#ASKER

Stor enebolig over 2 plan | 6 sov | 2 garasjer | Elbil-lader | Terrasse ca. 40 kvm | Solrik | Peis | Barnevennlig

Øvre Måsan 3 , 1383 Asker

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

30%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 215 m²
Bruksareal 248 m²
Bruttoareal 271 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1963
Gårdsnummer 9
Bruksnummer 42
Energimerking C
FINN.no 213042980
Sist endret 04.05.2021 20:31
Prisantydning 8 750 000
Totalpris 8 966 019
Ligningsverdi 2 869 090,-

Beregnet totalkostnad

8 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 200 000,- (Dokumentavgift) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 216 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 966 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor enebolig over 2 plan med to garasjer. Boligen har blant annet 6 gode soverom, 2 bad, romslig stue og et velutstyrt kjøkken. Det er ellers gode lagringsmuligheter med matbod, kott, utvendig bod og kjeller. Videre har boligen en stor solrik terrasse på ca. 50 kvm.
Dette er et rolig og veletablert nabolag som består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Her bor du landlig og usjenert til.
Kort om boligen:
-God planløsning med store rom
-Solrik terrasse på ca. 50 kvm
-Tre ildsteder
-Meget stor garasje med takterrasse over
-Romslige bad
-Smarthusløsning
-Tekniske anleggene er betydelig oppgradert
-Mye lagringsplass
-Barnevennlig og etablert boligområde
Velkommen på visning!

Innhold

U . etasje/kjeller:
Bad, gang, hall, vindfang, 3 soverom, bod 1, bod/kryprom, bod 3.
1. etasje:
Bad, gang, kjøkken, stue, spisestue, tv-rom, 3 soverom.
Annet:
2 garasjeplasser

Entré

Adkomst til boligen via vindfang til et romslig entréhall. Rommet er har flislagt gulv med lyse overflater. Her er det god plass til diverse møblering og garderobeløsninger. Det er varmekabler i gulv på de fleste rommene i underetasjen.

Stue

Stuen befinner seg i 2. ett med god planløsning. Rommet er luftig med lyse overflater og store vindusflater, som slipper inn mye naturlig lys. Her er det god plass til flere sittegrupper og spisebord. Det er ellers plass til et stort langbord for større middagsselskaper. Det er ellers innsats peis i stuen for god varme og hygge.

Kjøkken

Romslig og innholdsrik Norema kjøkken i lysinnredning. Her har du masse plass til kokkelering og baking. Kjøkken innredningen er plasser slik at det også er god plass til et spisebord. Innredningen er fra 2011 med benkeplate av laminat, integrerte kjølehjørne, mikrobølgeovn med stekeovnfunksjon, 2 stk platetopper og 2 stk stekeovner, integrert fryseskap og oppvaskmaskin, samt dobbel ventilator i hette.

Bad

Boligen har to fine bad, et i 1. etg. fra 2008 og et i U. etg. fra 2004. Begge bad er flislagte og har varme i gulv. Begge bad inneholder servant med underskap vegghengt toalett, dusjhjørne med glassbyggerstein, dusjhjørne med glassdører og badekar. Det er ellers også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel for begge bad.

Terrasse

Fra spisestuen er det utgang til et stort terrasse over garasjen på ca. 50 kvm. Her er det rikelig med sol fra morgen til kveld. God plass til diverse utemøblementer og grill. Det er lagt helt ny membran på terrassen i 2019 og nytt gulv i trykkimpregnert virke i 2020.

