt K og N (vedtatt 10.9.2008). I henhold til kommunedelplan for sentrum - byplan 2018-2030 TBG (vedtatt 22.05.2019) er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. Reguleringsplan med bestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kaldnes er ikke ferdig utbygget, så man må være forberedt på at det kommer opp flere boligblokker i tiden fremover.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 01.12.2015, dagboknr. 1122219 - gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Rettighetshaver er også parseller som fradeles fra gnr. 1003 bnr. 79.
Seksjonering, tinglyst 08.12.2015, dagboknr. 1149018.
Gbnr. 1003/346 snr. 6 har 3/79 andel i realsameie gbnr. 1003/345.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og stekeovn.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Svenn-Harald Eikenes Halvard Lie

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.