Hov

Hov - Lettstelt leilighet som har praktisk planløsning, store, gode rom og fin utsikt mot Randsfjorden!

Ospevegen 4B , 2860 Hov

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aas Sivesind
Mette Aas Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Backoffice

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

59%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

9%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 61 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 1 074 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1991
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 157
Energimerking F
FINN.no 272268886
Sist endret 21.09.2022 10:40
Prisantydning 1 350 000,-
Totalpris 1 392 772,-

Beregnet totalkostnad

1 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 42 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 392 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Ospevegen 4B - ei lun og koselig 3-roms selveierleilighet på sokkelplan i horisontaldelt tomannsbolig på Hov-Syd. Leiligheten er lettstelt, har praktisk planløsning, store, gode rom og fin utsikt mot Randsfjorden! Bra med bodplass i innvendig og utvendig bod! Innhold: Gang, vindfang, stue/kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og bad/wc/vaskerom. Veranda ved inngangspartiet som er opplyst å være fra 2010. Solrikt med fin beliggenhet i godt etablert boligfelt ca. 2 kilometer sør for sentrum Hov - hvor du finner de fleste servicefasiliteter. Området er barnevennlig, og det er kort vei til skoler og barnehage! Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet!

Innhold

Leilighet på sokkelplan som inneholder:
Entré, bad, 2 soverom, vindfang, stue/kjøkken og 2 boder.

Parkering på gruset plass foran inngangspartiet.

Standard

Leilighet som ligger på sokkelplan med 2 soverom i 4 mannsbolig med sentral beliggenhet i Hov Syd. Veranda ved adkomst opplyst fra 2010. Bod med utvendig adkomst på 3 m² og innvenvendig bod i bakkant av badet. Leiligheten er løpende oppgradert og renovert.
Parkett i stue/kjøkken, soverom og vindfang fra 2015. Utvendige overflater er løpende vedlikehold etter behov. Det er totalt 10 leiligheter i sameiet hvor de enkelte har eget seksjonsnummer. Tomteareal er felles for alle enheter.

Kjøkkenet er opplyst renovert ca. 2008 med ny innredning og overflater. Laminat benkeplate med nedfelt vaskekum/benkebeslag.
Plass i innredning til komfyr, platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Ventilator over platetopp med avtrekk ut. Fliser mellom benkeplate og overskap. Ventilator montert over plass for platetopp med avtrekk til lyre.

Badet antas å være fra byggeår, med fliser på gulvet og nedstøpte varmekabler. Malt våtromstapet på vegger og malte plater i
himling. Badet er innredet med dusjkabinett, innredning med nedsenket servant, wc, vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder er montert på badet. Elektrisk avtrekksvifte i himling. Takstmann har målt fall til sluk på 14 mm. Synlig smøremembran i sluk. Bakre del av badet er en bod og definert som s-rom selv om dør er fjernet og det er åpent mellom.
Hulltaking foretatt bak dusj fra bod og intet unormalt observert eller målt. Måling av treverk mot bad viser 8 % fukt som er normalt.
- TG 3: Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Hulltaking foretatt fra bod, intet unormalt observert eller målt. Måling av treverk mot bad viser variasjon fra 8 % fukt som er normalt.
Ved måling av RF var det ingen unormale verdier i hull i multimur.

Innvendige overflater:
Gulv: parkett fra 2015 og fliser.
Vegger: tapet og panel.
Himling: malte plater.
Innvendige overflater er løpende vedlikeholdt/oppgradert.
Observert noen mangler ved fuging/avslutninger.
Dører: Malte, profilerte dører fra byggeår. Noe slitasje/skader nederst.

Støpt gulv på grunn med gulvvarme i P-rom.
Det er registrert mindre skjevhet i overflater 0 - 8 mm, men dette er normalt og ingen indikasjon på problemer.
Eiendommen ligger i et område med Radon aktsomhet - Moderat til lav.

Tilbygg / modernisering:
2015 - Modernisering: Nye gulv i vindfang, stue/kjøkken og 2 soverom.

Beliggenhet

Eiendommen har solrik og fin beliggenhet på Hov syd, ca. 2 km. fra Hov sentrum. I Hov finner du blant annet bensinstasjon, dagligvareforretninger, blomsterbutikk, klær/lekebutikk, apotek, vinmonopol, legesenter etc. Fra sentrum er det gode bussforbindelser både til Gjøvik og Hadeland/Oslo. Til Gjøvik med et ytterliggere større servicetilbud er det omlag 35 kilometer.

I Hov er det 3 barnehager, samt barne- og ungdomsskole. Grettegutua barnehage ligger ca. 900 meter fra eiendommen og barne- og ungdomsskole ligger ca. 1 km nedenfor eiendommen. Der er også idrettshall. Trygg og koselig skolevei fra boligen med undergang ved RV. 34.

Fine turområder rett utenfor døra og kort veg ned til Randsfjorden med båthavn, sandvolleyballbane og Kråkvika badeplass, eller opp til Trevatn med fisking, kano og ski. Skiløype- og turtrassee begynner i Brennabakka og oppe ved Vassenden, Valdresbanen ligger rett bak boligen, her blir det kjørt skiløype mellom Dokka og Eina vinterstid og det er dressinutleie fra Hov stasjon med bane til Dokka på sommerstid.

Nærliggende skogsområder egner seg også godt til jakt. Randsfjorden og Trevatn gir deg gode fiskemuligheter. Fallselva som renner fra Trevatn og ut i Randsfjorden har et godt fiske og flere fine badeplasser i kulper og rolige stryk.

