Tønsberg

Kaldnes Brygge - Helt RÅ leilighet ytterst i vannkanten - Panoramautsikt - Ettermiddagssol - Balkong - Garasje - Heis!

Rambergveien 41 , 3115 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

66%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 526 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 356
Energimerking B
FINN.no 288414703
Sist endret 20.01.2023 17:24
Prisantydning 7 200 000,-
Totalpris 7 389 019,-
Fellesutgifter 2 784,-

Beregnet totalkostnad

7 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 189 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 389 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Foruten felles inngangsparti, felles gang og trappeadkomst samt heis inneholder leiligheten i 4. etasje:
Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, 2 soverom og bod.

Tilhørende parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg.

Standard

Rambergveien 41 er en helt RÅ leilighet beliggende helt ytterst i vannkanten med panoramautsikt!
Leiligheten ligger fint til i 4. etasje med heisadkomst og garasjeplass klargjort for el-billader. Fra stuen er det utgang til balkong som byr på seneste kveldssol og en fantastisk utsikt med magiske solnedganger. Store vinduer gjør at sol og utsikt også blir ivaretatt innenfra. Standarden er stilfull og moderne med blant annet vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjennvinning, Fancoil/kjøleanlegg i stue og hovedsoverom, enstavs eikeparkett, lekre detaljer og gjennomført fargevalg. Planløsningen er meget arealeffektiv og man kommer inn i en romslig og lekker hall med stort og praktisk garderoberom. Stue og kjøkken er i åpen løsning. Her har du store panoramavinduer som gjør at utsikten nærsagt kommer inn i rommet. Kjøkkenet er både lekkert og velutstyrt, og er i mørkbeiset eik. Det er integrerte hvitevarer. Videre finner man et stilrent bad/vaskerom og to soverom, hvorav hovedsoverom har stor garderobe samt utgang til balkong. Her har du rett og slett en helt RÅ leilighet der du kan flytte rett inn!  Med både restauranter, butikker, Tønsberg by, badeplass og brygge rett på utsiden av døren ligger alt til rette for det lettvinte og gode liv! Det er mulighet for kjøp av båtplass. Om man har gjester kan en gjesteleilighet leies av sameiet.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende kaféer og spisesteder nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder.   I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 minutter til Tønsberg sentrum, 25 minutter til Sandefjord og 70 minutter til Oslo S.

Velkommen til en fantastisk beliggenhet på populære Kaldnes!

Felleskostnader

2 784 pr. mnd. Fellesutgiftene dekker blant annet bygningsforsikring, drift/vedlikehold/vask fellesarealer (vaktmestertjeneste), drift/vedlikehold heis, kabel-tv, drift garasjeanlegg, forretningsførsel, styrehonorarer med mer.

Fordeling månedlige fellesutgifter/-kostnader:
Felleskostnad kr. 2 059,-.
Garasje kr. 200,-.
Kabel-tv kr. 525,-.

Forretningsfører opplyser at det er ikke vedtatt noen endring i felleskostnader fra 01.01.2023.
Videre opplyses gjeldende garasjeplass at styret vurderer en økning, men dette er ennå ikke endelig vedtatt. Garasjen er egen anleggseiendom som administreres av Sameiet Sjøfront II, det er knyttet ideelle eierandeler til denne til seksjoner i Sjøfront II og Sameiet Signaturen. Det er en sak mot utbygger angående lekkasje i anleggseiendommen, dette kan medføre økte kostnader.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Kabel-TV dekkes av fellesutgifter pr. mnd. Dekoder medfølger i handelen.
Bygningsforsikring dekkes av fellesutgifter pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Det er avtale i sameiet med BKK Energitjenester om avlesning og fakturering av fjernvarme, og eierskifte utføres av selger/kjøper ved overtagelse via https://www.bkk.no/kundeservice. Fjernvarme er ikke inkludert i felleskostnadene - kostnader forbundet med oppvarming og varmt tappevann faktureres seksjonene direkte i henhold til målt forbruk.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel formue

8 136.

Sameie

Sameie: Sameiet Signaturen, Orgnr: 921989075. Sameiet består av 22 boligseksjoner fordelt på 13 etasjer.
Styreleder i sameiet er Roy Gausaker.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrets arbeid:
- Dør med lås installert til sykkelbod.
- Utearealer opparbeidet.
- Filtersatser byttet i alle leiligheter.
- Manglende avtaler lastet opp i portal.
- Serviceavtaler GK inngått.
- Ny vaktmesteravtale inngått.
- Årshjul etablert.

Styret ser 3 potensielt gjenstående saker for avklaring:
- Vanninntrengning i garasje.
- Parkering/handikapparkering i overgang garasje/sluse for trang.
- Konkludere vedrørende fasadeheis.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Polisenummer: 6888506

Regnskap

Driftsinntekter i 2021 var tilsammen kr. 1 109 608,-.
Driftskostnadene i 2021 var tilsammen kr. 1 151 727,-.

