Tiller

Strøken 2-roms leilighet ferdigstilt i 2021 - Sørvendt balkong med gode solforhold - Parkering i kjeller - TG0 på alt

Hårstad Mindes veg 13 , 7091 Tiller

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

96%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 38 m²
Bruksareal 38 m²
Tomt 2 844 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 2021
Gårdsnummer 324
Bruksnummer 203
Energimerking B
FINN.no 304460780
Sist endret 21.09.2023 11:30
Prisantydning 1 190 000,-
Totalpris 2 885 982,-
Fellesutgifter 8 919,-

Beregnet totalkostnad

1 190 000,- (Prisantydning) 1 688 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 878 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 885 982,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder:
3.etasje: Entré, bad, stue/ kjøkken og soverom.

Standard

Leilighet med meget godt utnyttet areal oppført i 2021 og fremstår uten behov for noen form for tiltak.

Beliggenhet

Hårstad Minde ligger i et nyere boligfelt sentralt på Tiller, med en flott beliggenhet innenfor Tiller-ringen og i nærhet til Tiller-marka. Et område fylt med flotte turområder, parker og lekeområder, er det noe for alle aldre. Her finner du et inkluderende idrettsmiljø som legger grunnlag for gode oppvekstvilkår, et godt kollektivtilbud, og et rikt utvalg av servicetilbud.

På Tiller finner du gode skoler på alle trinn og en rekke barnehager. Av skoletilbud finnes Rosten barne- og ungdomsskole, Tonstad barne- og ungdomsskole og Hårstad barneskole. Av videregående skoler så har man Tiller videregående skole og KVT, der begge ligger like ved City Syd. I nærområdet er det flere barnehager som blant annet Hårstad barnehage, Rognbudalen barnehage, Romemyra barnehage og Porsmyra barnehage.

Området har et godt og variert idrettstilbud. Den lokale idrettsklubben Tiller IL har et bredt tilbud av organiserte idrettsgrener som fotball, håndball, ishockey, skyting, ski m.m. Til sammen utgjør de forskjellige avdelingene om lag 1.000 medlemmer. Det finnes aktiviteter for alle aldersgrupper, og det er idrettsskole ved Hårstad skole. Det er kunstgressbane og flere ballbinger i området. Blant treningssentre finner man Impulse, Fresh Fitness og 3T Rosten. Tillermarka byr på flotte turområder sommer som vinter, og kan fint benyttes til gå/joggetur eller skitur på vinteren.

Tiller byr på et rikt tilbud av butikker og kjøpesentre. Man har City Syd, StorM og Tillertoget hvor man finner alt man trenger til det daglige og mye mer. Du kan velge mellom en rekke dagligvarebutikker som Coop Obs, Rema 1000, Bunnpris, Meny og Kiwi. I tillegg finnes det store varehus av kjedene Elkjøp, Power, Staples, XXL og Biltema. Bilverksted, legesenter, tannlege etc. er heller ikke langt unna.

Kollektivtilbudet i området er svært godt med hyppige bussavganger, og kun 12 minutter inn til sentrum fra City Syd via buss nr. 46. Buss nr. 46 til sentrum/Pirbadet har avganger seks ganger i timen på morgen og ettermiddag, og ellers hvert kvarter, samt med halvtimes avganger på kvelden. City Syd er et knutepunkt for bussene på Tiller. Her går også buss nr. 9 forbi, som kjører fra Heimdal til Dragvoll i tillegg til buss nr. 38 som går fra Melhus til Stjørdal. Fra august 2019 får Trondheim et nytt rutetilbud (Metrobuss), som vil gjøre det enda lettere å reise mellom bydelene.

Felleskostnader

8 919 pr. mnd.

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:
Felleskostnader: 1309,-
Fjernvarme: 304,-
Velforening: 200,-
Tv/bredbånd: 300,-
Kapitalkost. lån 1 OBOS01: 5 342,-

Kapitalkostnadene avregnes hvert kvartal, så de kan være justeringer eller avrundinger underveis ila året, som følge av for eksempel rentejusteringer. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette. Konf. megler

Løpende kostnader

Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Strøm og innbo varierer utifra personlig forbruk og ønsker.

Andel fellesgjeld

1 688 000

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 1 688 000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2023 .

Avdrag fellesgjeld

Avdragsfrihet til og med: 01.09.2031.
Estimert endring etter avdragsfrihet: 2.409,-

Andel formue

5 187

Borettslag

Borettslag: Hårstad minde borettslag, Orgnr: 926116754

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er medlem av sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er ansvarlig for andre andelseieres mislighold av fellesutgifter. Og har IN-ordning. Se punkt om Fellesgjeld / lånevilkår   .