Felleskostnader

Opplyst at det ikke er noen felleskostnader for sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If forsikring

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- TG 3: Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

- TG 2: Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.
- TG 2: Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
- TG 2: Vinduer: Noe slitt maling på vinduskarmer.
- TG 2: Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- TG 2: Innvendige dører: Det er registrert noe slitasje nederst på dører.
- TG 2: Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
- TG 2: Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
- TG 2: Elektrisk anlegg: Sikringsskapet med automatsikringer er plassert i utvendig bod. El anlegg fra byggeår. Sikringer byttet i 2017 i hht. opplyst. Det foreligger ikke samsvarserklæring.
- TG 2: Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Takkonstruksjon/Loft: Antatt trekonstruksjon. Loft har adkomst fra leilighet i øvre planet og er derfor ikke besiktiget.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Selger har ingen anmerkninger i sitt egenerklæringsskjema.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 67 kvm

U. etasje/kjeller:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom, vindfang og stue/kjøkken.

Lovlighet: det foreligger ikke godkjente og byggemeldte tegninger hos kommunen.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 074 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiendommens tomt er opparbeidet med hageanlegg og plen samt gårdsplass med gruset overflate. Tomt er felles for de seksjoner som ligger på denne tomt og benyttes ut fra det som naturlig tilfaller enheten. Parkering foran boenheten på gruset plass.

Garasje / Parkering

Parkering foran boenheten på gruset plass.
I tillegg er det parkering på nedre parkeringsplass som er felles for alle 10 enhetene på eiendommene.

Byggemåte

Taket er tekt med takstein fra byggeår. Tekking ikke vurdert da det er over leilighet i 2.etg., og ikke mulig adkomst. Ingen informasjon om problemer med tekking. Renner og nedløp av metall fra byggeår. Renner/nedløp er ikke vurdert da det er over leilighet i 2. etg., og ikke mulig adkomst. Heldekkende beslag på luftelyre. Det er ikke montert stigetrinn/plattform for feier. Det er ikke montert snøfangere, men ru
steinoverflate vil medføre at snø ligger godt, men det anbefales snøfangere på utsatt steder. Boligen er over grunnmur oppført i bindingsverk og betong. Denne enhet som ligger i sokkeletasjen har front med bindingsverk og liggende trepanel. Gavlvegger og bakvegg av betong som innvendig er isolert da dette er en Multimur. Antatt trekonstruksjon. Loft har adkomst fra leilighet i øvre planet og er derfor ikke besiktiget. Malte vinduer med 2-lags iso glass. Noe slitasje på maling. Malt ytterdør med noe slitasje datert 1990.
Romslig veranda i front som er overbygd over inngangsparti. Lav høyde til terreng.

Tekniske installasjoner:
- Boligens vannrør er av kobber fra byggeår.
- Avløpsrør av plast og støpejern. Lufting over tak.
- Ventiler i vinduer og avtrekksvifte på bad og kjøkken. Det anbefales i tillegg å montere veggventiler på soverom.
- Bereder på 200 liter plassert på badet og denne er opplyst montert ny i 2012.
- Sikringsskapet med automatsikringer er plassert i utvendig bod.
- El anlegg fra byggeår.
- Sikringer byttet i 2017 i hht. opplysninger gitt til takstmann. Det foreligger ikke samsvarserklæring.
- Brannslukningsapparat og røykvarslere tilkoblet Verisure er montert.

Byggemåte er takstmann sin beksrivelse av boligen, hentet fra vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 11.03.1991.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Grettegutua barnehage (1-6 år), 71 barn, 4 avdelinger 1.1 km
Hov barnehage (1-6 år), 96 barn, 4 avdelinger 2.3 km

Skoler
Fryal skole (1-7 kl.), 330 elever, 15 klasser 3.4 km
Søndre Land ungdomsskole (8-10 kl.), 229 elever, 9 klasser 3.5 km
Dokka videregående skole, 359 elever 27.2 km
Raufoss videregående skole, 450 elever 26.7 km

Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Opplyst at det er gulvvarme i alle rom med unntak av boder.

Murt elementpipe er montert sentralt i enheten. Vedovn i stue/kjøkken.
Sotluke med dobbel vegg på soverom og det er 2 luker da den ene gjelder for leilighet plan 2.

I opplysningene fra kommunen er det opplyst at det ikke er registrert pipe eller ildsted på eiendommen. Megler anbefaler å ta kontakt med kommunen med tanke på feiing og tilsyn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 638 pr. år

De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Avløp: kr. 8 141,00
Renovasjon: kr. 2 653,92
Vann: kr. 7 843,53

I tillegg må det påregnes kostander ifm. feiing og branntilsyn.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikkesamlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 360 325 pr. 15.08.22 13:30 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 297 171 pr. 15.08.22 13:30 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger under i område som i kommuneplanen/kommunedelplan er avsatt til:
Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt 11.04.2016.

Eiendommen ligger i et regulert område med navn Hov Syd vedtatt 27.06.1980.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2001/5959-1/20  Seksjonering datert 06.09.2001 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 73/292
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 4

Kopi av dokumentet fås på forespørsel hos megler.

Vei/vann/avløp

Adkomst til eiendommen fra kommunal veg. Privat felles avkjøring fra Ospevegen.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Ospevegen 4B, 2860, Hov, Gnr. 64 bnr. 157 snr. 2 i Søndre land kommune
Ideell andel av sameiet: 73/292

Oppdragsnummer

6-22-0274

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.