Årsregnskapet for 2021 viser et underskudd på kr. 42 064,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr. 281 483,-. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2021 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Utdrag av Årsberetning 2022 med regnskap 2021 er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Utdrag fra vedtekter:
- Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter, har den enkelte seksjonseier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.
- Den enkelte seksjonseier har enerett til å bruke sin bruksenhet og rett til å benytte fellesarealene til det de er beregnet eller vanlig brukt til, og for øvrig til bruk som er i samsvar med tiden og forholdene.
- Bruksenhetene og fellesarealene må ikke brukes slik at bruken på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for andre seksjonseiere.
- Kostnader forbundet med oppvarming og varmt tappevann faktureres seksjonene direkte i henhold til målt forbruk.
- Kostander forbundet med drift og vedlikehold av biloppstillingsplasser i garasjekjelleren skal fordeles mellom de bruksenhetene som disponerer parkeringsplass, med lik andel per plass. Alle andre kostnader forbundet med anleggseiendommen, herunder kostnader til drift og vedlikehold av bygningsmassen, tekniske anlegg og installasjoner, fellesområder og boder skal fordeles etter sameiebrøken.
- Parkeringsplassene i garasjekjelleren kan kun overdras sammen med respektive seksjoner eller til andre seksjoner i Sameiet Signaturen.
- Styret er ansvarlig for at eiendommen til enhver tid er forsvarlig forsikret i et godkjent forsikringsselskap. Forsikringen skal også omfatte huseieransvarsforsikring, styreansvarsforsikring og rettshjelpsforsikring. Innboforsikring er den enkelte sameier selv ansvarlig for å tegne.

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
- Våtrom bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Avviket er på 3 til 4 mm.

I tilstandsrapport er følgende konstruksjoner ikke undersøkt (TG IU):
- Våtrom bad: Det er på grunn av bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
- Tekniske installasjoner varmtvannstank: Det er ingen bereder da det er varmtvann via felles system. Det er vannbåren i alle gulv foruten bod og bad.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 2 soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Takstmannens kommentar til areal og lovlighet:
Takhøyden varierer og er ca. 235 cm på det laveste og ca. 260 cm på det høyeste. Alle arealer er målt opp etter NS 3940 og vurdert etter takstbransjens veileder for arealmålinger. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og kan avvike fra disse.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
I følge eier er det utført håndverkstjenester på boligen de siste 5 år:
Det er malt en del innvendige overflater, lakkert dører og montert lysskinner. Selger har dokumentasjon.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik avholdt 10.01.2023 datert 13.01.2023. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 526 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Tilhørende parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg.

Parkeringsplass i garasjekjelleren kan kun overdras sammen med respektive seksjoner eller til andre seksjoner i Sameiet Signaturen.

Flere muligheter for leie av parkeringsplasser i området. Forøvrig gratis å parkere på de kommunale parkeringsplassene i tidsrommet fra kl. 18:00 til kl. 09:00.

Byggemåte

Dette er en tilstandsrapport som er beregnet på borettslagsleiligheter og etablerte sameier. Det er kun de observasjoner som gjøre inne i leiligheten som legges til grunn for vurderingen. Den vurderte leiligheten ligger i byggets 4. etasje og det medfølger garasjeplass og bod i kjeller.
Leiligheten er bygget i 2017/2018 og er bygget etter TEK 10.
Det er etter byggeåret malt tak, en del av veggene og lakkert innvendige dører. Det er også montert lys skinner i stue/kjøkken og et skap på soverommet.

Som det fremkommer i tilstandsrapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stort sett som følge av normal slitasje. Noen av avvikene må sees i sammenheng med den nye standardens strenge krav. I hovedsak gir leiligheten et normalt godt inntrykk. Det er ikke gitt opplysninger om det har vært skader, problemer med skadedyr, lekkasjer eller andre forhold som kan ha vesentlig betydning for leilighetens tilstand. Det må antas at leiligheten er bygget i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring. Dagens krav er strengere og avvik må da påregnes.

Utvendig
Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger er kledd med fasadeplater og noe teglstein. Taket er tekket med takfolie e.l. Dette er forøvrig felles konstruksjoner som ikke er ytterligere vurdert.

Innvendig
Innvendige overflater er i hovedsak fra byggeåret men mye av overflaten er malt opp i 2021. På gulv: Parkett. På vegger: malte plater I tak: Malte elementer.

Våtrom
Bad: Badet er fra byggeåret og arbeider er levert av firma. Da det er gitt ferdigattest må det antas at all relevant dokumentasjon er ivaretatt ved søknad om ferdigattest. Rommet inneholder innredning, servant, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Vegghengt wc er montert med saftybag.

Kjøkken
HTH innredning med sorte slette fronter. Det er integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er montert komfyrvakt. 5 års bruk legges til grunn for vurderingen. Mindre merker og sår blir ikke kommentert. Det er montert ventilator over kokesonen.

