Tønsberg

Easy living i helt ny & supermoderne leilighet - Herlig vestvendt balkong, garasje & heis - 2 soverom

Lindeveien 3c , 3118 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler / Partner
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

93%

eier sin egen bolig

44%

av eiendommene har pris over 5 mill

84%

har bolig på over 120 kvm

36%

er barnefamilier

42%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 61 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1 768 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2022
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 330
Energimerking B
FINN.no 285348024
Sist endret 06.06.2023 10:00
Prisantydning 5 390 000,-
Totalpris 5 415 869,-
Fellesutgifter 3 451,-

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 850,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 474 936,-)) 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 25 869,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 415 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flotte Lindetunet har en sentral beliggenhet i populære Presterødåsen med kort vei til blant annet Tønsberg sentrum, Olsrødsenteret med div butikker samt herlige turområder. Bilen parkerer du i felles garasjeanlegg med heisadkomst til de fleste leilighetene. Lindetunet er spekket med lekre kostbare detaljer, delikate og stiltilpassede eksteriør- og interiørløsninger. Her bor du rolig og solrikt med kort vei til alt hva du trenger.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré, åpen stue- og kjøkken med utgang til balkong, 2 soverom (hvorav det ene har walk-in closet), toalettrom, samt et bad med opplegg til vaskemaskin.

Utstyr

- Heis fra parkeringskjeller og opp til hver etasje.
- Oppvarming i hovedsak vannbåren gulvvarme fra bergvarme.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Boligsprinkling i bolig og fullverdig sprinkelanlegg i kjeller.
- I hovedsak skjult elektrisk anlegg.
- Ringetablå med porttelefon, video og automatisk døråpner.
- Trekkrør fra leilighet til parkeringsplass (for elbil lader)

Standard

Velkommen til Lindetunet og denne nye, innbydende leiligheten beliggende i 2. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, utbygger har brukt flere kostbare detaljer både i leilighet og i fellesarealer.

Innvendig i leiligheten møtes man av en romslig entré med skyvedørsgarderobe. Entréen oppleves som lys og luftig og har adkomst til bad, separat toalett og ett av soverommene. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning i et svært tiltalende rom med parkett på gulvet og lyse malte flater. Store glassflater gjør at lys slipper godt inn til rommet. Fra stuen er det utgang til stor balkong mot vest. Legg merke til terrassedørene og vinduer mot balkongen som strekker seg helt opp mot himlingen. Lekkert kjøkken med kjøkkeninnredning i lys utførelse. Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe. I tilknytning til hovedsoverommet har man en bod/walk-in closet. Badet er innredet med stor dusjnisje, vegghengt toalett, servant med underliggende innredning og speil, samt opplegg for vaskemaskin. Lekre moderne fliser på gulv og vegger gjør badet strøkent. Soverom 2/gjesterom har plass til seng og garderobeskap.

Vannbåren gulvvarme fra bergvarme i gang, stue og kjøkken legger til rette for behagelig inneklima og sparte strømkostnader!

Lekre fellesareal med teppe i hall, trapp i tre, praktisk heis fra garasje og boder til etasjen, her går man tørrskodd til bilen!

Virkelig en flott leilighet hvor man kan flytte rett inn! Kort vei til skog, butikker og kollektiv trafikk! Velkommen til Presterød og Lindetunet!

Uteareal

Meget hyggelig uteareal med lekeapparater, plen og fine blomster. Det gjenstår en liten støyskjerm i tre og glass mot Døsserødsvingen. Uteareal ferdigstilles så snart ferdigstillelse av de enkelte hus eller så snart årstiden tillater det.

Beliggenhet

I vakre Presterødåsen har du alle muligheter til å leve det gode liv med tilgang til alt du måtte ønske og har behov for - enten det er hverdag eller helg. Sjø, turområder, skole, barnehage og Olsrødsenteret er like i nærheten. På Olsrødsenteret finner man bla dagligvareforretning, kafe, apotek, legesenter, optiker, frisør samt et stort treningssenter med varmt basseng for de som er gald i et bad.  Ønsker man større utvalg av kafé og shopping er Tønsberg sentrum kun en 5 minutter unna med bil. Her er det et godt utvalg av restauranter, kafeer og kultur- og opplevelsestilbud. Med andre ord  - med en leilighet i LINDETUNET bor du nær det meste!

