Tønsberg, nært Åsgårdstrand

Nyoppført enebolig nært sjøen - Herlige sol- og utsiktsforhold - Innerst i blindvei tett på turområder

Åsgårdstrandsveien 414C , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

58%

av eiendommene har pris over 5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

22%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 144 m²
Bruksareal 154 m²
Tomt 460 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2022
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 18
Energimerking B
FINN.no 294532678
Sist endret 20.03.2023 12:23
Prisantydning 7 250 000,-
Totalpris 7 296 519,-

Beregnet totalkostnad

7 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 46 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 296 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Åsgårdstrandsveien 414C går over tre plan og inneholder:

1. etasje: Stor hall, 3 gode soverom, bod under trappen og flott bad/vaskerom.
2. etasje inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, bod og flott flislagt bad.
3. etasje inneholder stue med utsikt og soverom.

Carport og utvendig sportsbod.

Standard

Velkommen til Åsgårdstrandsveien 414 C. Ved Ytre Oslofjord har vi nå gleden av å presentere tre nyoppførte og rålekre eneboliger innerst i blindvei. Dette er en sjelden anledning til å skaffe seg et kliss nytt hjem med sjønær beliggenhet!

Boligen går over tre plan hvor du finner 3 soverom, romslig hall og lekkert bad i 1. etasje. Soverommene er store og har god plass til garderobeløsninger, samt leksepult eller lignende. Hallen har store flotte 60x60 fliser med varmekabler i gulv. Romslig skyvedørsgarderobe med speildører. Under trappen finner du en praktisk bod til støvsugeren mm. Badet i denne etasjen er stor og kombineres med vaskerom. Rommet er innredet med nydelige fliser på gulv og vegger. Her er det kostet på 60x60 fliser i tidsriktige og moderne utførsel. Rommet er innredet med stort dusjhjørne, dobbel servant med skuffer, overskap med speil og veggmontert toalett. Bak skyvedørsgarderoben finner du opplegg til vaskemaskin. Dette er en praktisk og flott nisje hvor du kan "gjemme" skittentøyskurv og vaskebøtta.

Ta trappen opp til 2. etasje og du kommer i avdelingen for opphold og matlaging. Her sinner du en romslig stue som er i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet har store vindusflater med godt utsyn mot sjøen, som også gir et herlig lysinnslipp. Fra kjøkkenet er det utgang til en stor terrasse som vender mot øst, sør og vest. Her har du fantastiske solforhold til godt utpå kvelden. Kjøkkenet er innredet med lyse fronter og hvit benkeplate. Kjøkkenet er stilrent og lekkert. Det er integrerte hvitevarer i innredningen. I stuen er det montert en lekker peisovn med glass på tre sider. Denne skaper god stemning på kalde vinterdager.
Denne etasjen har i tillegg et nydelig bad som også har fått påkostet 60x60 fliser på gulv og vegger. Badet er et viktig rom i boligen og her er det ikke spart på noe. Badet er innredet med stor dusjhjørne, servant med skuffer, overskap med speil, samt høyskap ved siden. Toalettet er også her veggmontert. På utsiden av badet er det en liten bod.

Tar du turen opp i 3. etasje så får du utsikt og sol du bare kan drømme om. Du blir møtt av er lys og flott stue med store vindusflater. Her er utsikten god og på terrassen er det meget gode solforhold. Her er det lett og sitte og la blikket sveipe over horisonten og bare drømme seg bort. Utenfor stuen er det en stor terrasse på 22 kvm med vidstrakt utsikt. I tillegg til stue finner du også et soverom i denne etasjen. Rommet er stor og godt og malt opp i lyse moderne farger.

Her får du noen nydelige boliger med høy teknisk standard. Boligene er nyoppførte og ikke tatt i bruk. Sjelden har vel begrepet "flytt rett inn" passet bedre.

Velkommen til visning!!

