Gjøvik

Nyoppført rekkehusleilighet over to plan - to (tre) soverom - nydelig beliggende på Bondelia. Carport og utebod.

Bondelia Hage 4 , 2816 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner / Backoffice

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

57%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 95 m²
Bruksareal 105 m²
Soverom 2
Byggeår 2022
Gårdsnummer 57
Bruksnummer 128
FINN.no 285733051
Sist endret 03.09.2023 18:56
Prisantydning 2 840 000,-
Totalpris 4 644 012,-
Fellesutgifter 14 799,-

Beregnet totalkostnad

2 840 000,- (Prisantydning) 1 796 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 636 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 644 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bondelia Hage 4 er en rekkehusleilighet over to etasjer. Her er det det flunkende nytt alt sammen. Det vil si at standarden er topp og feilfri.
Leiligheten er romslig og fylt av lys fra store vinduer, og inneholder to soverom, stue med plass til spisestue, loftstue (som kan lages om til et tredje soverom, bad, wc og bod.
Terrasser finner du på begge sider, både ved inngangen og ut fra stua.
Bilen setter du i carporten rett ved inngangen

Innhold

Rekkehus med 4 i rekke.
Dette er et arealeffektivt rekkehus med 2 soverom, alternativt 3 soverom om en bruker av stuen oppe. I tillegg er det to bad, stue, kjøkken og bod, samt to terrasser i 1.etasje.

Standard

Teknisk forskrift TEK 17 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger.
Dette gjelder både den enkelte bolig, og prosjektet i sin helhet. Det leveres 1 stk brannslokningsapparat løst i hver bolig. Det leveres 3 stk nøkler til boligen.

Kjøkken
Det leveres moderne og tidsriktig kjøkken av type Sigdal Uno Palett med frontfarge S2005-G10Y. Kjøkkenet leveres med induksjon platetopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Front på hvitevarene leveres med samme profil som øvrige skap. Det leveres hel benkeplate i slitesterk og vedlikeholdsfri laminat.
Som tilvalg kan man endre farger på fronter og det er 17 farger å velge mellom! Man kan også endre på benkeplate og knotter. Det er ikke med fliser over benk i leveransen, men dette kan bestilles som tilvalg.

Bad
Vegghengt WC. Baderomsinnredning i bredde 80 cm med helstøpt servant og speil. Kran/trakt for vaskemaskin. Dusjhjørne med svingbare glassvegger og dusjgarnityr. Nedsenket gulv i dusjnisje.
Badet er plassbygd. Vegger på bad flislegges med rektangulære fliser størrelse 40x20cm, farge hvit matt. På gulv bad og wc rom benyttes flis størrelse 20x20cm og 10x10cm i dusjnisje, farge grå matt.

Garderobeskap
Det leveres ikke garderobeskap,  men det er avsatt plass iht forskriftene.

Det legges fiberlinjer inn i alle boliger. Det leveres kabel- TV og bredbånd, standard pakke fra Telenor, med hastighet på 5/5 Mbps. Det leveres ett uttak i hver bolig for kabel-TV og bredbånd. Trådløst bredbåndsmodem og T-We box leveres også klart til oppsett og bruk. Dersom det ønskes flere enn ett uttak, må dette bestilles som tilvalg. Det blir ikke lagt opp linjer for fasttelefon, kun mulighet for bredbåndstelefoni.

Installasjonens omfang og kvalitet leveres iht. krav i godkjent NEK 2018. Forskriftene definerer antall punkter og type punkter som skal leveres i forhold til arealer og utforming av rommene. Det leveres grunn-belysning i alle rom med unntak av stue og kjøkken. I alle oppholdsrom leveres taklamper type Pluto eller tilsvarende. Under kjøkkenbenk leveres LED stripe. I boligen plasseres et sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer.
Det leveres føringsvei for antenneuttak i boligen (uttak ved TV) og føringsvei for bredbånd/ telefoni. Måler for forbruk av elektrisk kraft plasseres i el.skap utvendig ved inngang på plan 1. Sikringsskapet plasseres i boligens innvendige bod evt. i vindfang der dette er hensiktsmessig.

Beliggenhet

Bondelia Hage 4 ligger rett sør for Gjøvik sentrum. Området er svært barnevennlig, solrikt og rolig. Dette er et kliss nytt boligfelt med eneboliger og flermannsboliger, og det er gangavstand til både barnehage og til Vindingstad barneskole.
Inn til sentrum er det fem minutter med bil, busstopp finner du i nede ved fv 33. Gjøvik kan skilte med Innlandets største kjøpesenter CC Martn og for øvrig et vell av spesialbutikker og gågate i sentrumskjernen. Til Oslo er det ca. 2 timer med bil eller tog. Gardermoen ca. 1,5 timer.

