Kjellelia

NYTT & LEKKERT!! - Strøken leilighet på 80 kvm med sol & utsikt - Tett på by & natur - Innglasset balkong - Garasje

Kjellengveien 30C , 3125 Tønsberg

VISNINGER

27. mars mandag kl. 16:30-17:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

40%

av eiendommene har pris over 5 mill

74%

har bolig på over 120 kvm

46%

av boligene er nyere enn 20 år

43%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 80 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 264 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2021
Gårdsnummer 51
Bruksnummer 595
Energimerking A
FINN.no 277235389
Sist endret 20.03.2023 14:11
Prisantydning 5 780 000,-
Totalpris 5 933 519,-
Fellesutgifter 2 547,-

Beregnet totalkostnad

5 780 000,- (Prisantydning) Omkostninger 144 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 780 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 153 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 933 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Smakfull og delikat leilighet med moderne standard, og inneholder foruten skjermet trappeadkomst, 2 balkonger mot syd og vest:

Romslig entré med garderobe, 2 soverom - ett m/ walk-in closet, separat toalett, stilfullt flislagt bad m/badekar og dusj, stor åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en herlig stor innglasset balkong mot syd.

Lagringsloft med adkomst via det ene soverommet.

Parkering og biloppstillingsplass i garasjerekke på utsiden med låsbar bod i bakkant, samt frittstående bod.
Rundt bygningene er det store felles uteområder med grøntanlegg og aktivitetsmuligheter
Gjesteleilighet på ca. 62 kvm, som alle beboerne i Kjellelia har en andel i.

Standard

Velkommen til Kjellengveien 30C og denne nye og lekre leiligheten i 2. etasje. Leiligheten holder en tidløs og moderne standard hvor du kan flytte rett inn. Bygget har høy teknisk standard og ligger fordelaktig til tett på byen og skogen. Leiligheten har en stor balkong som er innglasset og har gode sol- og utsiktsforhold. Det er også privat balkong utenfor inngangsdør mot vest. Garasje med bod og biloppstillingsplass  ligger rett på utsiden av leiligheten.

Du kommer inn i en stor entré hvor du finner garderobeløsninger. Videre går du inn i en stor, lys og meget hyggelig stue- og kjøkkenløsning. Rommet bader i lys via store vindusflater, samt har utgang til balkongen. Stuen har god plass til møblering i flere soner. Kjøkkenet er oppgradert fra standard og har godt med skap- og benkeplass. Innredningen er i eik utførsel og er levert av kvalitetsmerket Sigdal.
Badet er helfliset og flott med nydelige flisvalg. Badet på 8 kvm har god størrelse og har flott innredning med underskuffer. Dusjhjørne, vegghengt toalett og badekar. Bak skyvedørene har du opplegg til vaskemaskin i en praktisk nisje. I tillegg til badet får du også et separat toalett i leiligheten.
Det er to soverom hvor begge har god størrelse på ca. 12 kvm hver. Fra det ene soverommet har du inngang til eget walk-in closet. Soverom 2 har også garderobeskap. Begge rommene er malt i moderne lune farger.

Her får du en stor og meget flott leilighet i et nyetablert og populært område. Er du glad i skogen og natur, så er stien rett utenfor døren. Samtidig er det gåavstand til Tønsberg sentrum. Leiligheten disponerer parkering i garasjerekke. Nydelig og unikt uteområde om du liker parsellhage og dyrking av grønnsaker. Gjesteleiligheten inneholder fellesrom, kjøkken, toalett, bad, soverom/kontor og delvis takoverbygget uteplass.

Dette er en leilighet du MÅ OPPLEVE!!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sørvestvendt og nydelig til i Kjellelia, rett utenfor sentrum av Tønsberg sentrum og i umiddelbar nærhet til Eik. Kombinasjon av gangavstand til sentrum og et stille og rolig nabolag med nærhet til natur og friområder. Området er en skjult perle, for de som ikke er fra byen. Etablert villastrøk i naturskjønne omgivelser. Som nevnt, umiddelbar nærhet til Eik, enkelt adkomst via skogen. Nydelige tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, som for eksempel Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet som tilbyr  ishall, tennisbaner og friidrettsarena. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for den som liker løping, sykling, ski- og spaserturer i skogen. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Ellers har man gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter. Kort vei til E18 mot Oslo og Kristiansand. Kort kjøreavstand til Torp Lufthavn (ca.19 km). Velkommen til en super beliggenhet!

Felleskostnader

2 547 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, div. honorarer, drift og vedlikehold og andre driftskostnader.

Herav:
Felleskostnader kr. 2 058,-
TV/Bredbånd kr. 489,-

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV og internett -inkl. i felleskostnader pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet  Syrin, org.nr. 928 280 535, består av 4 boligseksjoner.

Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Styreleder i sameiet er Kirsti Schjøll.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende ble vedtatt på årsmøtet:
- Plattinger, terrasser på bakkeplan samt levegger/hekk kan etableres av den enkelte seksjonseier iht. til tinglyst seksjoneringsbegjæring av 05.11.2021 med godkjennelse fra styret.
- Farge på solskjerming/screens skal være antrasitt/ mørk grå.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 8052391

Regnskap

Inntekter: Driftsinntektene i 2021 var til sammen kr. 30 152,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. - 4 210,-.
Resultat: Årets resultat på kr. 25 942,- fremkommer i resultatregnskapet og er overført til egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Kjøper bærer selv risikoen for en slik godkjenning, dog kan ikke styret nekte godkjenning uten saklig grunn.