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: OBOS01-98207973653
Type: Annuitetslån
Restsaldo: 101.643.500,-
Rest løpetid: 38 år 4md
Term. pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.09.2031
Type rente: Flytende
Rente p.t.: 4,05%

Selskapet har avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon.  For selskap med IN-ordning gjør vi oppmerksom på at kapitalkostnader (renter/avdrag) vil være spesifisert på fakturaen for felleskostnader. Kapitalkostnader endres ved renteendring og endringen kommer da som tillegg ev. fratrekk på fakturaen påfølgende måneder. Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode, følge selger. Det kan derfor påløpe restanse/krav for selger, selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden.

Borettslaget har lån hos OBOS-banken. Lånet har to betalingstidspunkter dersom man ønsker å betale inn på IN-ordningen: 30.04. og 30.10. IN-innbetaling må være på konto senest 20.04. og 20.10. Nedbetaling av fellesgjeld kan ikke foretas uten at andelseier har inngått avtale om dette. Konf. megler.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7975601

Regnskap

Årets resultat i 2021 på kr 164 336 fremkommer i resultatregnskapet. Overført til egenkapital.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 424 336 og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Det er ikke vedtatt husordensregler for borettslaget.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke regulert av borettslagets vedtekter.
Det kan reguleres av husordensregler når/om disse vedtas.

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/ kjøkken og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagte kart.
Det vil bli skiltet i regi av Lokalmegleren &Partners under felles visning. Velkommen!

Fra sentrum: Kjør sørover på E6. Ta avkjørsel ned mot Heimdal, og til venstre i enden av avkjøringsrampen. Kjør rett frem i første kryss, å følg John Aaes veg til du kommer til Harald Torps veg. Ta til høyre inn Harald Torps veg, kjør helt til enden av gaten og ta til venstre. Ta deretter første avkjøring til venstre inn Hårstad Mindes veg.

Tomt

Areal: 2 844 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger parkering i oppvarmet p-kjeller.

Disposisjonsretten følger andelen ved overdragelse. En andelseier kan med styrets godkjenning fremleie p-plassen, men kun til en av borettslagets andelseiere.

Byggemåte

Leilighet etablert i 3. etasje i en boligblokk bestående av 4 etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong ogtre, og er utvendig kledd med trekledning. Taket er et flatt tak og er tekket med papp eller lignende. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3-lags
isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.09.2022 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Følgende arbeid gjenstår fram mot ferdigattest:
- Opparbeidelse av f_BLK3, f_SGS2, og f_SF.
Arbeidet som gjenstår må være ferdigstilt innen 01.08.2024.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Dette gjelder dog ikke ved utleie til ektefelle eller familie i rett opp- og nedadstigende linje.

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning.

Oppvarming

Leiligheten er tilkoblet fjernvarme og det er etablert balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 570 824 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 054 965 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan med planID. r20160002, vedtatt 01.03.2018, er gjeldende.

Plankart med reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendoms grunnboksblad:

2018/551646-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING TINGLYST
16.03.2018 21:00
RETTIGHETSHAVER:TRONDHEIM KOMMUNE
Org.nr: 942110464
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også spillvann og overvann
OVERFØRT FRA: 5001-324/177
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/551689-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
16.03.2018 21:00
RETTIGHETSHAVER:TRONDHEIM KOMMUNE
Org.nr: 942110464
Rett til å legge nye ledninger/omlegging/utskifting av avfallssug, samt nedgravde containere og/eller nedkast
OVERFØRT FRA: 5001-324/177
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/551699-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
16.03.2018 21:00
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:5
OVERFØRT FRA: 5001-324/177
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/835740-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
18.07.2019 21:00
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:177

2019/835751-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
18.07.2019 21:00
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:200
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:201
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:202
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:203
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

2019/835777-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
18.07.2019 21:00
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:200
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:201
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:202
:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:203
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om snøbrøyting/strøing

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Trondheim kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 94 24 02 79 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren &Partners samarbeider med Lokalbank som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Hårstad Mindes veg 13, 7091, Tiller, Gnr. 324 bnr. 203, andelsnr. 28 i Hårstad minde borettslag med orgnr. 926116754 i Trondheim kommune

Oppdragsnummer

67-23-0121

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners avd Trondheim sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.