Tekniske installasjoner
Leiligheten varmes opp via vannbåren varme og det er varmekabler på badet. El-anlegget er fra byggeåret og lys skinner er montert i 2022. Sikringsskapet er plassert i boden og er utstyrt med automatsikringer. Selger har FDV dokumentasjon.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik avholdt 10.01.2023 datert 13.01.2023.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest høyblokk datert 08.10.2019 og midlertidig brukstillatelse datert 29.11.2018. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattesten er vedlagt i salgsoppgaven.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.

Oppvarming

Selger opplyser: Varmekabel på badet og vannbåren gulvvarme med fjernvarme.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Fjernvarme er ikke inkludert i felleskostnadene - kostnader forbundet med oppvarming og varmt tappevann faktureres seksjonene direkte i henhold til målt forbruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 3 258 kwh. Energiforbruket er innhentet fra Lede, er et snitt årsforbruk og vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 593,31 pr. år I tillegg betales det kr. 16,14 pr m³ vann og kr. 26,46 pr m³ avløp. Eiendommen deler vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk fordelt på hver seksjon og forbruk i 2022 var 61 m³. Dette kommer i tillegg til nevnte beløp.
Kommunale avgifter betales kvartalsvis.

Kommunale avgifter vil kunne variere/øke. Det tas forbehold om endring av avgifter og gebyr.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 875 200 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 150 721 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område med planID 10035 og plannavn Kaldnes delfelt M, N, K m.fl., vedtatt 25.04.2012 med reguleringsformål boligbebyggelse - blokkbebyggelse, småbåtanlegg i sjø og vassdrag, ras- og skredfare, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i ett område som i kommuneplanen/kommunedelplanen, plannavn Kommunedelplan Sentrum Byplan 2018-2030 vedtatt 03. 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og andre typer bebyggelse og anlegg - nåværende (småbåtanlegg).

Det opplyses forøvrig om at Kaldnes er et område under utvikling.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser/avtaler som følger eiendommen:
1877/900095-1/91 Erklæring/avtale 08.01.1877 
Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
Overført fra: 03803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1899/900073-1/91 Erklæring/avtale 07.02.1899 
Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1900/900223-1/91 Bestemmelse om gjerde 30.01.1900 
Overført fra gnr. 1003 bnr. 241.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1915/900185-1/91 Bestemmelse om vannrett 12.10.1915 
Overført fra gnr. 1003 bnr. 35.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1921/900370-1/91 Bestemmelse om bebyggelse 26.07.1921 
 Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1977/7546-1/91 Bestemmelse om adkomstrett 22.12.1977 
Diverse betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Munkerekkveien 2 til Fylkesveien.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1977/7547-1/91 Erklæring/avtale 22.12.1977
Diverse betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Rambergveien 36 til Fylkesveien.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1977/7663-1/91 Bestemmelse om adkomstrett 29.12.1977
Diverse betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Rambergveien 28B til Fylkesveien.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1978/6075-1/91 Erklæring/avtale 10.10.1978 
Rett til anlegg og vedlikehold av avløpsledninger
Rettighetshaver: TAU.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1995/11817-4/91  Bestemmelse om vann/kloakkledning 27.09.1995 
Bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Plikt til grunnavståelse til ev. veiutvidelse, fellesareal m.v.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1995/13077-2/91 Erklæring/avtale 23.10.1995 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Bestemmelse vedrørende frisiktsone.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1998/2573-1/91 Bestemmelse om adkomstrett 05.03.1998 
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 1003 Bnr: 297.  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1998/11070-1/91 Elektriske kraftlinjer 16.09.1998 
Tønsberg Energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift og vedlikehold m.v. av nevnte nett.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

2015/1122219-6/200 Erklæring/avtale 01.12.2015
Rettighetshaver: Knr: 3803Gnr: 1003 Bnr: 345 og 346.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Rettigheten gjelder også på parseller som fradeles fra gnr. 1003 bnr. 79.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

2016/467364-6/200 Bestemmelse om adkomstrett 26.05.2016
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 1003 Bnr: 34, Gnr: 1003 Bnr: 342 Snr: 1-64, Gnr: 1003 Bnr: 347, 348 og 349.
Adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller.
Overført fra: 3803-1003/356.
Gjelder denne registerenheten med flere.

2018/392663-1/200 Seksjonering 02.02.2018
Oppretter seksjoner: Snr: 6.
Formål: Bolig.
Tillegsdel: Bygning.
Sameiebrøk: 66/2413.

Det er registrert følgende servitutter/heftelser/avtaler som følger realsameiet:
2017/1368884-1/200 Bruksrett 06.12.2017
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 1003 Bnr: 356.
Rett til sykkelparkering i bod og adkomst til sykkelparkering.

Servitutt 2016/467367, 2018/392663 og 2717/1368884 er innhentet av megler, og kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler kontor.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei via privat vei. Offentlig vann og avløp. Opplysninger i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rambergveien 41, 3115, Tønsberg, Gnr. 1003 bnr. 356 snr. 6 orgnr. 921989075 i Tønsberg kommune
Ideell andel av sameiet: 66/2413

Med eiendommen følger eierandeler i realsameie:
2/99eierdel i Gnr. 1003 Bnr. 357.

Oppdragsnummer

28-22-0181

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.