Felleskostnader

12 744 pr. mnd. Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljø

Driftsdel kr. 6219,-
Finansdel kr. 6525,- (renter)

Andel fellesgjeld

1 796 000

Borettslag

Borettslag: Bondelia Hage 1 Borettslag, Orgnr: 929888235

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:

Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 

Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.

Vedtekter / husordensregler

Utkast vedtekter ligger vedlagt

Husdyrhold

Husordensregler vil bli etablert av borettslaget.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Foreligger ingen takstrapport

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 105 kvm

Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 1.etasje: gang/trapp, kjøkken, stue, bad. 2.etasje: 2 soverom, loftstue, bad, gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Garasje / Parkering

Parkering i felles carportanlegg rett ved boligen. Utvendig bod ved boligen.

Byggemåte

VEGGER/OVERFLATER
Yttervegger utføres som fullisolerte trevegger. Ytterside yttervegger kles med panel som krever lite vedlikehold. Veggens innside kles med et lag gips.
Innvendige vegger utføres i bindingsverk og kles med et lag gips på hver side. Veggene isoleres for bedre romakustikk. Vegger inne sparkles og males i farge
NCS S0502Y, bomull.

VINDUER, DØRER OG LISTVERK
Alle vinduer og balkongdører leveres med isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Vindussmyg gipses med hjørnebånd, sparkles og males (dvs.
ikke listverk). Vinduer har mørk farge utvendig og NCS S0502Y, bomull innvendig. Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss.
Noen vinduer må påregnes å vaskes fra utsiden. Balkongdører leveres som slagdører. Alle innerdører er formpressede dører type Swedoor Easy GW i farge NCS
S0502Y, bomull og glatt utførelse. Innerdørene leveres med karmlister (gerikt er med synlig spikring) i glatt utførelse, malt farge NCS S0502Y, bomull.
Ytterdør leveres som standard ytterdør (kompaktdør) grå/mørk farge med sidefelt i glass på rekkehus N2-C. Dørvrider i rustfritt stål og FG-godkjent sylinderlås. Listverk, malt utførelse farge NCS S0502Y bomull, leveres med synlig innfesting dvs. med synlig spikring.

GULV
Det leveres som standard lys hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i malt utførelse farge NCS S0502Y bomull. Det må påregnes
overgangslister i metall.

TRAPPER
Trapper leveres med hvite vanger og hvite spiler, samt håndløpere i hvit utførelse. Åpne trappetrinn i hvitlasert eik utførelse.

TERRASSER
Rekkverk på terrasser leveres med spilerekkverk i tre. Terrassegulv i Royalimpregnert for terrasser over bakkeplan. Betongheller på terrasseplasser ved
inngangsparti/ uteplass 1.etg.

TAKHØYDER OG HIMLINGER
Boligene leveres med normal takhøyde. I områder med nedforet himling pga. ventilasjonskanaler etc. kan takhøyden komme ned mot 2,20 m.
Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken. Himlinger sparkles og males i farge
NCS S0502Y, bomull, matt glans. Overgang vegg/ himling fuges.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.12.2022

Barnehage / skole i området

Vindingstad skole (1-7 kl.)
309 elever, 21 klasser 0.4 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-10 kl.)
90 elever, 10 klasser 2.1 km
Kopperud skole (1-10 kl.)
460 elever, 20 klasser 3.5 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.)
318 elever, 12 klasser 4.9 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.)
310 elever, 10 klasser 6.2 km
Gjøvik videregående skole
1050 elever 4.9 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle
135 elever, 7 klasser 14.5 km

TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år) 0 km
68 barn
Vindingstad barnehage (1-5 år)
48 barn, 3 avdelinger 1.1 km
Fredvika steinerbarnehage (1-6 år)
45 barn, 3 avdelinger 2.1 km

Adgang til utleie

Dette reguleres i borettslagets vedtekter. Jfr. Burettslagslova §§ 5-5, 5-6

Oppvarming

Boligen varmes opp med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Det er ikke varmtvannsbereder i boligen da dette leveres fra varmeveksler i teknisk skap.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kom.avg. er inkl. i felleskostnadene

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 30 85 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.

Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.

Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.

Styret i borettslaget skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.

Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7644,-  for kjøper.

Adresse og matrikkel

Bondelia Hage 4, 2816, Gjøvik, Gnr. 57 bnr. 128, andelsnr. 2 i Bondelia Hage 1 Borettslag med orgnr. 929888235 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-22-0403

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.