Den enkelte seksjonseier har selv ansvaret for både innvendig og utvendig vask av vinduer til egen bruksenhet. Dette gjelder imidlertid kun for vinduer som er vendbare. Utvendig renhold av ikke vendbare vinduer er Sameiets ansvar.

Sameiet har, sammen med øvrige eierseksjonssameier og borettslag i Kjellelia, rett til å benytte det areal som står igjen av gbnr. 51/19 i Tønsberg, etter at grunn til eierseksjonssameier, borettslag og offentlige arealer er fradelt. Det samme gjelder alle innretninger på denne grunn og teknisk infrastruktur i bakken. Fellesskapet av disse rettighetshavere disponerer også seksjon 22 i Sameiet. Sameiet har plikt til å dekke en forholdsmessig andel av kostnader ved drift og vedlikehold av alle disse felles eiendeler og arealer. Sameiet plikter å delta i realsameie og/eller annen enhet (driftsforening) som har ansvaret for administrasjon, drift og vedlikehold av disse eiendeler og arealer. Sameiet skal rette seg etter vedtektene for realsameiet/driftsforeningen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 97 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og innglasset balkong.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er hentet fra bygningstegninger.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 264 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og fellesområde har en unik utforming, og her er det lagt ned mye omtanke i utforming av et hyggelig og frodig parkanlegg med stiforbindelser, hekker, beplantning, parsellhager, veksthus mm. Uteområdet er et felles møtested for beboere og gjester på området. Nydelig tomt hvor det er etablert en vannrenne mm som tar seg meget flott ut på området.
Ved trapp opp til leilighet er det også oppført en låsbar privat sportsbod på 5 kvm.
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

I hver av boligseksjonene inngår som tilleggsdeler henholdsvis én parkeringsplass i garasje og én bod i tilknytning til garasjen. I tillegg har alle leilighetene i Syrin en biloppstillingsplass foran egen garasjeport. Garasjeplasser og boder som er tilleggsdeler kan kun leies ut til andre seksjonseiere i Sameiet eller andre beboere innenfor Kjellelia, dvs. innenfor planområdet for reguleringsplanen "Kjelle boliger".

Byggemåte

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken. Dette gir en meget energieffektiv leilighet og er kostnadsbesparende å varme opp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse er utstedt  datert 01.11.2021, og ferdigattest vil innhentes av via Format eiendom. Dette er en vanlig situasjon i nye utbyggingsprosjekter. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets. Eik har svært god dekning på både skoler og barnehager. Dette gjelder alle trinn. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Leiligheten er p.t. utleid. Eksisterende kontrakt utløper 01.12.2022.

Oppvarming

Leiligheten varmes delvis opp via varmepumpe i ventilasjonsaggregat. Det er vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken, samt varmekabler på bad. Ev. panelovner på soverom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 336 pr. år
De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Det gjøres oppmerksom på at beløpet gjelder for 2022 og at avgiftene kan øke i 2023.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse og parkeringshus/-anlegg, med plannavn "Kjelle boliger", vedtatt 20.05.2015. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om veg, tinglyst 27.01.1931, dagboknr. 900532, gjelder: Rett til bruk av fellesvei.
Bestemmelse om veg, tinglyst 07.07.1931, dagboknr. 900533, gjelder: Rett til vann fra en av Kjelles brønner i utmarken og videre rett til å legge ledning fra brønnen til tomten. Rett til kjørevei opp til tomten.

Det er ukjent hvorledes de ovennevnte servituttene utøves p.t.

Bestemmelse om veg, tinglyst 29.10.1957, dagboknr. 502570, gjelder: Bestemmelse ang. rettigheter til vei.
Bestemmelse om veg, tinglyst 04.02.2020, dagboknr. 2063669, gjelder: Vestfold Vann IKS har evigvarende rett til bruk av vei tilhørende GBNR. 51/19 i Tønsberg, som markert med gult. Rettigheten gjelder til enhver tid når VV har behøv for å bruke veien i forbindelse med drift, vedlikehold og oppgraderinger av ventilkum.
Bestemmelse om nettstasjon, tinglyst 23.12.2020, dagboknr. 3531881, gjelder: Rett for Skagerak Nett AS til å bygge, drive og vedlikeholde en nettstasjon med tilhørende kabelanlegg på eiendommen. Rett til å legge og vedlikeholde høy- og lavspenningskabler frem til nettstasjonen. Rett til nødvendig fremkomst til nettstasjon og kabelanlegget med personale, utstyr og transportmidler. Rett til å forby bebyggelse, beplantning eller oppfylling av masse på eiendommen som kan være til skade eller hinder for vedlikeholdet av nettstasjonen med kabelanlegget.
Seksjonering, tinglyst 05.11.2021, dagboknr. 1395526.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin og elbil-lader.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra prosjekterte tegninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Kjellengveien 30C, 3125, Tønsberg, Gnr. 51 bnr. 595 snr. 4 orgnr. 928280535 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0280

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.