SLÅTTEN - 14 nye flotte leiligheter i solfylte Vestrumenga, carport og terrasse.Allerede 8 SOLGT!

Rudslåtten 34 , 2834 Raufoss

VISNINGER

11. juni torsdag kl. 16:00-17:00

MELD DEG PA VISNING
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

47%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

34%

er barnefamilier

35%

er gift

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 29 m²
Bruksareal 29 m²
Soverom 1
Byggeår 2020
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 13
FINN.no 167744293
Sist endret 27.05.2020 11:16
Prisantydning 1 500 000 - 800 000
Totalpris 1 601 132 - 3 601 132

Beregnet totalkostnad

800 000,- (Prisantydning) 800 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 1 600 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
A-0B 1 29 m2 29 m2 800 000,- GI BUD
A-2A 2 82 m2 82 m2 1 800 000,- GI BUD
A-2B 2 74 m2 74 m2 1 500 000,- GI BUD
B-0B 1 29 m2 29 m2 800 000,- GI BUD
B-2A 2 82 m2 82 m2 1 750 000,- GI BUD
B-2B 2 74 m2 74 m2 1 500 000,- GI BUD

Beskrivelse

Denne boligen selges med dobbeltboligforsikring. Se eget produktark
Velkommen!
Slåtten borettslag ligger sentralt på Raufoss. Her bygger vi 14 leiligheter i første byggetrinn og dette er bare begynnelsen. Tanken er å lage et trivelig bosamfunn i solfylte Vestrumenga. Her blir det et koselig tun med avsatt område til lek og bålplass. Alle leilighetene får egen carport og det vil i tillegg bli noen gjesteparkeringer.
Slåtten borettslag skal passe til både yngre og eldre som ønsker å bo i et innbydende område. Slåtten innbyr til det gode liv.
SLÅTTEN BORETTSLAG
Slåtten borettslag vil bli bestående av 14 boenheter i byggetrinn 1. Borettslaget er tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB).
Når du kjøper en bolig i ett borettslag blir du andelseier i borettslaget. Eierskap av andelen gir deg enerett til din egen bolig, og du får rett til å benytte fellesarealene sammen med de andre andelseierne i borettslaget.
GOBB er forretningsfører for borettslaget. Alle som bor i borettslag tilknyttet GOBB vil oppleve en god og trygg hverdag. Vi har mange tiårs erfaring med å bistå drift av borettslag.
Hverdagen vil også bli mye enklere hva gjelder vedlikehold og oversikt over økonomi i forhold til boligen. GOBB utarbeider forslag til vedtekter for borettslaget.
Generalforsamlingen er borettslagets øverste myndighet består av andelseierne i borettslaget. Det er generalforsamlingen som velger styre og som gjør alle viktige vedtak, som f.eks. å endre vedtekter.

Innhold

Blokk A og B med 7 enheter i hver. 3 mindre leiligheter i underetasjen og 2 i 1.etasje samt 2 i 2.etasje. Leilighetene har alt fra 1 - 2 soverom, men mulighet for 3 i noen av de, samt bad, kjøkken og stue. I tillegg er det vaskerom i leilighetene i 1 og 2 etasje. Terrasse/uteplass og carport på alle enhetene.

