Bø i Telemark

Breisås - Pen del av tomannsbolig beliggende i blindvei. Stor, skjermet hage og gode solforhold. Grenser mot friareal!

Utsikten 7B , 3801 Bø i Telemark

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Frida Henriksveen
Frida Henriksveen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

65%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

11%

har bolig mellom 60-120 kvm

57%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 100 m²
Bruksareal 102 m²
Tomt 952 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1994
Gårdsnummer 51
Bruksnummer 266
Energimerking D
FINN.no 286375395
Sist endret 28.08.2023 10:21
Prisantydning 2 790 000,-
Totalpris 2 868 742,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 78 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 868 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder følgende rom:
1.etg.: Gang/trapperom, vaskerom, bad, stue, kjøkken, bod under trapp.
2.etg.: Gang/trapperom, tre soverom, toalettrom.

Utstyr

Luft til luft varmepumpe.
Fibernett fra Altibox.

Standard

Boligen fremstår som flott del av vertikaldelt tomannsbolig over to plan oppført i 1994. Boligen er lys og velholdt, og har pent opparbeidede uteområder. Stor terrasse med rekkverk, skillevegg mot nabo, pergola og spilevegg, samt nedgang til solrik hage innrammet med hekk. Hyggelig inngangsparti med terrasse fra 2015, og romslig gårdsplass med belegningsstein. Det medfølger i tillegg utvendig bod.

Entré

Hyggelig og romslig entré som ønsker velkommen inn, med praktisk bod under trapp. Entré har belegg på gulv og ellers beige og lyse overflater.
God plass til å henge fra seg yttertøyet.

Stue

Delikat stue hvor det er god plass til både sofagruppe og spisebord. Her er det parkett på gulv og ellers malte overflater. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Pen Scan 50 peisovn med glass i dør gir lun varme på kaldere dager. Det er også montert varmepumpe som varmesupplement.

Fra stua er det utgang til en romslig og flott terrasse med pergola. Det er god plass til utemøbler og grill. Terrassen har spilevegg, blomsterkasser, skillevegg mot nabo og nedgang til solrik hage pent innrammet med hekk.

Kjøkken

Flott kjøkken med IKEA-innredning fra 2015 med profilerte fronter på over- og underskap. Laminert benkeplate med oppvaskkum, vannfaste plater og belysning. Det er godt med skap- og benkeplass! Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp, komfyr, ventilator og kjøl- og frys. Kjøkken har parkett på gulv og lyse panelplater på vegger.

Bad

Lekkert bad med fliser på gulv og varmekabel, baderomsplater på vegg og spotter i tak. Badet inneholder dusjkabinett, vegghengt toalett, servantinnredning med underskuffer, speil og lys.

Praktisk toalettrom beliggende i 2.etasje. Rommet er lyst, og er utstyrt med belegg på gulv og tapet/malte vegger. Rommet innehar toalett og servantinnredning med underskuffer, speil og lys.

Svært praktisk vaskerom med flis på gulv og panelplater på vegger. Rommet er utstyrt med lys innredning med skyllekum, sideskap, underskuffer og overskap. Det er opplegg til vaskemaskin og avsatt plass til tørketrommel. Praktisk med egen inngang, samt inngang fra entré.

Hage

Pent opparbeidede uteområder. Stor terrasse med rekkverk, skillevegg mot nabo, pergola og spilevegg, samt nedgang til solrik hage innrammet med hekk. Hyggelig inngangsparti med terrasse fra 2015, og romslig gårdsplass med belegningsstein. Det medfølger i tillegg utvendig bod med innlagt strøm.

Soverom

Boligen inneholder totalt tre soverom, alle i god størrelse. Rommene er utstyrt med laminat på gulv og ellers panel/malte overflater. Hovedsoverommet har garderobeskap med god plass til oppbevaring.

Beliggenhet

Svært usjenert og solrik tomt med åpen skog mot øst. Blindvei med lite trafikk og generelt stille omgivelser og trivelig nabolag. Gangavstand til store turområder, akebakke, pumptrack, utallige stier og skogsveier. Svært barnevennlig og populært område!

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer og strøm.

Sameie

Sameiet er ikke formalisert med særskilte vedtekter, styre eller budsjett, regnskap og årsberetning. Det foreligger ingen skriftlig avtale vedr. bruk av fellesareal og fakturaer betales fortløpende.

Husdyrhold

Det er tillatt med husdyr.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

- BAD 1.ETG
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Det ble registrert stedvis manglende fuging/silikonering mellom sokkelflis og bunnlist under veggplater. Ved vannsøl på vegg er det derfor en fare for fuktinnregning i konstruksjonen. Tiltak anbefales.

Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag uten at dette kan angis helt konkret. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Overgang sluk og membran: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgodt utført. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 3 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Lokalfall rundt sluket er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 3 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt hele sluket grunnet plassering av dusjkabinett. Gulvflater forøvrig er tilnærmet flate noe som fører til dårlig avrenning til sluk ved en eventuell lekkasje på gulvet.

- VASKEROM 1.ETG
Det er registrert stedvise svelleskader på veggplater ved skyllekum. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets gulvflater. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Det er ikke etablert tilstrekkelig tettesjikt i våtsone på vegger rundt skyllekum. Fare for fukt i konstruksjon. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn, alternativt etablering av tettesjikt.

Det er ikke sluk i rommet, og av den grunn er ikke rommet bygget som et fullverdig våtrom. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Ved en eventuell oppgradering av våtrommet anbefales det at sluk etableres.

Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.

- TOALETTROM 2.ETG
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.

- LOFT INNREDET
Konstruksjonen i det ene kryploftet er lukket og derfor ikke mulig å inspisere, og det er heller ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- LOFT UINNREDET
Luftespaltene mellom taksperrene er stedvis sammenpresset opp mot undertaket, noe som fører til redusert ventilering av kaldtloftet. Utbedrende tiltak anbefales.

- INNVENDIGE TRAPPER
TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Håndløpere på vegg mangler og bør monteres.

- TEKNISKE ANLEGG, VVS ANLEGG
Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert åpent på vegg og ikke i eget fordelerskap, og har derfor ikke mulighet for sikker avrenning til sluk (hensikten er å unngå følgeskade ved en eventuell lekkasje fra systemet). Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- RADON
Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA (Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet).

- ELEKTRISK ANLEGG
Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

- YTTERTAK
TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder som tilsier usikker restlevetid, noe som krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- BALKONGER
Lyspningen mellom liggende rekkverkspiler er mer enn dagens forskriftskrav på maks 25 mm. Denne ble målt til ca. 70 mm (NB! Klatrerekkverk).
Tiltak anbefales.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:

- VASKEROM 1.ETG
Rommet har ikke avtrekk. Mekanisk avtrekksvifte bør monteres.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
E&C gjorde dette før vi flyttet inn (terrasse) Egeninnsats ( le vegg, blomsterkasse, rekkverk foran og bak.)

- Tilleggskommentar:
Ikke lys i alle lyktestolper på gårdsplassen. Lite trykk i utekran, må kanskje byttes.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 102 kvm

1. etasje:
Bruksareal:  65 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, toalettrom og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 952 kvm, Eierform: Fellestomt
Sameiets tomt er fellesareal, dersom det ikke er gjort nærmere avtaler om bruk av tomten i vedtekter og seksjoneringsdokumenter.
Denne seksjonen benytter en del av sameiets tomt til egen hagedel opparbeidet med terrasse. Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, plen, hekk og busker.

Det medfølger tilleggsareal på gnr 49/bnr 197 med eierandel 2/4. Her ligger frittliggende bod.
Det gjøres oppmerksom på at en liten del av boden går over tomtegrensen til nabotomt gnr 49 bnr. 168.

Garasje / Parkering

Parkering på oppstillingsplass på felles tomt. Det er plass til ca. 3/4 biler.

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass fra byggeår.
Etasjeskiller i trebjelkelag. Yttertaket har saltaksform med takark og tekket med betongtakstein. Oppvarming er via elektrisitet, vedfyring og luft til luft
varmepumpe. Boligen har naturlig ventilasjon via vegg og vindusventiler. Separat avtrekk fra kjøkken og bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 12.10.1999. Følger vedlagt.

Det gjøres oppmerksom på at dagens planløsning ikke samsvarer med plantegning vedlagt i seksjoneringsbegjæringen. Blant annet er vaskerom opprinnelig en sportsbod (det foreligger ingen dokumentasjon på at bruksendringen er søkt om). I tillegg er loftstue i 2.etg gjort om til soverom.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger begrensninger i forhold til utleie.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 22 230 pr. år I de kommunale avgiftene inngår eiendommskatt, gebyr til vann- og avløp, renovasjon og feiing.

Eiendomsskatt

Det er i Midt-Telemark kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 704 119 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 534 827 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplan: Endring av reg.plan Utsikten Borgja Terrasse
ID: 06_16_1983
Ikrafttredelse 22.03.1983

Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel for Midt-Telemark kommune 2021-2033
ID: 202001
Ikrafttredelse 21.06.2021

Eiendommen grenser til felles lekeområde for barn.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1994/2136-1/32  Seksjonering  
28.07.1994 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Midt-Telemark kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 81 14 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Utsikten 7B, 3801, Bø i Telemark, Gnr. 51 bnr. 266 snr. 2 i Midt-Telemark kommune

Oppdragsnummer

48-22-0204

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.