Soverom

Boligen har tilsammen 6 soverom, hvor 3 er i 1. etg. og 3 i U. etg.. Alle soverom er i gode og romslige størrelser med god plass til store senger, skrivepult og garderobeløsninger. Rommene kan eventuelt gjøres om til kontor, leserom, tv-stue, eller hobbyrom. Ett soverom soverom i 1. etg., samt ett i U. etg har peis.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Drengsrud i Asker. Dette er et rolig og veletablert nabolag som består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Fra boligen er det nærhet til skoler, Asker International School og barnehager. Nærmeste videregående er Asker videregåendeskole.
Fra boligen er det kort vei inn i fantastiske tur- og skogsområder innover i Vestmarka og Vardåsen. Området byr på ulike fritidsaktiviteter og fritidsområder. Her finner du blant annet flere badevann, Dikemark ridesenter, Varderåsen skisenter og 18-hulls golfbane. I området er det gode fritidsaktiviteter i idrettslag for både barn og voksne. Disse tilbyr både hallidretter og sommer/vinteraktiviteter.
Umiddelbar nærhet til busstopp, med adganger både til Asker sentrum, Blakstad og Dikemark. Inn fra Asker sentrum, er det hyppige togavganger inn til Oslo som tar ca. 20 minutter. Inn til Drammen tar det ca. 15 minutter med tog. Skal du ut å fly, tar flytoget deg inn til Gardermoen flyplass på ca. 50 minutter.
Asker Sentrum og Trekanten kjøpesenter med 70 butikker ligger få minutter unna boligen med bil. Asker har bredt utvalg av butikker i gågater, restauranter og kafeer hvor du kan nyte solen dagen lang. Asker kulturhus tilbyr både konserter, kino, teatersal og galleriutstilling for de kulturinteresserte. For deg som ligger shopping ligger et av Norges største shoppingsentre Sandvika Storsenter kun en 15-minutters biltur.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Kommunale avgifter

Kr. 19 053,40 pr. år
Herav:
Avløp kr 8 085,40,-
Feiing kr 407,40,-
Renovasjon kr 5055,00,-
Vann kr 5 506,00,-
Eiendommen har vannmåler.
Dette er gebyrer fakturert på eiendommen i 2020. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 869 090 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 10 328 725 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 248 kvm, Bruttoareal: 271 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 78 m².  Bad, gang, hall, vindfang, 3 soverom
Sekundærrom: 12 m². Bod 1, bod/kryprom, bod 3
1. etasje:
Bruksareal: 137 m².
Primærrom: 137 m². Bad, gang, kjøkken, stue, spisestue, tv-rom, 3 soverom
U. etasje/Bod:
Bruksareal: 21 m².
Sekundærrom: 21 m². Bod.
Garasje
1.etasje:
Bruksareal: 46 m².
Sekundærrom: 46 m². Garasjerom 1
Garasje
1.etasje:
Bruksareal: 34 m².
Sekundærrom: 34 m². Garasjerom
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 16.02.2021 utført av Takstmann Mosveen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Drengsrud skole (1-7 kl.)  1 km
Asker International School (1-8 ) 1,4 km
Vardåsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Borgen skole (8-10 kl.) 1.9 km
Solvang skole (8-10 kl.)2.5 km
Asker videregående skole 3.2 km
Bleiker videregående skole 4.1
Barnehager:
Ånnerud barnehus (2-5 år)  0.8 km
Brendsrud barnehage (1-5 år) 0.9 km
Frelsesarméen Trollstua barnehage  0.9 km
For mer info se nabolagsprofilen vedlagt bak i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er dels opparbeidet og dels naturtomt.
Tomten er idag på 2523 kvm totalt. Ny eier overtar ca 1000 kvm da ca 1500 kvm skal skilles ut før overtakelsen av boligen finner sted. Dette gjøres på selgers regning. Det er regulert inn ytterligere 3 boenheter på tomten bak huset ifølge Asker kommunes kartportal. Etter dialog med Asker kommune kan det ikke påregnes at oppsatt carport blir stående. Denne er derfor ikke tillagt noen verdi i salget av Øvre Måsan 3. Det er selgers ansvar at denne blir tatt ned uten kostnader for kjøper av huset.