Beliggenhet

Boligene ligger i et rolig område ved sjøen, ca. 3 km sør for Åsgårdstrand sentrum. Eiendommen har nærhet til Volden barneskole, småbåthavn, seilforening og offentlig kommunikasjon og nyetablert flott strand ved Feskjær. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Horten videregående skole, flere skoler i Tønsbergområdet med bl. a Wang, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Området byr på nydelige strender, badeplasser og kyststi som gir god rekreasjon. Kyststien tar deg gjennom skogsområdet til Borrehaugene og Midgardsenteret. Borrehaugene er Norges første nasjonalpark, med gravhauger, flott turterreng, grønne lunger og majestetiske eiketrær. På området finner du blant annet Midgardsenteret med museum og sin stilfulle Gildehall, formet som et langskip fra vikingetiden. Langs Kyststien ligger det flere solrike plasser med bademuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker og Meny Åsgårdstrand. Paletten kjøpesenter i Åsgårdstrand har flere butikker og fasiliteter, deriblant apotek, vinmonopol, blomsterforretning og frisør. Alternativt ligger Sjøsiden, Torggården og Vektergården kjøpesentre midt i Horten sentrum, kort vei fra gågatene og resten av sentrumsbutikkene. Tønsberg sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil hvor man har Farmandstredet med et rikt utvalg av butikker, samt bl.a. Tønsberg Brygge med mange populære spisesteder. Åsgårdstrand er også kjent som "kunstnerbyen", der Edvard Munch, Christian Krogh og Hans Heyerdal malte noen av sine kjente malerier. I dag finnes det flere gallerier, kunstverkutsalg og atelier i den lille byen, som har et idyllisk sørlandspreg. Edvard Munchs hus er i dag et museum hvor alt er bevart slik det var da kunstneren bodde der. I småbyidyllen finner du også flere kaféer, pub og vinstue. Sommerstid åpnes i tillegg flere restauranter i den gamle delen av byen, nærmest fjorden. Ønsker du å utfordre golfkunnskapen kan Borre Golfklubb friste med 18 hull, spektakulær utsikt og et hyggelig miljø. Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 70 meter unna boligen. Med bil tar ca. 5 min til Åsgårdstrand, 15 min til Tønsberg, 15 min til togstasjonen på Skoppum, 19 min til Horten sentrum, 32 min til Sandefjord Lufthavn og 54 min til Drammen.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Tv og internett blir levert av Home Net. Det er lagt kabel inn i boligene. Kjøper tegner abonnement selv.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 154 kvm

1 . etasje/kjeller:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 51,9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, 3 soverom, bad/vaskerom.

2. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 56,5 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad.

3. etasje:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Arealbekreftelse

Arealene er hentet fra godkjente tegninger utarbeidet av TreKonsult AS. Disse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 460 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er seksjonert. Hver bolig har sin egen del som tilhører boligen. Dette er nedfelt i seksjoneringen som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Tomtene er opparbeidet med asfaltert gårdsplass og carport. Øvrige områder rundt boligen er lagt med gress som gjør at du får noe boltreplass og plass til en trampoline eller ballbane. Det er etabler flott støttemur fra carport og ut mot veien. Hellelagt inngangsparti og "krok" for sykkelparkering mm på nordsiden av boligene.

Den siste biten av veien inn til boligene blir asfaltert når hus 4 er ferdig (øverst i feltet) Dette er stipulert å skje om ca. 1. år.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen carport, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler i gårdsplassen.

Byggemåte

Boligene er oppfør i tre på støpt plate på mark i 2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 3 eneboliger med carport, datert 07.10.2022. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Volden skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen er godt isolert og holder godt på varmen. Oppvarmingen er basert på elektrisitet med varmekabler i gulver med fliser. Det er i tillegg montert en lekker vedovn i stuen i 2. etasje.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ukjent da boligen ikke er tatt i bruk.

Kommunale avgifter

Kr. 15 730,- pr. år
De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Priser oppgitt gjelder gebyrer for en ferdigstilt boenhet mellom 71-300 m². Eiendommen står i dag med midlertidige gebyrer.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.2019, ligger eiendommen i et område som er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Selger opplyser at et hus nr. 4 er under planlegging og må forventes oppført i fremtiden.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Seksjonering, tinglyst 11.08.2022, dagboknr. 880300.

Rettigheter i eiendomsrett på eiendommen GBNR. 126/3 (tinglyst på eiendommen før seksjonering):
Bestemmelse om vannrett, tinglyst 24.07.1934, gjelder: Rett til å grave brønn på hovedbølets grunn, samt å legge vannledning derfra og frem til tomten. Det er ukjent hvorledes rettigheten utøves p.t.

Bestemmelse om veg, tinglyst 11.06.2020, dagboknr. 2580365, gjelder: Veirett for GBNR. 126/18 og 50 over eiendommen GBNR. 126/3.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ikke er registrert noe ildsted på eiendommen. Det er meldepliktig til brannvesenet når det monteres ildsted for fyring med gass, olje og ved. Kjøper overtar ansvaret for forholdene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra byggemeldte tegninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Åsgårdstrandsveien 414C, 3179, Åsgårdstrand, Gnr. 126 bnr. 18 snr. 3 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0263

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.