Felleskostnader

3 451 pr. mnd.

Felleskostnadene dekker blant annet kommunale avgifter til renovasjon, snøbrøyting, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger, tv/internett (grunnpakke fiberaksess), driftskostnader og serviceavtaler og vedlikehold av garasje og bodanlegg. I felleskostnader ligger også a konto beløp for fjernvarme. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere.

Felleskostnader til garasjekjeller og bodanlegg kommer som en egen fakturalinje i relasjon til antall plasser den enkelte disponerer.

Kostnader til kommunale avgifter for vann og avløp faktureres den enkelte seksjonseier med direkte faktura fra Tønsberg Kommune.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Sameie

Eierseksjonssameiet Lindetunet, org.nr. 930 264 490, består av 16 boligseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er Usbl.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 23. mai 1997, nr. 31, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av Sameiermøtet. Videre er det Sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/ trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.

Det er utarbeidet vedtekter for sameiet. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Forøvrig gjelder Lov om eierseksjoner for Eierseksjonssameiet og driften av dette.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er pt. ikke fellesgjeld på leiligheten.

Forsikring

Gjensidige Forsikring frem til 31.12.2022, deretter vil sameiet gå over til USBL.

Regnskap

Sameiet har ikke hatt første driftsår, regnskap for 2021 foreligger derfor ikke. Budsjett er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-
-
-

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 66 kvm

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, wc, bad/wc/vaskerom
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom og bod.

NB! Leiligheten er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/skjeve vinkler og/eller buede vegger. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 768 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Fellesområdene er utformet som et tun og det vil bli beplantning av ulike slag når våren og sommeren kommer.

Garasje / Parkering

Det medfølger en stk parkeringsplass i felles parkeringskjeller. I tillegg medfølger en sportsbod. Det er også en stor felles sykkelbod i kjelleren.

Byggemåte

Leilighetsbyggene er oppført med bærende konstruksjon av tre. Byggene over felles garasjeanlegg er oppført i betong. Videre er det stående og liggende trepanel, med utstrakt bruk av glass i fasadene. Det er benyttet en stedstilpasset farge som gjør at boligene sklir godt inn i det allerede eksisterende boligfeltet. Vegger i fellesarealer/trapperom er utført i bindingsverk med gips eller betong. Skillevegger mellom leiligheten er i bindingsverk og malte gipsplater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.12.2022 for oppføring av to leilighetsbygg med garasjekjeller. Ferdigattest utstedes når alt er ferdigstilt. Det er utbygger som sørger for dette. Den midlertidig brukstillatelsen er vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skolekrets.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Oppvarming kommer i hovedsak fra bergvarme (brønnpark av energibrønner/varmepumpe sentralt plassert i kjeller). Det er vannbåren gulvvarme i gang stue og kjøkken. Elektriske varmekabler på bad.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 11 335 pr. år Det er registrert midlertidige gebyrer på leiligheten. Prisen oppgitt gjelder ferdigstilt boenhet med priser for 2022.De kommunale avgiftene faktureres kvartalsvis direkte fra Tønsberg kommune.

Formuesverdi

Det foreligger ikke formuesverdi hos Skatteetaten p.t.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, med plannavn Olsrød-Døsserød(vedtatt 02.06.1999). Relaterte planer til eiendommen er Bebyggelsesplan, Døsserød, felt C3 og C4 (vedtatt 15.8.2004) med plan-ID 57008-B1, mindre vesentlig endring av Olsrød Døsserød, felt C6 (vedtatt 21.6.2002) med plan-ID 57008-B2 og Olsrød-Døsserød, felt C5 (vedtatt 27.9.2002) med plan-ID 57008-B3.

I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er område eiendommen ligger i avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 05.09.2022, dagboknr. 982770.

Eiendommen har 1/3 andel i realsameiet gbnr. 148/325.

Det er tinglyst følgende rettighet på eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 18.09.2018, dagboknr.  1282975, gjelder: Bestemmelse om oppføring av nedkjøringsrampe i nabogrense.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.

Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse.

Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Lindeveien 3c, 3118, Tønsberg, Gnr. 148 bnr. 330 snr. 6 orgnr. 930264490 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0237

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.