#NYDALEN

Svært attraktiv 1(2)-r på idylliske Solsiden | Fransk balkong | Rett ved BI | Nytt 2007 | Perfekt førstegangskjøp/utleie

Nydalen allé 17 , 0484 Oslo

VISNINGER

9. mai søndag kl. 12:30-13:30

10. mai mandag kl. 17:00-17:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Erik Bryn Johannessen
Erik Bryn Johannessen Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

52%

eier sin egen bolig

35%

har bolig mellom 60-120 kvm

56%

av boligene er nyere enn 20 år

15%

er barnefamilier

23%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 26 m²
Bruksareal 26 m²
Bruttoareal 30 m²
Tomt 1 259 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 8
Byggeår 2006
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 383
Energimerking D
FINN.no 217385832
Sist endret 04.05.2021 16:17
Prisantydning 2 950 000
Totalpris 3 032 769
Ligningsverdi 692 151,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 82 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 032 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten har en arealeffektiv planløsning kombinert med store vindusflater som sikrer en god romatmosfære. Leiligheten fremstår som velholdt med gjennomgående god standard. Bygget ble ferdigstilt i 2007 og er et veldrevet sameie med solid økonomi. Dette gjenspeiler seg i de svært lave fellesutgiftene på kr. 1494,- pr. mnd som blant annet inkluderer varmtvann, fyring og kabel-TV.
Leiligheten inneholder blant annet romslig entré med rikelig garderobeplass til å henge fra seg yttertøy. Kjøkkenet er i delvis åpning mot stue og har en tidløs innredning fra Sigdal med hvite fronter. Her er det rikelig med skap og benkeplass som legger til rette for en god arbeidssone. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Stuen fremstår som lys og trivelig med alkoveløsning og har direkte adkomst til luftebalkong/fransk balkong. Videre er det et romslig, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.
Oppvarming av leiligheten er gjennom radiatorovner tilkoblet fjernvarme som er inkludert i de månedlige felleskostnadene.
Leiligheten passer til en bred kjøpergruppe. Dette er en meget god inngangsbillett til boligmarkedet, men egner seg også utmerket som et utleieobjekt med BI som sin nærmeste nabo. Leiligheten fungerer også godt som pendlerbolig.

Innhold

- Arealeffektiv 1-roms leilighet på Solsiden i Nydalen
- God internbeliggenhet i 8. etasje med utgang til luftebalkong
- Bygget var ferdigstilt i 2007 og holder gjennomgående god standard.
- Svært godt utleieobjekt
- Passer perfekt for førstegangskjøpere og pendlere
- Velholdt leilighet, her kan du flytte rett inn!
- Pent flislagt bad fra 2007 med opplegg for vaskemaskin
- Tidløst Sigdal kjøkkeninnredning
- Heis med adkomst helt ned til garasjeanlegg
- Mulighet til å leie garasjeplass
- Medfølger kjellerbod på ca 5 kvm
- Svært lave felleskostnader på kr. 1494,- pr. mnd
- Kabel-TV, varmtvann & fyring inkludert i felleskostnadene.
- Meget god offentlig kommunikasjon (Buss, T-bane, trikk, tog)
- Umiddelbar nærhet til Akerselva med flotte bademuligheter og sandvolleyball.
- Handelshøyskolen BI som nærmeste nabo

Utstyr

- Hovedtavleskap med måler og hovedsikringer i fellesgang. Sikringsskap med automatsikringer plassert i omkledningsrom.
- Avtrekk fra kjøkken med ventilator, baderom med ventil og spalte i dørbladet. Ellers ventiler i boligens yttervegg.
- Dørcallingannlegg.
- Kabel tv fra GET. Det er også en annen leverandør av brebånd i sameiet (Lynet). Grunnpakke for kabel-TV er inkludert i felleskostnader.
 

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på unike Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI. Leiligheten har en god intern beliggenhet i byggets 8.etasje.
Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi, Lekkerdisken, Baker Hansen, Coop Mega, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønsker å overnatte (Radisson Blu). Torgbygget tilbyr mye med Coop Mega, Xeast, vinmonopol og andre forretninger.
Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til ved Akerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig.
Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter ved fellesarealene). Badeplassen er pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner. Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmene gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.
Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. ODEON IMAX som er Norges største kino åpnet i 2018 midt mellom BI og Storo storsenter.
Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter til store deler av byen. Flybussen med tilknytning Gardemoen har stoppested like ved.
Rask og effektiv adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.
Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler, Handelshøyskolen BI og barnehager. Nydalen videregående skole ligger ca 200 meter oppover langs Akerselven. Nærmeste barneskole ligger på Lillohøyden ca 500 meter unna,
For de aktive er det Sats Elixia, Evo, Fitness 24 seven Nydalen crossfit senter, kun noen hundre meter unna.

Felleskostnader

1 494 pr. mnd. Varmtvann og fyring (Fjernvarme), kabel-TV fra Get, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmester og renhold

Andel formue

4 452

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 692 151 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 26 kvm, Bruttoareal: 30 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Nydalen Allè langs Handelshøyskolen BI. Det blir skiltet til fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon.
Meget bra utviklet offentlig kommunikasjon med t-bane og buss fra Nydalen og Storo, og trikk fra Storo. Tog fra Nydalen Stasjon. Kort vei til Blindern, Universitetet i Oslo og sentrum. Umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI.

Tomt

Areal: 1 259 kvm, Eierform: Eiet tomt

Pent opparbeidede fellesarealer med gangveier, sandvolleyball bane og beplantning. Attraktivt område med parker og rekreasjonsområder langs Akerselva.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet vedlegges i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Ja. Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Energiforbruk

Ca. 300 kr per mnd. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

- Solsiden 3 & 5 boligsameie består av Nydalen allé 15, 17, 19 og 21.
- Veldrevet sameie med god økonomi og ingen lån.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88317094

Husdyrhold

Ja, iht vedtekter

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert. Garderobeskap og hvitevarer medfølger. Boligen er vasket og fraflyttet til visning, den blir ikke vasket ytterligere før overtagelse.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nydalen allé 17, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 383 snr. 69 orgnr. 991998365 i Oslo kommune

Eier

Jac & em holding as Tormod Næss

Oppdragsnummer

66-21-0056

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.