Standard

GENERELT
Teknisk forskrift TEK 17 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger.
Dette gjelder både den enkelte bolig, og prosjektet i sin helhet. Det leveres 1 stk brannslokningsapparat løst i hver bolig. Det leveres 3 stk nøkler til boligen. Boligene leveres klare for innflytning.
KJØKKEN
Det leveres moderne og tidsriktig kjøkken av type Sigdal Uno. Kjøkkenet leveres ikke med hvitevarer. Det leveres hel benkeplate i slitesterk og vedlikeholdsfri laminat. Stålkum med ettgreps armatur med tilkobling for oppvaskmaskin.
Som tilvalg kan man endre farger på fronter! Man kan også endre på benkeplate og knotter. Det er ikke med fliser over benk i leveransen, men dette kan bestilles som tilvalg.
BAD
Badene leveres med:
-Vegghengt WC.
-Baderomsinnredning med heldekkende servant. Hvit servant med ettgreps armatur.
-Rette dusjvegger.
Badene er plassbygde. På vegger på bad benyttes det baderomsplater 3090-F01 HG Denver White.
På gulv bad benyttes flis størrelse 20x20cm og 10x10cm i dusjnisje.
Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom på de største leilighetene, kran og avløp for vaskemaskin
INNVENDIG OVERFLATER
Overflater himling: Hvitmalt takplater Huntonitt 60x120 cm. Anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.
Overflater vegg: Hvitmalt panelplater Huntonitt. Anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.
Overflater gulv: 3 stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Vinylbelegg i vaskerom.
Listverk er hvitmalt i fra fabrikk i glatt enkel utførelse. Synlige stiftehull.
Innvendige dører er hvite glatte formpresset med hvitmalt karm og foringer. Stålvrider.
Vinduer innvendig er hvitmalt.
GARDEROBESKAP
Det leveres ikke garderobeskap, men det er avsatt plass iht forskriftene.
CARPORT/PARKERING
Alle leiligheten er tilknyttet egen carport.
UTOMHUS
Området vil bli planert og tilsådd. Gruset adkomst, parkeringsplasser, gangveier og carporter.
Boligene leveres med vedlikeholdsvennlige fasader med Royalimpregnert kledning og Alu bekledd vinduer utvendig. Bekledde vinduer utvendig. Ytterdør er gråmalt med glass.Terrasser har heller på bakkenivå. CU impregnert platting over bakkenivå. Tak er tekket med papp.
Alle interne veier, fellesanlegg og grøntarealer i området vil bli eiet av borettslaget.
Driftsutgifter blir fordelt på alle eiendommene/ borettslagene i området. Kostnader for overdragelse av fellesarealer og anlegg til borettslaget bekostes av utbygger.
OPPVARMING
Boligene varmes opp med varmekabler i gulv i entre/gang, stue/kjøkken og bad. Panelovner på soverom.
Leveres i hht NEK 400 med grunnleggende belysning.
VENTILASJON
Balansert ventilasjon i hht. TEK 17
Medfølger ikke: Garderobeskap, hvitevarer, markiser, gardinbrett, møbler, tørkestativ, og beplantning.
For en mer utfyllende beskrivelse ta kontakt med oss eller last ned prospekt!

Beliggenhet

Slåtten ligger vestvendt og flott til like øst for Raufoss sentrum. Dette er et veletablert og rolig nabolag. Stort mer sentralt og barnevennlig enn dette blir det ikke. Området ligger fint til på en høyde ca 100 meter i fra Vestrumenga barnehage der det også er anlagt kunstgressbane. Herfra er det også kort vei til skoler, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold.
Lysløypa grenser inn til Slåtten boligområde så her kan du ta på skiene å gå rett ut i marka. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Det er 10-15 minutters kjøring til Gjøvik.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 5 425 ,- pr.mnd. til kr. 11 267,- pr. mnd.
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning. Strøm og innboforsikring er ikke inkludert i felleskostnadene. Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og i kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over

Boligens areal

Primærrom: 29,90 kvm - 82 kvm, Bruksareal: 29,90 kvm - 82 kvm
Blokk A og B
U . etasje
Bruksareal: 29,90-55,30 m².
P-rom: 29,90-55,30 m².
Følgende rom er oppgitt som P-rom: 1-2 soverom, stue/kjøkken, bad, vindfang.
1. og 2. etasje
Bruksareal: 74,10-82 m².
P-rom: 74,10-82 m².
Følgende rom er oppgitt som p-rom: 2 (3) soverom, vaskerom, stue/kjøkken, bad, entre.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er i dag under regulering. Byggherren tar derfor forbehold om at reguleringsplanen blir godkjent slik planen nå viser. Om det skulle vise seg at planprosessen medfører at boligene blir vesentlig endret i forhold til dette prospektet så vil kjøper stå fritt til å heve sin kontrakt.

Betalingsbetingelser

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktsunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.
Kjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg skal være på meglers klientkonto i god tid før overtagelse. Kjøper som ikke er fysisk person, kan ikke kjøpe iht borettslagsloven.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Kjøpesum er fordelt med 50% innskudd og 50% fellesgjeld. Rente på lån er beregnet som en flytende rente på 3,5 % pa. Total løpetid på lån er 40 år.
Det er ingen avdragsfri periode på lånet. Felleslånet innehar muligheten til individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning).

Avtalt meglervederlag

.