Kolbjørnsvik

HISØY - Romslig familiebolig med mulighet for individuelle tilpasninger. God beliggenhet - Sentralt på øya.

Granveien 18 , 4816 Kolbjørnsvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Bruksareal 164 m²
Tomt 740 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 306
Bruksnummer 230
Energimerking A
Sist endret 10.02.2021 14:29
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 5 931 170
Ligningsverdi 626 482,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 200 000,-)) -------------------------------------------------------- 31 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 931 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppvarming

Vannbåren varme i hele 1. etasje og bad i 2. etasje. I tillegg er det balansert ventilasjon med varmegjenvinning og mulighet for å sette inn ildsted.

Er dette noe for deg?

BOLIGEN ER UNDER OPPFØRING OG FERDIG UTVENDIG - BOLIGEN KAN FERDIGSATILLES INNVENDIG ETTER KJØPERS ØNSKER, BUSDJETT OG BEHOV INNNE SOMMEREN 2021
Innholdet i pakken er valgfritt for kjøper og selger er fleksibel. Det kan bl.a. nevnes: Oppgradering til Google Home trådløse høyttalersystem, smarthusteknologi styrt av et nettbrett/telefon, ladestasjon for elbil, elektronsik låsesystem for dører, oppgradert kjøkken, oppgradering av innvendige flater, montering og leveranse av ildsted mv. Verdien er satt til pris på kr. 200 000,- inkludert mva.

Beskrivelse

Prosjektert enebolig med god standard og moderne utrykk.
Eiendommen ligger i et eldre, etablert boligområde nær Kolbjørnsvik -? Hisøy Haveby. Hyggelig boligområde på en avstikker fra Kirkeveien som går fra Kolbjørnsvik til His Kirke. Eiendommen har meget gode solforhold og gangavstand til Kolbjørnsvik med fergeforbindelse til Arendal sentrum. Kort vei til barne-? og ungdomsskole og flere barnehager. Rikelig med fri-? og turområder i umiddelbar nærhet

Innhold

1. etasje: Hall, 3 soverom bad, teknisk rom/vaskerom, stue og kjøkken. I tillegg er det en romslig utvendig bod på 9,7 kvm.
2. etasje: Stor loftstue med utgang til stor takterrasse på ca. 25 kvm, bad, bod og soverom.

Standard

Boligen leveres med en gjennomgående god standard og leveres nøkkelferdig til kunde. Dersom kjøper kommer inn på et tidlig tidspunkt er det enkelt å gjøre endringer på planløsning, farge og materialvalg. Utvendig er det mindre muligheter for å komme med endringer med tanke på boligens plassering i forhold til naboer og omgivelsene rundt.
Boligen leveres med en standard pakke hvor begge badene er flislagt. Det blir vannbåren varme i hele 1. etasje og på bad i 2. etasje. Innvendige tak og vegger blir levert sparklet og malt, samt listefri overgang mellom vegg og tak i de fleste rom. Gulv blir levert med fliser og parkett. Baderomsinnredning leveres fra Viking Bad og kjøkkeninnredning levert av Aubo - Et dansk produkt, kjent for gjennomtenkt design og kvalitet. Hvitevarer er inkludert i leveransen.
Boligen har et moderne utrykk i en funkis stil. Hele 2. etasje ligger litt tilbaketrukket som gjør at man får en stor og romslig takterrasse ut fra loftstuen. Her kan man sitte og nyte kveldssolen til sent på kvelden. Det er store vindusflater som slipper inn nye lys og gir en åpen romfølelse. Boligen blir ført opp på en høyde fra Kirkeveien, slik at man heller ikke får innsyn i 1. etasje.

Internett

Det er klargjort for fiber i boligen, men kjøper må velge leverandør og foreta installasjon selv.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Diverse

Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Det kan således forekomme elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Det bemerkes spesielt at hvitevarer ikke inngår i leveransen. Tomten vil ikke bli opparbeidet slik som illustrert på fasadetegningene.

Boligens areal

Bruksareal: 164 kvm
1. etasje:
Bruksareal (BRA): 119 kvm i tillegg til 9,7 kvm utvendig bod og en carport på 33 kvm.
2. etasje:
Bruksareal (BRA): 45 kvm i tillegg til en takterrasse på 24,8 kvm.
Arealene er kun oppmålt av arkitekt og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe avvik må kjøper akseptere.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bygeområde; boligbebyggelse, og tilhører reguleringsplan 2011r2 Hisøy havby Østre del datert 27.02.1985.Det er en forutsetning for avtalen at det blir gitt byggetillatelse fra kommunen.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 100 % av kjøpesum ved overtakelse. Kjøper trenger ikke å ettablere byggelån i byggeprosessen. Ved inngåelse av kjøpsbekreftelse må finansieringsbekreftelse overleveres megler. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.