Garasje / Parkering

Det er parkering i 2 garasjer og på gårdsplass.
En garasje fra 2014 med plass til 2 biler. Over garasjen er det terrasse belagt med ny protan duk i 2020. Det gjenstår blant annet innsetting av porter.
Garasje 2  fra  2019 med plass til 2 biler, samt montert 2 lader bokser for elbiler. Garasjen er ikke 100% ferdigstilt og var en opprinnelig en carport. Det skal sendes inn papirer på denne når den er ferdigstilles. Det mangler blant annet innsetting av porter. Etter dialog med Asker kommune kan det ikke påregnes at oppsatt carport blir stående. Denne er derfor ikke tillagt noen verdi i salget av Øvre Måsan 3. Det er selgers ansvar at denne blir tatt ned uten kostnader for kjøper av huset.

Byggemåte

Selve huset er fra 1963 og påbygd 1973. Bolig med underetasje og 1. etasje. I tillegg er det kaldtloft med adkomst i fra nedfellbar stige. Boligen er oppført på støpt gulv mot grunn. Antatt betongfundamenter på fast grunn. Vegger i opprinnelig del i støpt betong og Leca i tilbygg. Det er lagt ny drenering på deler av huset i 2004. Bakvegg i tilbygg og noe på opprinnelig bakvegg, samt gavlvegg i tilbygg. Forøvrig drenering ifra byggeår. Bindingsverksvegger i tre. Antatt isolert med mineralull fra de respektive byggeår, det er byttet noe isolasjon i forbindelse med innvendig åpning av vegger i opprinnelig del. Utvendig panel i fra byggeår. Noe panel er byttet i forbindelse med utskifting av vinduer. Takkonstruksjon i tre. Saltak med bordtak i taktro. Tekking med takstein fra 2002. Etasjeskillere i Siporex dekke og trebjelkelag. Et pipeløp i opprinnelig del av tegl med peis i stue. Nytt pipebeslag i 2011. Sotluke i bod. Et pipeløp i forbindelse tilbygg med utvendig løp og avtrekksvifte. Leca som er forblendet med tegl. Vedovn på et soverom med bakerovn fra 2019. Peis på et soverom fra 2011.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak søkt om før 1. januar 1998, jf. plan- og bygningsloven §21-10. Dette innebærer at kommunen ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette.
Ellers foreligger det:
-Det foreligger ferdigattest datert 11.02.1974 for tilbygget.
-Tillatelse til bruksendring fra bod til soverom datert 07.10.2005. Vedtaket er gyldig i 3 år fra vedtaksdato.
-Godkjent dispensasjon og tillatelse til tiltak Nybygg garasje datert 07.05.2014.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming, samt 3 ilsteder for alternativ oppvarming. Det er varmekabler i underetasje i tilbygg, hall, vindfang, gang, TV-stue/soverom og soverom. Varmekabler på bad i 1. etasje. Ellers montert panelovner. Boligen har mekanisk ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan "Brendsrud 022038D" datert 24.11.1982. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er regulert inn 3 boenheter på baksiden av tomten ifølge Asker kommunes kartportal.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 4 servitutter:
Doknr. 1629-1/100 tinglyst 13.03.1952: Bestemmelse om benyttelse, gjerde og vann/kloakkledning. Med flere bestemmelser
Doknr. 2860-1/100 tinglyst 19.06.1963: Best. om vann og kloakkledning. Gjelder denne registerenheten med flere.
Doknr. 5491-1/100 tinglyst 20.10.1965: Bestemmelse om gjerde. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Asker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Sparebank 1 Forsikring Polisenummer: 9141290

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
-Vegglamper, kubler, krokhengte lamper, lysekroner, prismelamper og likende som er koblet til sukkerbit eller stikkontakt.
-Dekoder for TV
-TV mindre enn 49'' som henger på barneromene. Kan medfølges etter nærmere avtale.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Måsan 3, 1383, Asker, Gnr. 9 bnr. 42 i Asker kommune

Eier

Marianne Gløersen Ole Andreas Gløersen

Oppdragsnummer

71-21-0045

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.