Ulefoss

Hytte med flott tomt ved Norsjø - utsikt - strandlinje - fredelig

Sannesvegen 132 , 3830 Ulefoss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Berit Seltveit
Berit Seltveit Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Fagansvarlig
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 37 m²
Bruksareal 37 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Byggeår 1985
Gårdsnummer 39
Bruksnummer 15
FINN.no 302621735
Sist endret 08.06.2023 13:41
Prisantydning 2 700 000,-
Totalpris 2 778 742,-

Beregnet totalkostnad

2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 78 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 778 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ønsker du deg en hytte med fredelig beliggenhet ved vannet? Da kan denne hytta være noe for deg. Dette er en perle av en beliggenhet ved Norsjø.
Selger påkoster å legge frem vann og avløp til eiendommen etter avtale med kjøper. Han kan også bistå med å etablere bad i uthuset der det er utedo i dag med dusj, toalett og servant.

Dette er en eiendom som må oppleves - velkommen til visning!
  • Srandlinje til Norsjø
  • Utsikt
  • Fredelig
  • Solrikt
  • Flotte svaberg
  • Bryggeplass

Innhold

Overbygget inngangsparti/veranda, stue/kjøkken og 2 soverom.
Uthus med vedbod og utedo.
Uteplass med peis.

Standard

Enkel hytte fra 1985 som er tilbygget og pusset opp i 1994. Innlagt strøm.

Stue

Gulv med tregulv. Malt panel på vegger og himling. Stua er utstyrt med vedovn. Store vinduer som gir en fantastisk utsikt mot vannet. Åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkken

Enkel liten malt innredning med slette fronter og heltre benkeplate. Frittstående komfyr og kjøleskap medfølger.

Bad

Det er ikke innlagt bad i hytta. Utedo.
Mulighet for påkobling av vann og avløp til skjulet/utedoen.

Terrasse

Overbygget veranda som går rundt på 2 sider av hytta, der en kan sitte å nyte den flotte utsikten utover vannet i all slags vær.

Uteareal

Idylisk tomt med furutrær, skogbunn og svaberg. Ovenfor hytta er det laget en skjermet uteplass med steinheller og utepeis. Her er det også satt opp levegger for å kunne sitte lunt. Det er anlagt brygge der kjøper kan disponere båtplass.
Nedenfor hytta på friområdet mot vannet går det en bru over til en liten øy. Friområdet, nederst mot vannet, kan brukes av alle men vil likevel føles privat da eiendommen ligger skjermet til og det ikke er en naturlig plass å reise til for dagsturister.

Soverom

Hytta har 2 soverom. Det ene er innredet med dobbeltseng og klesskap, det andre har 2 køyesenger.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til ved Norsjø i nærheten av Kalvodde friområde og Sannes hyttegrend i Nome kommune - "kanalkommunen". Tomten ligger i lett skrånende terreng med nydelig utsikt over Norsjø. Norsjø strekker seg fra Skien til Akkerhaugen, med mulighet til å komme seg med båt både til Notodden, opp hele Telemarkskanalen til Dalen eller ut til sjøen.
Et fantastisk utgangspunkt for båtturer, bading eller en rusletur i skogen. Her finner du båtplass og fiskevann rett nedenfor hytta. Badstrand i nærområdet.

Butikker finnes både på Ulefoss og Gvarv - ca 10 minutter unna, og i Bø - ca 20 minutter unna.

Skien - 30 min.
Vestfold og Oslo-området - 1,5-2,5 t
Kongsberg - 1t.
Seljord - 40 min.
Norsjø Golfklubb, (18 hull) - 5 min.
Norsjø Ferieland (camping, restaurant, vannskitrekk) - 20 min.
Lifjell Skisenter 30 min, Sommarland i Bø 25 min, Klatrepark i Bø 25 min.

Løpende kostnader

Strøm, andel brøyting og kommunale avgifter. I tillegg vil det komme avgift for vann og avløp dersom en kobler seg på.
Kostnader til grunneier for vann og avløp kr 11.560,- pr år. Leie av båtplass ligger på 3.125,- kr pr år.

Forsikring

Frende

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 (ingen elementer har fått TG3):
-  Kjøkken - pga alder
- Innvendige overflater - pga alder/slitasje.
- Vinduer - eldre vinduer på soverommene
- Yttertak - slitasje. Ikke registrert lekkasjer eller skader.
- Fundament - usikkerhet vedr. byggegrunn, ikke sjekket.
- Drenering - skrånende terreng på vestsiden av hytta medfører vann under hytta ved nedbør.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Ingen kommentarer

Boligens areal

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Ulefoss sentrum, kjør litt over 5 km mot Bø. Rett etter Slåttkåstunnelen er det skiltet til Sannes hyttegrend. Ta av inn på Sannesvegen og følg denne ca 1,6 km. For å komme frem til eiendommen kjører en gjennom ett gårdstun. Parkering ca 50 m fra hytta.

Tomt

Areal: ca 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta er under fradeling fra hovedbruket til selger med ca 1 da, noe avvik kan forekomme. Selger bekoster oppmåling og fradeling av tomta.

Garasje / Parkering

Parkering ca 50 m fra hytta.

Byggemåte

Hytta er fundamentert på pilarer av betong på fjell. Oppført i bindsingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med stående panel. Taket er tekket med shingel. Vinduer har 2 lags isolerglass i tilbygget, vinduene i soverommene har koblede vinduer.

Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Ved og strøm.

Energimerking

Hytta er mindre enn 50 kvm, selger har derfor ingen krav om at hytta skal energimerkes.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr __________ for renovasjon og feiing. Når tomta er skilt ut så vil det også bli beregnet eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Nome kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei, ca 50 m å gå frem til hytta.
Det er pt. ikke innlagt vann eller avløp. Selger vil bekoste å grave frem vann -og avløpsledning frem til eksisterende utedo. Kjøper har da mulighet til å koble seg på selgers private renseanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 99 87 02 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Sannesvegen 132, 3830, Ulefoss, Gnr. 39 bnr. 15 i Nome kommune

Oppdragsnummer

48-23-0034

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Bø sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.