Nyoppført 2-mannsbolig med god standard. Husbank ! 3-4 soverom og 2 bad.

Tybakken 11 A & B , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Glenn J. Olsen
Glenn J. Olsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

53%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 131 m²
Bruksareal 141 m²
Bruttoareal 154 m²
Soverom 4
Byggeår 2018
Gårdsnummer 213
Bruksnummer 185
Energimerking A
FINN.no 157436110
Sist endret 11.05.2020 14:33
Prisantydning 2 590 000
Totalpris 2 606 222

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 15 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 600 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 16 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 606 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Her har vi nå for salg siste halvdel av en nyoppført 2-mannsbolig i funkisstil. Meget innholdsrik bolig som holder en forholdsvis høy standard og har praktiske, moderne løsninger. Sentral beliggenhet på Tromøy i Arendal. Her er brukt materialer og løsninger av høy kvalitet og boligene er meget innholdsrike med mulighet for 4 soverom. Pent opparbeidet uteområde med belegningsstein ved inngangspartiet og på kortsiden av bygget, samt plenareal ved og rundt terrassen.

Innhold

1.etg.: Gang/hall, soverom, bad, vaskerom/bod, stue og kjøkken.
2. etg.: Loftstue m/utgang til balkong, bad, 2 soverom og bod.
Det ene soverommet i 2. etasje kan med enkle grep gjøres om til 2 soverom.
Det medfølger også en utvendig bod til hver bolig.

Standard

Generelt god standard i boligen. Flis på gulver i gang/hall og på begge bad. Ellers lys og fin 1-stavs parkett i øvrige rom. Vegger på badene er flislagt. Øvrige vegger og tak er sparklet og malt. Dowlights med LED belysning er montert i stuene, kjøkken og på begge bad. Fiber er innlagt. God takhøyde i loftstuen sammen med store vindusflater gjør at man får en meget god romfølelse. Stort og fint kjøkken i hvit utførelse fra Danske Nettoline.

Beliggenhet

Boligen ligger i et hyggelig boligområde i nær tilknytning til Broneset som er bygget ut de siste årene. På Tromøya finner man noen av landsdelens mest naturskjønne turområder. Hove og Spornes er kun en hyggelig sykkeltur unna. Grei og sikker skolevei, butikksenter i gangavstand og barnehage like i nærheten.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Sameie

Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt  2  eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er  1/2. Vedtekter for sameiet  finner du i prospektet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

4

Byggeår

2018

Byggemåte

Bygget er oppført i trekonstrksjon på støpt, isolert såle.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at ferdigattest foreligger før overtagelse.

Boligens areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 141,50 kvm, Bruttoareal: 154 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, loftstue, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Varmekabler i gang/hall og på begge badene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A
Energimerke for denne boligen er: FARGE GUL og BOKSTAV A.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Dette er nybygg og energiforbruk er ikke oppgitt.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Adkomst

Følg Kystveien 410 fra Arendal mot Tromøy. Ta til høyre i rundkjøringen inn på 409 Tromøyveien mot Tromøya. Kjør over Tromøybroa og ta første til høyre i rundkjøringen inn mot Tybakken. Boligen ligger som den innerste i første bygg på venstre hånd vis-a-vis Broneset som er bygget ut de siste årene.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune] kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin på kjøkken medfølger i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Dette er nybygg og det er derfor ikke tegnet boligselgerforsikring eller utarbeidet egenerklæring ifbm. salget.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.